hits

dag 2 i Mallorca

Hei dere! Da var dag 2 overstått, og vi storkoser oss. Første dagen gikk for det meste til utforsking og slikt, men allerede i går ble ting litt mer rutinert, og det er deilig! Det var litt overskyet her i dag, men utover dagen ble det utrolig varmt, så det gjorde ikke noe. Jeg og Håkon (som er broren min, og ja - vi er alene her til dere som spør om det) spilte tennis midt på dagen, og jeg ble faktisk SÅ død av varmen til slutt, haha. Så da dro vi på stranden og lå i vannet i flere timer (herregud, så herlig), før vi solte oss. Var fredelig helt til noen tyske jenter begynte å ta snikbilde av meg på stranden, hahahahah. Jævlig fett, følte meg sinnsykt fresh etter en lang dag på stranden med 38 grader og steikende sol. Thanks, håper dere fikk noen bra bilder av meg <3 Vannet er forresten ganske grumsete innerst, men når man kommer ut er det helt fantastisk, det er liksom heeelt blått!! Sinnsykt. Vil være her for alltid!

På vei til frokost i dag tidlig!Dette er på den frozen yoghurt-ish-butikken!

Glaaaad turist i byen, haha. Når dette bildet ble tatt var vi helt utmattet og ihjelsultne, fordi vi kom oss ganske sent av gårde ut av hotellrommet, + at vi måtte finne en minibank hvor vi kunne ta ut euro.. . . så da ble det DØDSGODT med pizza! Herregud, maten er så sinnsykt god her - og det beste av alt er jo at det nesten er gratis å spise ute her i forhold til Norge. Vi pleier å sitte langs havna og spise middag her, og det er skikkelig koselig. Denne restauranten var veldig bra i tillegg, så her skal vi nok tilbake!Så det ikke herlig ut, eller?

20 kommentarer

Paulina Sitarz

Så kjempe herlig ut!

fl0rida

Frozen yoghurt er så godt!

Kjempefine bilder også, du legger alltid ut bilder som er superfine og bra kvalitet :D

Gina

Heei. Jeg kom hjem fra Mallorca på onsdag. Dere går glipp av alt hvis dere ikke leier bil og kmmer dere opp til Formentor stranda rller til Sa vicans el hvordan en skriver det. Hehe. Der for dere sett hva som virkelig er fin strand:). På Sa vicans el der det ligger helt nord på kartet. Litt til venstre. 3 kjempe fine strender. :). Mamma og jeg kjørte bil til den kysten dere er på på nord øst nedover alle de verste turist stedene. Det var syyykt stor forskjell. Kunne aldri badet der. Lykke til, og lom dere til di virkelig fine strendene og vikene:)

anjacherie

åhh, høres ut som dere har det skikkelig herlig! Både frozen-yoghurt-ish-greia og pizzaen så jo dødsgodt ut, naaam <3

Celine

Åååå, så herlig du er Kristine!

Vilde

åh, det hadde vert fint å vert der nåå <3

hvor er shortsen fra på første bilde?

Therese

Koselig :D

Hege Sørum

Hvor er dere? Tror vi var i samme byen vertfall da vi var i Mallorca! 😊

Hannah

Kan du lage videoblogg snart?:) jeg er en rimelig fersk leser og digger bloggen din. Skulle allikevel ønsket en videoblogg med litt kontakt, som for eksempel spørsmålsrunde? Jeg vet jo ikke om du synes det kanskje er ubehagelig og slikt :)

Du er utrolig vakker, sitter her og er misunnelig til tusen !! Definisjonen av perfekt

Kommer garantert til å holde meg oppdatert her så lenge du blogger. You go, girl

byidap

Så koselig!

odagbjerkevoll

fine bilder, pizzaene så veldig gode ut :)

Emilie Helgesen

Så kjekt :) håper dere koser dere masse!

Emma

jo ser herlig ut!

Forresten, siden du er fan av Finn Harries, og sikkert Jack og? Så burde du joine en gruppe på facebook som er for fans av dem :) https://www.facebook.com/groups/459039757526505/

Lena

Er i Mallorca akkurat nå, men er i Alqudia! Sinnsykt varmt her også! Var vell oppi 40 grader i går her, og da holdt jeg på å smelte, menmen, man skal ikke klage!! Kos deg videre da :-D

Gina

Ser kjempe deilig ut med sol og varme !

Malin

hva er greia med at den "undershorts"-greia synes heeele tiden?! Unnskyld meg, men det er IKKE fint! Det ser vel du og Kristine? No hate altså, måtte bare få sagt det.

Fortsett å kos deg masse i Mallorca :)

Når shortsen din er så kort at undershortsen syntes, ser vel du også at den er for kort?

Du er så UTROLIG pen!

Sansha

Hee Kristine, love ur pictures, which camera do u use? x

Emilieso

Hahaha, så creepy med de tyske jentene!

Kos dere masse videre.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no