hits

hjemme i Norge

Da er jeg tilbake på norsk jord! Vi reiste fra hotellet klokka 10 på kvelden i går, og vi har kjørt fly hele natten, + bil fra Gardemoen helt hjem til Førde. Kom inn døra for ikke så mange timer siden, og er helt død for øyeblikket. Sååå trøtt, haha. Har ikke orket å pakke ut av kofferten eller noe, slengte meg bare rett i senga og har slappet av helt til nå. Skal hoppe i dusjen nå tenker jeg, og så skal jeg lage meg noe godt og spise og deretter slappe maks av resten av dagen. Deilig å være hjemme igjen, selv om jeg gjerne skulle vært mer enn én uke på fine Mythos hotell. Savner det allerede, jeg :-( Nå har jeg én uke hjemme her, før jeg pakker kofferten på nytt og tar turen til Mallorca. Satser på at flyet til Håkon ikke blir forsinket, for da må jeg ta flyet alene, wææ. Om noen fra Bergen forresten har lyst å hjelpe meg å forklare hvor jeg finner flybussen etter å ha ankommet busstasjonen i Bergen - please send meg mail, kommentar eller noe og forklar. Haha, jeg vet ikke hvor jeg finner den, og det er et problem!!

Her er noen bilder fra stranda i går. Ser dere det fine vannet?

Har mange flere bilder å vise dere, men først må jeg få meg litt søvn. Så vi blogges! 

Borte bra, men hjemme best - er dere enige eller ikke? 

40 kommentarer

katrinenundal

herlige bilder!

Fine bilder!

ingvild

niks, hjemme bra - borte best!

martinekarlseen

Så fin!

Susanne Håheim

Var no jammen fint veir her heime også når dåkke var i syden..;) 35 grader i skyggen på Skei. Herrejesus så varmt. Kor var dåkke? Såg fint ut!

celina

hvor er bikini trusa fra? du er nydelig, håper du har kost deg masse!<3

Yvonne ▲ Skaugen

Du er så fin!!!

Marianne

Når du er i byen tar du bybanen til nesttun, og derfra går det stadig flybusser :)

emilieaanekre

hvor i mallorca skal du ? :)

Emi Lie

hjemme ok men borte best, syns jeg.

lene

Ut bakdøren inne på senteret, med meny og vinmonopolet, går du ut, 20 meter rett fram, så står det skilt :)

Bor i Bergen, det eneste jeg vet er at bussene er på samme stasjon og at det er veldig lett å finne frem til flybussen. Du der den mest sannsynlig om du går av på buss stasjonen. Haha, hjalp ikke så veldig da.

Wanda Luedy

Koselige bilder! Du kan ta flybussen både fra festplassen, og fra selve busstasjonen vis a vis en frisørsalong, megler reklame og noe treningsbutikkish greier.

Eneli

Wau, it looks like paradise! :)

Greetings from Estonia

www.dodolce.blogspot.com

Dorthea

Fra busstasjonen er det en egen terminal (trur den heiter A, og er med en av utgangene fra sentret) som det går buss til Flesland fra hele tiden, viss du ikke finner den er det bare å spørr noen som jobber der.

stine

Du tar buss fra A :) det er veeeldig enkelt å finne fram, så det blir null problem :)

Beautiful pictures! Enjoy your vacation :)

Greetings from Germany xo

Diman Dilir

härlga bilder:)

metallicatrollet

Høres ok+ ut med Hellastur og Mallorcatur. :) Gleder meg sykt til jeg og skal på tur, wihi, selv om sommeren har vært rimelig digg her på sørlandet i år. :)

Edel Kristina

Nydelige bilder! Kos deg på Mallorca, håper du finner bussen da! Aner ikke jeg heller haha.

Marie Salte Husberg

enig!! kjempe fine bilder !!

Sofie

Flybussen går i fra stoppet rett ved utgangen på bussstasjonen. Den utgangen med polet. Der går du bare ut og rett frem, tror det er fra perong A :) Lykke til! Du finner det lett

Vilde

Flybasen går fra der med nordahl bruns gate, hvis du tar bybanen helt til byparken og går ca. 20-30 meter forbi fridays :)

byeks

Så ut som ett herlig sted da!

Marie

heeei!

Jeg lurte på om du har redigert disse bildene ovenpå? de er så sinnsykt "klare" om du skjønner. De viser også fargene veldig godt. Så jeg lurte på om du har redigert de, hvordan du evt. gjør det?

Frida

Flybussene har jeg sett gå fra både bryggen, festplassen og bystasjonen! :)

Camilla

Så herlig! Gleder meg til å se masse bilder! :-)

Hanna

I wanna see what did you buy from Greece :) You're also so beautiful !

Siren

Ser at mange har gode forklaringer på hvor du finner flybussen. Men det er i hvert fall noen få meter rett fram etter utgangen med meny og vinmonopolet. Det er veeeldig enkelt å finne fram, ellers spør du bare noen om du skulle være i tvil. Det går flybusser hele tiden :-)

Hege - foto og hverdagen med ME

Flybussen er på busstasjonen, så når du går av bussen er du så og si rett ved flybussen :) Ganske lett å finne, så du ser det nok med en gang!

Ida Stenersen

Herlige bilder!!

Ida Eversvik

Åh, så fine bilder!! du er så peeen, jeg dør av misunnelse! ♥

Elvira

http://www.flybussen.no/bergen/

Ida johanne

Får håpe du har hatt en fin uke da :)

Ida

Kan du skrive litt om hvordan det var i rhodos. Var dere på noen utflukter? Hvordan var stranden? Hadde de Victoria secret der?:) og vise hva du har shoppet!<3

Maria

herlige bilder!

Jeg er helt ny på blogg.no omtrent.. laget meg en blogg på fredag og ville blitt utrolig glad om du ville stikke innom bloggen min og si hva du synes? :-)

Ha en fortsatt fin dag !

Amanda

åh, vad fina bilder! vill också åka dit nu, hehe.. btw, har nog inte sagt detta, men jag ÄLSKAR din header!!! så sjuuukt fin är den! :D <3

Jana Dvořáková

Love your hair Kristine <3

Henriette

Så fine bilder! :)

marie kalland

hvor til mallorca skal du? jeg reiser også den 5 august til alcudia!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no