hits

fjellturNå som vi er tilbake på sporet i hverdagen igjen har jeg også begynt å trene igjen. Jeg har ikke trent noe spesielt i sommer egentlig, utenom koselige og sosiale fjellturer med venner og familie - som er et must om sommeren for min del. Trente litt i Rhodos også, men ellers har jeg bare slappet av og nytt ferien, noe som har vært veeeeldig deilig. Men nå som skolen har begynt igjen har jeg ofte en tendens til å bli utroolig trøtt utpå ettermiddagen, og da er trening virkelig livredderen min! Er det noe jeg synes er irriterende så er det når folk setter likhetstegn mellom trening og slanking, og tror at det er kun det trening handler om. Helt feil! For mange handler det jo rett og slett kun om å holde seg i form, være frisk, og få lettet på humøret. I vinter som var nå mistet jeg treningsmotivasjonen min helt, og jeg gikk flere måneder uten å trene noe som helst. For noen er jo det helt greit, men jeg merker i alle fall at jeg blir skikkelig slapp og trøtt . . Hadde jo ikke medlemskap på treningssenter på den tiden da, så det var kanskje ikke så veldig rart at jeg ikke orket. Ut å trene intervaller i snø og is på bakken, hahah???

Jeg er ekstremt glad i å gå på fjellet, og det har vært helt siden jeg var liten jente i barnehagen. Så i går dro jeg på Hafstadfjellet med Stian, noe som var utrolig koselig! (Måtte sykle hjem etterpå, og gjett om jeg var gjennomvåt, haha) Vi har gått i klasse sammen siden 2. klasse, og vi kom desverre ikke i samme klasse på vgs, meeen vi går jo i parallell så det går fint. Og i dag tok jeg turen til Bystien sammen med Pål-Viktor, som jeg ikke har sett siden vi forlot Rhodos i sommer. Suuperkoselig! I morgen blir det Spenst med Julie  ♥Her ser dere at Bystien er gaaanske bratt! Dritgod trening!

17 kommentarer

Sandra

herregud å vakker du er

du står som en primadonna

slutt med det

byidap

Det er deilig med en treningsøkt iblandt :)

Ulrikke Clark-Utvik

du er både sporty og vakker du!

Ida Stenersen

Du er så fin:)

Therese

Duu er perfeeekt!! <3

Sofie M Granberg

Fine Kristine <3

nina

so how often do you work out and what do you eat to stay healthy? you look soo amazing! i want to look like you, too!

Rebecca Akslen

åå du esså fin du;*

nina

why don't you write a "what i ate today"-entry once a week?

like detoxinista: http://detoxinista.com/2013/08/what-i-ate-wednesday-60/

this would help us all sooo much! PLEAAAASE!

Sissel

Fjelltur?

Ser langt i fra ut som noe fjell men.. Sikkert en fin tur uansett :)

Hedda

Pinne

Malin Bø

Heii :)

Vet at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men ville bare si ifra om at modekungen søker modeller til et moteshow :)) Tenkte at du kunne søke om å bli med, siden du er så fin!

Du sissel, der er ikkje kristine og pål victor halvveis engang! Er bare ferdig med trappene, så begynner det verste hehhe😊 har gått den maange ganger

Sophie

Heej ;)))

jeg kommer for Danmark, så ved ikke om du kan forstå hvad jeg skriver?

Vil lige høre om du gør noget bestemt, for at få så smukke, tynde og lange ben! - Du ser fantastisk ud!

Det er ikke en fjelltur...

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no