hits

#livefastdieyoung

Selfies i speilet jippiiiii

ALLE tar bilder av seg selv i speilet, forskjellen er bare at jeg legger de ut, #livefastdieyoung

Dagene her går suuupert, og vi storkoser oss. I går tok vi som sagt en pause fra "solen", ettersom det var oveskyet med litt regn på starten av dagen. Rett etter frokosten dro vi da til byen her og gikk i gatene for å shoppe, og det var faktisk veldig deilig å slippe solsteiken for en dag, selv om finværet kom etterhvert da. Jeg fikk faktisk kjøpt meg noen få plagg + et par suvernier! De har for det meste boder her, men jeg fant en butikk som solgte skikkelige klær - så fikk med meg noen superfine topper. Ellers har jeg sett flere neonfargede Jack Daniels-singletter i butikkene her enn hva jeg har sett mennesker i hele mitt liv, HOLY JESUS. Det er liksom den nye sydentrenden, tilsynelatende. Sverger på at jeg kommer til å drømme om disse singlettene snart, and I'm not even kidding. Vel vel! Senere på dagen spilte vi tennis (som for øvrig er blitt min nye favorittsport, guud så gøy), etterfulgt av middag og godterishopping på kvelden.

21 kommentarer

Marte

http://kristineullebo.blogg.no/1290027273_elevkveld.html hahaha, fant den gamle bloggen din:):) søt var no du!

byidap

Hørtes koselig ut! :)

ezel - helene og michelle

du har virkelig drømmekroppen! håper dere koser dere masse :)

Andrijana

haha, ååh, digger broren din! Har virker så sinnsykt kul :D

Celine

Dere er så sinnsykt kule!

Kos dere videre!

Stine Å

Kjøpte meg en svart Jack Daniels topp i Tyrkia nå, de er sjukt fine <3

Ingrid

Åå, så gøy! :)

Kjempefin bikini og shorts :D Håret ditt er perfekt!

Martine

Jeg sverger, du har den fineste kroppen! Og håret!

Rebecca

<3

johanne er mitt navn

ikke vondt ment du har en fantastisk kropp wow, men kan du begynne å ta noen bilder der magen ikke synes også? begynner egentlig å bli litt irriterende. oppps sorry

Lisa

Jätte fin bikini ! (:

Meg

Ups.. Enig med "Johanne". Beklager, men magen er med på alle bildene, du tror du er så sykt kjent, men du er egentlig berre ei usikker jente som er aaaaaaltfor tynn! Ribbeina dine vises liksom, Sorry as.. Og btw, eg kjenne Pål Victor, han sa til meg at du er teit og at du egentlig ikkje har noken venna.. Han er homo

bava

Enig...seriøst, hva med litt variasjon? Det er magetopper/bikini/shorts og det flagrende håret ditt på 90% av alle innlegg du lager. Ja, du har en flott kropp og en flat mage, vi har fått med oss det nå. Og pent pakket inn i "flink og pliktoppfyllende pike"-papiret, så må du være den mest selvdiggende bloggeen i hele Norge. Hvorfor er du SÅ opptatt av å vise deg frem?? Et enormt bekreftelsesbehov?? Eller er det egentlig usikkerhet?

Ingrid

Jeg er veldig enig med de over ( "Johanne er mitt navn", "meg" og "bava" )

Greit nok at du er utrolig pen, brun, nydelig hår, tynn osv.... Men magen din og de nakne bena er faktisk med på nesten alle bildene du legger ut! Det ser jo fint ut, men jeg tipper at de aller fleste begynner å bli lei av det. Skjønner at du legger det ut når du er i syden da, men det er fint med variasjon.

Jada jeg vet at det er din blogg og at du kan legge ut hva du vil, og at jeg ikke trenger å lese bloggen din osv... Men dette var ikke ment som en frekk kommentar, jeg bare tenkte å si at vi leserne liker litt variasjon! :-)

Kristine Ullebø

Ingrid: Jeg er i Mallorca med 35 grader i skyggen. Du har kommet til feil plass om du vil se meg i genser og bukse, beklager . . :)

Kristine Ullebø

Marte: Hahahaha! Woooow, den var gammal ja :D

natty

man ser skillen din ..

bava

Haha, akkurat som om du kun legger ut sånne bilder når du er i syden. Hadde det vært så vel, shortser er det jo året rundt, og visemagebilder så fort muligheten byr seg. LOL.

Natalie / Natty

altså.. dere trenger ikke kommentere det samme stygge etter hverandre, jeg tror hun har skjønt det. hun er bare seg selv, så ikke prøv å trykke noen ned for hvordan de er. #respect

kristina

Dere bare kommenterer for dere er sjaluu da! Inse det..Kristine er pen!

Jennie Sofie

Les gjerne min blogg om dere vil ha naturlig, he he <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no