hits

gjensynsglede

GOOD BYE NORWAY, HELLO MAJORCA!

Da setter jeg kursen mot Bergen, hvor jeg MEST sannsynlig møter Håkon. Plis, kan alle be for meg om at flyet hans ikke er forsinket? Tar flyet fra Flesland i rundt 6-tiden på ettermiddagen, og så er vi fremme på hotellet på kvelden. Gleder meg såå utrolig mye! Jeg har forhåndsskrevet innlegg til dere, så jeg poster de i mellomtiden. Skal ta masse bilder, og selvfølgelig blir det oppdateringer fra Mallorca! Kanskje jeg skal filme litt også, slik at jeg får satt sammen en film når jeg er hjemme.

I går kom Ingvill hjem fra Kreta, og det føles så vemodig at jeg drar akkurat nå som hun er hjemme. I hvert fall, det var fantastiiiiisk gøy å se hverandre igjen, og munnen gikk i ett hele kvelden!! Ikke sjokkerende, hihi. Har savnet henne så mye! Kommer til å savne enda mer å gå på skole sammen med henne til høsten, uff. Klarer nesten ikke å innse det enda, vi har jo gått på i klasse sammen helt siden 2. klasse. Gruer meg sååå mye.Skolen kommer senere i alle fall, nå skal jeg og Håkon slappe maks av i 11 dager og bare nyte livet. Gleder meg til hotellfrokost, late dager på stranda og middag ute på kvelden. Dette blir bra!

Krysser fingrene for at alt går etter planen med fly og alt! Jeg er kjempelite keen på å ta fly alene altså, haha.

18 kommentarer

Sara

E ikke du lei de shortsan? Æ må si at æ e lei av å lese bloggen din. Du har alltid de shortsan på. Vær så snill å bytt bukse. Lei av å se bildan.

letmeshine.blogg.no

Fine bilder <3

alzamu

Du er så peen! Ønsker fargen på dit hår....

Hadde vært koselig med kommentar tilbake<3

Ida johanne

Kos deg!

Ida

For noen dager siden la du ut noen bakeunner som passet til iphone 5. Hva slags program/app brukte du?

Nicca

pretty photos :)

Nikita <3

Kos deg masse :)

Camilla

God tur, kos deg kjempe masse!!:-))

Malin tviberg

Kom hjem fra mallorca i går, og skal videre til london idag fra flesland! håper du får 11 fine dager i mallorca:) kos deg!

Andrine Aasen

God tur søta! :)

Emilie Helgesen

Ha en fin tur! Kos deg masse :)

celina

skal hun flytte, bytteskole eller hva?

kos deg maaaasse i mallorca!<3

Åse

Du får kose deg! Var selv på Mallorca i fjor, og angrer ikke! En av de herligste stedene jeg har vært<33

Victoria

Åååh jeg møtte/ gikk forbi Ingvild en kveld i platanias, hun smilte til meg! Vet ikke om hun vet hvem jeg er siden hun smilte til meg? :-)

Solveig

du er pen, men jeg synes ikke det er så fint når du tegner brynene dine så lange at de nesten møter hverandre... ikke fint! :O nesten mono

Hvilken vgs skal du gå på? :-)

<3 Antika

reiser du alenee??:D

Superfin genser! Hvor har du kjøpt den? :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no