hits

majorca-pictures

Her kommer et lite bildedryss fra de siste dagene her i Mallorca! Har tatt utrolig mange, så her kommer kun en liten brøkdel. Bruker ganske lang tid på å laste opp bildene her (selv om internetten er overraskende god med tanke på at resepsjonen er full av andre folk som er like avhengig av nett som meg, he-he), så poster selvfølgelig flere etterhvert.

Vi dro på tapas-restaurant for noen dager siden, og FY søren så godt det var. Vi har allerede vært der 2 ganger! Maten her er faktisk så fantastisk god, det topper seg liksom for hver dag. Å spise ute i Norge er jo så dyrt at det er en skam, så å dra ned hit å betale i underkant av 100 kr for et tapas-herremåltid er ren luksus.

Området vi bor i er utrolig fint, spesielt om kvelden. Her ser dere den kjente stranden på bildet under, selv om det er et stykke unna. Den er sååå fin at det er ikke til å tro!Og i går spiste vi forresten grillet blekksprut. Et ord: FANTASTISK! Vet vet ikke om jeg har fortalt det, men jeg er er en ekstremt LITE kresen person, og jeg kommer faktisk ikke på èn eneste matrett jeg ikke liker - for real! Spiser alt jeg får servert, og har ikke noe problem med å smake på nye ting. Meeen i dag når vi fikk servert blekksprut-hode-ish og tentakler skal jeg innrømme at jeg rynket en smule på nesen, haha. (Selv om jeg har smakt frityrstekt blekksprut før) Vel, det var null problem, for det var helt vidunderlig godt! En smaksopplevelse uten like, wow. Anbefaler alle å smake det om dere får anledning.

(Matretten så mye bedre ut på ekte enn på bildene!)

Nå er klokka akkurat passert midnatt (innlegget er forhåndsskrevet), og jeg stikker straks opp på rommet for å krype til sengs. Er alltid så deilig å legge seg etter en lang og deilig dag, for å deretter våkne og bare traske i tilfeldige klær til bufféet-frokost. Om kveldene pleier vi forresten å handle inn massevis av snop, boller og nutella, og så setter vi oss på terrassen med den fine utsikten vår og virkelig bare NYTER livet med live-musikk fra nabohotellet, mens vi snakker om alt mellom himmel og jord. SLIKE øyeblikk er det jeg lever for, helt seriøst. Det er så fantastisk, og denne turen er helt perfekt! 

Ellers har jeg nettopp hatt en heavy flassing i HELE forbanna trynet mitt. Begynte i går, og kødder ikke når jeg sier at jeg dro av all huden min i hele ansiktet. Feeeeett24 kommentarer

anonym

First!!!

nora

Åh, så herlig dere har det! Hvor mye betalte dere for reisen?

Alison

Love this post ! and Love Majorca!

www.Bangbangblond.com

Andrijana

åå, virker herlgi! Er i spania selv, vi har hus her så vi blir her i litt over en måned :D

Nora Benedicte

så herlig!

Julia

Hvor kjøpte du den hvite/røde toppen du har på det første bildet?

Fine bilder! ♥

Hvor er toppen på det første bildet fra? :)

Ida johanne

Så fine bilder! Hvor er jumpsuiten ifra? :)

fashioonist

love ur shirts! beautiful :)

ioda

Fine bilder :)

Kristine^^

Herlig! :) Når du lager iPhonebakgrunnene dine, hvilken størrelse bruker du da? du har vel iPhone 5? :)

Kos dere :)

StineMilana

Kjempe fine bilder :D

Ella

DU MÅ BRUKE AFTERSUN, HERREGUD! Da stopper flassingen!

Maren

https://www.facebook.com/kristine.ullebo.blogg?fref=ts

Er denne facebook-proilen din? Ser det er mange fake, og jeg syntes ikke denne virket så "deg" på en måte, men ettersom så mange følger akkurat denne... Jeg ville i hvert fall fått slettet alle fake-profilene, for det er mye rart som blir skrevet der! :-) (på denne også, forsåvidt, derfor jeg lurer).

Elisabethbs

Heeerlig bilder <3!

Ida Martine

kjempe fine bilder! Hvor har du kjøpt den gule toppen ? kjempefin :)

ingrid

hvor er øredobbene fra? :)

Bianca

det ser fantastisk ut! :D Er så glad jeg slipper flassing, haha hadde dødd her nede i spania.

Hedda Egerdahl

åå virker så utrolig herlig, kos deg masse de siste dagene!

mathildemoo

Æsj. Dyrespising, neitakk

Celine

Fine bilder!

Katarina

Sitter de rosa ørepluggene dine godt?

Kristine Ullebø

Katarina: Jaa, de sitter perfekt :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no