hits

mallorca baby

HEISANN! ♥  Da er jeg og Håkon vel fremme på Mallorca. Herreguuud, så deilig. Reisen gikk supert, og han rakk heldigvis flyet - så det ble null reising alene på meg. Utrolig heldig! Vi landet i Palma i 9-tiden i går kveld, men bussturen ble lengre enn forventet ettersom vi bor øst på øya. Han hadde jo ikke sovet på 2 døgn, så han var helt døøød, haha. Vi bor forresten i Cala Ratjada, en liten og koselig by her på øya. Hotellet er helt ok og ligger supersentralt til her vi bor, så det er deilig. Hotellet har litt Sovjet-preg over seg og vi svømmer i tyskere, meeeen det er supert likevel. Haha!

Vi startet dagen hotellfrokost, som var supergodt som forventet, og så dro vi på stranden som ligger her. FY søren, den var fin! Sanden var silkemyk uten noen som helst småsteiner, og vannet var skikkelig blått. Der blir vi definitivt å være under oppholdet! Senere dro vi ut og spiste på en restaurant utenfor hotellet, og fikk vi servert kjempegod mat. Kjenner det er utrolig deilig at vi har frokost inkludert her, slik at vi får en skikkelig start på dagen og slipper å bli sultne med en gang.Noen mobilbilder fra i går, men jeg har tatt bilder med kameraet også, så de kommer i neste innlegg :-) SÅ deilig å ha 1 og en halv uke fremfor seg her i herlige Mallorca! Gleder meg til å knipse bilder og vise dere også. 

Noen som har vært i Mallorca før? Jeg har vært her èn gang tidligere, men det var i Alcudía.

20 kommentarer

Hanne Steenz

Hvor har du kjøpt den toppen? Elsket den!!

Emilie Helgesen

Aldri vært i Mallorca :) kos deg!

Christina i London!

Å, Mallorca er så fint :) Jeg har vært i Cala Mayor, 10 min utenfor Palma. Kos dere masse på ferie!

julie

du er så utrolig pen! hvor har du kjøpt toppen din? den var super søt :)

Marie

Jeg var på Mallorca i starten av sommerferien, og vi var i Cala Mesquida som er rett ved Cala Ratjada!! Vi var i Cala Ratjada en gang :-) jeg anbefaller dere å ta dere en tur til stranden ved Cala Mesquida! En av Mallorcas fineste strender (hvis det ikke blåser så mye, da er det seriøst surfebølger der og stranda er stengt) og det ligger ved et lite "fjell" hvor det er supert å gå/løpe :-) kos dere masse, Mallorca er nydelig!

Could You tell Kristine what do You wear under shorts?

Sophie

Fint at dere kom vel fram!

Men det var en ting jeg reagerte på i innlegget, du skrev at hotellet hadde et sovjet-preg og at det var derfor dere " svømte " i tyskere. Jeg syns at det var unødvendig, for sovjet har ingenting med Tyskland å gjøre, og sovjet var i tillegg en kommunistisk nasjon i forrige århundre! og det er ingenting galt med tyskerene og de som kommer fra land i tidligere sovjet i dag! Jeg oppfattet det slik at du fremstilte det som dårlig at det var mange av en bestemt nasjonalitet på hotellet. Så lenge de ikke ødelegger ferien med bråk og sånn så gjør det ingenting! Jeg har respekt for deg ( jeg elsker bloggen din!), og jeg mener deg ingenting vondt, men jeg syns at du kanskje burde passe på slike " bemerkninger "! De kan virke sårende for noen, og jeg tror ikke at du ønsker at leserene dine skal føle at det er ubehagelig å lese bloggen din på grunn av slike små setninger som dukker opp i innleggene dine av og til!

Jeg ville bare si i fra, og dette er bare ment som konstruktiv kritikk! Jeg håper at du får noen vidunderlige dager i syden!:-))

helt siden du fikk de der shortsene har jo du ikke brukt annet? Bare en eller to ganger, og det er drit sjeldent... Det er ikke spennende å lese bloggen din mere, den skal jo for det meste handle om fashion og mote.. Og sånn er det VIRKELIG ikke lenger, bloggen din er blit driiiit kjedelig sier jeg bare!

- s

Jag var i sa coma/ s'illot en vecka Juni, såå himla fint!

Hoppas du får det bra =)

Kaja

Hvem er Håkon'?

Gosia Malin

Lovely Outfit, like it a lot!

Er dere der alene? bare dere to? :)

Ingvild

Jeg var på mallorca i begynnelsen av ferien, og da bodde vi i Alcudia. Vi hadde bil i 4 dager, så vi kjørte rundt øya og slikt, og var blant annet innom der du er! Anbefaler deg virkelig å dra en tur til Palma (massemasse butikker!!) og å dra på formentor (det nordligste punktet). Det koster veldig lite med taxi på mallorca, og i tillegg så tar det bare en time fra en side av øya til den andre! :) kos deg

Er du å broren din på ferie helt aleine? :)

hvem er håkon?

Josefine

Håkon er broren hennes:)

martine

til deg anonym!!!(shorts problem)

ja kanskje hun bruker de der shortsene veldig mye nå får tiden, men det er vel ikke rart!.....

det e no det e sommer..

æ hadde å brukt dem ofte hvist æ hadde had så mange runway shortsa, dem e jo bare dritt stilige :D

(digge, elske bloggen din kristine, les den hver dag når æ står opp og før æ legg mæ)

fortsett slik (Y) :D

Maja

Ja, har vært i mallorca, i år faktisk! Jeg var i cala millor:) UTROOOOLIG fin Strand der ❤

Karoline

Ja, har vært der mange ganger før!! Elsker et der ^^ Har alltid vært på Alcudia ^^

Astrid

Heisann Kristine!

Har vært på Mallorca før og da var i Cala Mescuida, noen kilimoter unna der du er. Vi syklet inn til Cala Ratjada en kveld. Du må stikke til stranden med Cala Mescuida, den er sinnsykt fin! Lei en sykkel og sykle dit en dag ;) Og god trim og gå opp til toppen av "fjellet" rett ved stranden og ;) Kos deg!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no