hits

bright colours

Her er antrekket fra gårsdagen, selv om dere sikkert så det gjennom bildene fra forrige innlegg, da. Denne shortsen fra runwaydreamz er utrolig behagelig å ha på seg, ettersom den er low-waisted. Digger den! Haha, tør dere forresten å gjette hvor mange shortser jeg har med meg hit? Vi er her 7 dager, og jeg kan si så mye som at jeg har så mange at jeg kan bruke 2 forskjellige hver dag. Jeg var 300 g fra overvekt, hehe uupsi. Det er ILLE, men jeg mestrer ikke å pakke, og sånn er det bare.

I middagsbufféen på hotellet er det forskjellige temaer hver dag, og i dag er det gresk aften - noe jeg gleder meg veldig til! Noe av det beste jeg vet er mousakka, gresk salat med deilig fetaost, tomat og agurk, aaah. Gresk mat er fantastisk :-) Nå skal vi fikse oss og komme oss avgårde, i mellomtiden får dere se gårsdagens antrekk. Skal få knipset noen bilder av uteområdet her nå snart!

Shorts fra runwaydreamz.com, ballerinas fra H&M, tank top fra H&M, clutch fra LuLu's, armbånd fra choies.com og H&M

29 kommentarer

Celine

Vakkert! <3

Rebecca Akslen

DU ER SÅ FIN,KOS DEG MASSE NYDELIGHETEN!

Violeta

Kjempefine deg! Du er sykt pen! Et forbilde! :D

Birgitte

Fine deg!

ååh så fin!

ville bare si at hvis du fortsetter oppover fra zara og går inn til høyre (tror jeg) finner du en butikk som heter terranova. de selger mange fine klær :) og rett ved siden av ligger sephora! det er bare å spørre noen hvis du ikke finner frem. tenkte bare å si det hvis du ikke visste det fra før av :)

Cherie Louise

Sommerlig og fint antrekk! :)

Andrine Aasen

kjempe fint!

Du er så utrolig pen! :)

Nora Benedicte

fint!

synnesalomonsen

du er så utruli pen!kjempe fint antrekk!!

Åshild Ringhus

Så nydelig!!

Mathilde

Så heldig du er! :-)

hedda

spiser dere middag på hotellet hver dag dere er der nede? :-) blir ikke det litt kjedelig å ikke få smake på mat fra forskjellige restauranter, og spise på akkurat samme sted hver dag?

Jamie Hellwege

slik en søt antrekk!

blair

could your shorts be any shorter...? eww you know you're showing more than a half of your ass?

KAN DU SE TIL HELVTE Å TA DEN SHORTSEN LENGER NED?

Charlotta

herregud så kjedelig klesstil du har! Tenker du aldri over at du går med de samme type klærne hver jævla dag? Det eneste du bruker er runaway shortsene som er på nippet til å showe rævvhøle ditt og korte magetopper. Sorry men det er sant.

Mo Hammed

Mye bedre uten den fæle undershortsen.

Navn

Du har så fin kropp, men er det ikke litt ubehagelig og vise halve rumpa når du er i Hellas? Sist jeg var der ble jeg nesten klådd på av enkelte mannfolk der nede, så jeg gikk hele tiden med lange shortser!

Karine Næss

Pen du er! OG du har så mange fine shortser!! :D Kos deg masse der nede:)

V

Den shortsen der er vel egentlig high-waisted? Den går jo helt opp til navlen...

Lisa

så fint!

Johanne

Du kjører alt for mye kontrast på bildene dine. I tillegg er de alt for så og ute av fokus.

victoria skøtt dahl

ååh, så fint!!! Duu, når skulle du legge ut innlegg om hvordan du redigerer bildene dine, og hvor? Du kan filme med quick time player forresten! ;)

At foreldrene dine ikke reagerer på hvordan du kler deg? Altså du blotter jo ræva for alle, at du ikke ser det selv er jo merkelig, eller hva?

Charlotte

Jeg har lenge ønsket meg en runwaydreamz shorts, men hvis de er såå korte så er det nok ikke noe for meg. Synes ikke det er pent når rumpeballene henger utenfor.. Men ellers var shortsen fin :)

Hanne

Tror du med fordel kan ha shortsen 10 cm lengre ned, snupp. Her praktiserer du god gammeldags "gæssing" :p Det er for øvrig heller ikke så pent når over halvparten av skinka henger utenfor. Folk kommer til å synes du er digg selv om du ikke går rundt halvnaken :-)

sunnivaaugustinsen

Du har så fin klesstil, og du er min inspirasjon! Tuller ikke (: Og all den haten du får; drit i den, de er bare missunnelige!

Helena

Low Waist? Ja det tror jeg fullt på den er, man ser jo det på fasongen osv, men HVA I HELVETTE ER POENGET med å kjøpe low waist når du drar den helt opp under puppa uansett!? Fy faen, lær deg å kle deg a, hore

Vilde

Du er en sykt vakker jente med en fantastisk kropp og smil, men jeg må bare gi deg et tips ang de shortsene. På spesielt disse bildene er rett og slett hele rumpen din utenfor, du er bare 16 år, og det blir så mye blikk fra andre folk. Du må ha litt verdighet med og se at selvom det er sånne runwaydreamz shortser så kan de være overkant for korte... Du er i hellas med en helt annen kultur enn deg, og det må jo være sykt ekkelt når mannfolk står å glaner sånn på deg? Du bruker nesten bare korte magetopper å shortser som skulle vært truser... Skjønner ikke at du vil :/

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no