hits

crazy bølger

Det er ikke så veldig mye skikkelig shopping her, men her om dagen fant jeg en klesbutikk som solgte såå mange fine topper. Tror den het "Shana". Jeg fikk blant annet med meg denne magetoppen, liker den utrolig godt! Skikkelig behagelig og chill. Liker egentlig å shoppe litt når jeg er i utlandet, for da får man liksom tak i klær som ikke heeeele Norges befolkning har. Ikke at akkurat denne var så veldig spesiell da, men sikter mer til andre plagg :-)

I går var det forresten SINNSYKT mye bølger på stranda, og det var siiiinnsykt gøy, haha! Hele stranden var selvfølgelig stappfull med badevakter overalt. Kan vel si at jeg og Håkon ble tatt med bølgene et par ganger, ja. Det endte med veeeldig mye saltvann i lungene og veldig, veldig mye latter. (Spesielt når jeg gikk fra å ligge i vannet til å plutselig ligge på land, haha) Var jo helt crazy tilstander der, lol lol lol. Etterhvert ble vi litt lei, så da dro vi opp til bassenget på hotellet og lå der helt til klokka ble type 6?? Blir sjelden brent, men i dag kjenner jeg at det koker litt i ansiktet ja! Vel, er man i syden så er man i syden. Er såå deilig å ligge til langt ut på ettermiddagen.

Uansett, her er gårsdagens antrekk! Nå venter stranden på oss, så vi får blogges.

Kristine Ullebø-shorts (HEHE) fra H&M, topp fra Shana, aviators fra Ray-Ban, sko fra nelly.com

18 kommentarer

Poppy

Nice :3

Thea <3

Synes fort for mye bølger er travelt, men er jo gøy i starten! Heheh:) herlighet så brun du er! Omg dritsjalu på brunfargen, kroppen, håret, klærne! Hahahha, åh digger alt med deg joo

Ida

Så fine bilder:)

Nora Benedicte

så fint! :)

Heidi Nathalie Fotografi

Super fint!

Martine - Mitt liv ♥

Så fint :)

Celine

Så fint antrekk!

Høres ut som dere har det kjempegøy!

Christine

you're sooooo beautiful, can't get over it!

Hvis du drar inn til Palma by så er det fantastiske shopping muligheter ;-) Det er en flott by 💛

Therese

Herlighet så fin du er! <3

M I N A - KOMMENTERER TILBAKE

er det vondt å gå i så høye sko?

Stine Qvigstad Kroken

Så fin topp! Kos deg resten av ferien :)

I love your blog, go and see mine : http://frugalandheels.blogspot.fi/ 😘

Thea

Du burde ikke skrive at du fikk "sinnsykt mye vann i lungene". Får man vann i lungene så dør man, det er som regel det som skjer når man drukner. Du kan svelge mye vann derimot. Tenkte bare å si ifra :) Håper du koser deg videre! Likte antrekket :)

Juliane

morsomt å lese om dagene dine på mallorca, kom hit selv i går! hvor på øya bor dere? og hvor ligger det frozen yoghurt stedet? det må prøves ut :) kos deg masse videre!!

Kristine Ullebø

Juliane: Vi bor i Cala Ratjada :) Frozen Yoghurt ligger med havna her nede i byen!

marit

Om du liker veldig godt å vise frem magen din til alle? Er bare at jeg merker på vært innlegg du har så er det nesten alltid mage bilder! Gjør du det får å få lesere?

Vv

Du er en utrolig flott jente,Men du kler deg litt vell utfordrende

Til og være et barn på16. Kombiner klær& hud på en mer dekket og sofistikert måte.

Det hadde kledd deg og din alder mye bedre :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no