hits

starbucks loveJeg måtte jo selvfølgelig kjøpe Starbucks når jeg ankom Gardemoen, og såå godt det er. Angrer på at jeg ikke kjøpte med meg plastikk-kopp (kan ha noe med å gjøre at klokka var 5 på natta og det ikke var det første jeg tenkte på), så jeg tok vare på koppen jeg fikk drikken i. Skal teste meg på milkshake, og da blir denne fin å ha, hihi! Sykt mainstream, jippi. Jeg visste forresten ikke at de hadde Starbucks i Rhodos by?! Åh, jeg fikk en kommentar fra dere om at de hadde det - når jeg var komt hjem fra byen. Så om dere skal til Rhodos, så måå dere ta turen innom!

Nå har jeg nettopp spist frokost og sitter for øyeblikket og tar igjen litt arbeid. Har en mail jeg må komme i mål med, og litt diverse annet. Passer bra i og med at det er regnværsdag i dag. Ellers vet jeg ikke hva jeg finner på resten av dagen, we'll see! Ellers vurderer jeg å begynne å se Glee fra starten av, har faktisk aldri sett den serien før. Helt sinnsykt trist at Cory er død, selv om jeg aldri har fulgt med på serien :-( Er det noen av dere som har sett den og vet om den er bra? Isåfall skal jeg begynne å se ASAP

62 kommentarer

Anette

kult

Glee er kjempebra! Du bør begynne å se på den✌✌

Anette

du må se glee!!! begynnte nesten å gtråte da jeg fikk vite! er syykt fan

Julie

Det er bra. sesongen 1 er litt treig i starten, men det blir bare bedre og bedre :D Du bør se!

Synne

Begynte å se på glee for noen dager, og det er dødsgøøy! Du må virkelig begynne å se den :-)

Elisabeth

Haha, jeg digger glee! Alle synger helt fantastisk, hekta 😊❤

Sara

Elsker hettegenseren! Hvor er den fra?

Julia Rise

du burde se prison break!!!!!!!!!! heeeelt vilt, seriøst, jeg griner og ler og alt når jeg ser den, beeeste<3

Kristiane

Mmmm :)

hannahborge

Jeg har sett Glee, men liker det ikke så spesielt godt! Men hver sin smak :) Så pen du er!

Kristina

Jeg anbefaler absolutt Glee! Den er morsom, trist, og til tider bare dumt, men igjen, såå bra! elsker musikken!

Kreiten

Glee er best!! :-D det må du se.

Marie Salte Husberg

jeg startet å se det for noen dager siden og jeg syns det er utrolig bra!!

Julia

Om du ikke vil se Glee, anbefaler jeg og Pretty Little Liars!

Ida L. Ringdal

elsker starbucks, men blir desverre lang tid mellom hver gang jeg drikker det:(

Rangla

Elsker glee og starbucks! Anbefaler de på det sterkeste <3

Anna

Hvorfor står det Kristina, heter ikke du Kristine? :P

ine kristine

Glee er en veldig gøy serie, og man trenger liksom ikke ha sett alle episodene for å kunne se det, om du skjønner! Ellers vil jeg anbefale Prison Break, fordi det er den beste serien jeg noen sinne har sett, sånn bortsett fra friends da men det er så bra at det telles ikke med engang. Forresten er du verdens nydeligste jente, og jeg blir like inspirert hver gang jeg klikker meg innom bloggen din! :)

Kristin

Glee er en kjempe bra serie. Masse sang. <3 og jeg digger bloggen din, den er sykt bra! :D

ida

Jeg syns at Glee er den perfekte serien! Jeg elsker den!! Du burde virkelig se den!!

mia

Glee er sinnsykt bra. Anbefales på det sterkeste å begynne å se den!

nina

what did you have for breakfast?

Tina Mari

Glee er en herlig serie! ANBEFALES!!

Ingvild

Jeg elsker Glee, morsom og feelgood serie! Watch it:D

Marte

Glee er best!!!!!!

ingrid

Du bør begynne å så glee! Jeg er helt hekta og alle synger kjempe bra! :)

En av de beste seriene jeg vet om :-)

Bare lurer...synes du ikke at du farger øyebrynene dine alt for langt inn? Dette er ikke en slem kommentar du er kjempepen men bare lurer?

Ronja

Glee er kjempe bra. Du blir nok å få deg flere gode lattere av cheerleading lederen!

Ina

Glee er sååå verdt det!!!!

flodhest

glee er helt fantastisk. Cory var helt fantastisk- du går virkelig glipp av noe hvis du ikke ser det. De siste sesongene er ikke like bra som den første. Juleepisodene er også virkelig til å anbefale!

Kaja

SE PÅ GLEE!!!! VERDENS BESTE SERIE, HELT KLART :)

Maria

Jeg elsker Glee! De blir bedre og bedre.

Kristin

Glee er helt fantastisk!!! Så morsomt, trist, dramafylt, og ja alt!!!! Livet mitt ble komplett da jeg begynte å se på Glee!! Hahah

Embla

lika glee veldig godt ja :) alltid noe spennede i den serien, også er den veldig koselig :)

glee er bra ja!

Ida Eversvik

Glee er en dritbra serie :D du blir kanskje litt lei av alle sangene inn imellom men alt i alt så er det en god serie :) den har liksom alt av sjangrer i seg nesten, haha.

I love your style, you are amazing

I'm following you on bloglovin...follow back if you want

Kisses, bby

Signe

Du burde se på Glee !:) Det er veldig bra, men de første episodene er litt kjedelige med det blir bedere utover når du bli litt mer "kjent" men alle karakterene i serien ;) Det er definitivt en drama serie !:P

Hedda

Glee er en veldig fin serie å se på. Det er en musikal/highschool serie, hvis du skjønner hva jeg mener? :) Jeg personlig så bare til sesong 2, fordi i sesong 3 begynte de med "fandomstilen". Og med "fandomstilen" mener jeg at serien gjør alt hva fansene vil. Og med det mister det den gløden og det serien hadde som "eget". Men jeg synes virkelig du burde se den, rørende og søt serie <3

Glee er helt greit, Syntes et par episoder er litt treige, men absolutt verdt å se! Syntes kanskje den ikke er like bra som andre serier jeg ser på som: Pretty little liars, Twisted, The fosters, Awkward, Keeping up with the kardashians, The carrie diares, Prison break osv. De er virkelig å anbefale!!:)

kristin

Har selv ikke sett Glee, men har en del venninnen som ELSKER den serien så vurderer å se den selv :)

Hvor har du kjøpt shortsen?:)

Sunniva

Glee er FANTASTISK! Har fulgt med på den helt fra starten! Og det var helt sykt trist at Cory døde nå.. Jeg vil bare anbefale deg å ta deg god tid når du skal se glee, kan ofte ta litt tid før du kommer inn i det. Men når du først har kommet i gang, da er det virkelig helt supert! :D <3

Ingrid Hjertaas

Glee er helt fantastisk! Jeg har sett alle episodene, og spesielt de tre første sesongene er MAGISKE. Serien har så utrolig mange fantastiske sider ved seg, og dekker så utrolig mange tema som dagens ungdom sliter med. En serie som rett og slett treffer en i hjertet, med fantastiske roller, dilemmar, forhold og sanger <3 Du bør absolutt se den :-D

Guro

du må se glee!! så mange fine sanger og en veldig bra serie!! anbefales sterkt, ialle fall om man liker musikaler og musikk!!!

Hanna

Eg og en vennine hadde tenkt å starte å se Glee,men finner ikke ut hvilken nettside vi kan se det på, er det noen av dere som følger med på det som vet hvor vi kan få sett det? :)

Mathilde

Du må bare se Glee! det er noe av det gøyeste jeg vet om! :)

Mathilde

Hvor kjøpte du den shortsen?

Mathilde

Den første sesongen av Glee er bra, de to andre er veldig laaaaaaaange mellom hver spennende ting. Men du burde helt klart se på The Glee Project! Dette er et realityprogram der 12(?) deltagere skal synge, danse og spille seg igjennom flere uker for å vinne en rolle i Glee :-) Dette er faktisk enda morsommere enn serien!

Agnes

Du måååå begynne å se glee! Den beste serien uten tvil. Har sett det fra starten av da de begynte og hver episode er like fantastisk!

Kristina Noidat

Hahahah hver gang jeg skal ha noe sånn navn ting så skriver de kristine ikke kristina hahaha

Karoline

Starbucks'en i Rhodos er så sykt koselig :) du gikk glipp av noe der

holde du på med pål-vidar?

Kristine Ullebø

Anonym: Nei, vi er venner :)

Kristine Ullebø

ine kristine: Ååh, tusen takk for tips! Jeg har kun sett 1 episode av Prison Break, men skjønte ikke så mye, haha. Kanskje jeg må se litt mer for å komme inn i det! Tusen takk for fine ord, du er utrolig nydelig selv! Leser bloggen din hver dag, du er kjempeflink! :-)

Hedda

Jeg har egentlig bare sett på randome episoder av Glee på bliss, og jeg har digget de! Etter at Cory døde (noe som var helt utrolig trist), begynte jeg på sesong 1, og har allerede sett 19 episoder på 2 dager, hehehe.. :) De er bare så utrolig flinke til å synge alle sammen, og jeg får også alltid et annet syn på sangene når de synger dem! Anbefales :)

toratve

Har sett noen episoder, men det var litt vanskelig å skjønne sammenhengen siden jeg ikke har fulgt med. Det jeg så var vertfall bra :) Elsker forresten å lese bloggen din, den er kjempebra! :)

Btw, har aldri smakt Starbucks før, men har veldig lyst til det. Har du noen tips om hvilken type som er best? ;D

Synne

Jeg har aldri sitt Glee, jeg føler ikke det er min type serie haha :)) men du måååå se Prison Break! Du kommer ikke til å angre, det er den beste serien på jord, og jeg har sett en del serier haha!

line

hvor er shortsen din fra? :)

Kristine

Har sett omtrent alle episodene av Glee, og det er sykt morsomt! Man blir ganske klein av diverse situasjoner, haha. Men anbefaler deg å se på det :-)

elsker genseren din! hvor får du kjøpt den??:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no