hits

"you drink a lot of cola"

Fyr i kassen på supermarkedet: "Well, you guys drink a lot of Cola!" Det værste var jo at vi kun kjøpte én brus på deling, og for oss er det lite . .

Men serr, over gata her ligger en Spar-butikk (eller forresten, det ligger FEM spar-butikker her, hver 20. meter liksom), og han fyren som jobber der er virkelig den hyggeligste personen vi har møtt. Han er litt liten og har skikkelig lys stemme, men han er såå hyggelig og glad hele tiden, skikkelig fornøyd med livet sitt. Utrolig smittsomt!

Vel, da starter vår nest siste dag her i Mallorca! Wææ, jeg kjenner jeg begynner å grue meg til hjemreisen allerede, for jeg vil iiiiikke hjem. Jeg og Håkon har planer om å drukne sorgene våre i taxfree godteri, så vi skal nok overleve. Gleder meg til å komme hjem og møte folk igjen, da <3 I går ble det blekksprut til middag for andre gang, og vårt siste middagsmåltid, som er i morgen, blir atter en gang blekksprut. Haha, DILLA! Vi har funnet vår absolutte favorittrestaurant nede med havna, og den er skikkelig hjemmekoselig, så da vi jo bare tilbringe vårt siste måltid der.

Èn ting jeg gleder meg til når jeg kommer hjem, er faktisk å sminke meg. Har sminket meg 1 gang siden vi kom hit, ellers har jeg ikke orket. Er jo ikke vits når det smelter bort etter tjue minutter!

21 kommentarer

Grace

<3

INGERBBB

Kos dere!<3

Aylar Von Kuklinski

Nytt for meg at de har Spar i Mallorca ^^

Hahah, hvorfor tror alle det heter taxfree? Det heter duty free, gjør det ikke?

Ida johanne

Kos dere!

Kinga Wieckowska

Dobrej zabawy :*

Clara

Kos! Fine bilder :)

Lisa

Så fina bilder!

Sally

Du tar så fina bilder! :)

Seline

Men Pepsi Max er best. ;)

Haha, Spar i Mallorca?

Ida

Hahah jaa jeg føler også at de som jobber på turiststeder generelt er utrolig hyggelige og hjelpsomme. Får liksom oss her hjemme til å virke som sure og gretne sammenlignet med dem :D

Therese

Fina! :* elsker bloggen din! Kos deg i Mallorca!

ioda

Kos dere! :)

Ta gjerne turen innom min blogg også! <3

nina

hey! could you make a post about how to stay in shape duuring the summer, while sweets and delicious food is all arround? your pictures shows many kinds of goooood stuffs that you eat, but even though you dont get on weight! can't wait for that post, kisses :-)

Hildemor

Til dere som ikke visste at Spar finnes på Mallorca....... "SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer enn 14 000 butikker i 33 land fordelt på fire kontinenter. Kjeden ble opprinnelig stiftet i Nederland i 1932 og derfra kommer også navnet SPAR som står for Sammenwerken, Profitieren, Allen, Regelmatig som kan oversettes til "Samarbeid er alltid lønnsomt for alle". SPAR betyr grantre på nederlandsk og derfor finner du en stilisert gran i vår logo." Sitat fra Spar sin egen hjemmeside.

Lilly

Spar-fan du over eller? xD

heidi

not to drink coca-cola ever i was two days in the hospital after drinking it :O

btw i love your blog! this is amazing :)

finnish girl heidi!

kristinebr

Hvordan er det å reise med broren sin da? :) Dere kommer såpass godt overens? :O

Da er du virkelig heldig :)

Martine

haha samme skjedde med meg når jeg var i Tyrkia for noen uker siden, jeg og venninna mi drakk sprite hver dag å hu dama i bardisken bare '' why sprite ? '' haha lol

Sofie

hvem er han fyren du er med? kjæresten din?

hanna

er håkon kjæresten din?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no