hits

gode som gull

Wow, denne helga har bare flydd avgårde. Etter skolen på fredag dro jeg på Peppes med mange jenter, og deretter var jeg en kjapp tur hjemme for å spise før jeg tok turen til byen hvor jeg møtte Stian for å gå Bystien. Rett etter deeeet dro jeg på kino og så Kick Ass 2 sammen med Tiril og Frida, og jeg har ikke sett Tiril siden i sommer så det var utrooooolig koselig. Vi gikk jo i samme klasse på ungdomsskolen, så det er skikkelig rart å ikke se hverandre hver dag lengre. Til gjengjeld er det jo utrolig kjekt når vi først treffes! Filmen var forresten sinnsykt bra, haha.

På lørdag var jeg i byen med mange herlige folk, og senere på kvelden fikk jeg overnattingsbesøk av Ingvill og Julie. Måtte som sagt sitte barnevakt, og da mååå jeg ha besøk. Vi rigget oss til i stua med dyner og godteri, og så endte vi opp med å se The Ring 2. WÆÆÆÆ, so damn scary. Elsker å se skrekkfilm. I dag stod vi opp, spiste frokost og heiv på oss noen klær og solbriller for å ta bilder. Holy shit dette ble sinnsykt oppramsing but whaaaaat everIngvill og Julie, finingene mine 

Jeg har hatt en veldig fin helg, med andre ord! Nå skal jeg lage middag med mamz, før jeg møter jentene igjen senere i kveld. Fjelltur it is! GLEDER MEG. Vel, håper dere har hatt en like fin helg som meg!

16 kommentarer

Therese

Kos deg! :) fine bilder! <3

odagbjerkevoll

fine bilder :D

Ida Johanne

Fine bilder! Jeg har hatt en super helg :)

Ida Stenersen

Fine bilder:)

twated ✝

så herlige bilder ♥

Lill Falch <3

Hvor er shortsen til hun med OBAY toppen fra? Sykt fin :)

Lisa

så fina bilder!

Kristine Ullebø

Lill Falch: Runwaydreamz :)

beautiful pictures! especially the letze <3 I would be very happy if you leave times on our blog COULD LOOK OVER, maybe you should like us feedback as a yes ...

GG L & L

LINK: athousandmilesandwords.blogspot.de

annehugaasmyrdal

Fine bilder og elsker shortsene :D

Diman Dilir

härliga bilder:)

M I N A - KOMMENTERER TILBAKE

herlige bilder

Sol Emilie

Hvor har Julie kjøpt OBEY toppen?

hvordan redigerer du det "lyset" i bildene som får det til å se ut som lys fra sola ?

Charlotte

Hvor er toppen til Ingvill fra? Elsket den! Fine bilder :D

Caroline Tyledal

Hejsan ! Jag heter caroline och bor i Sverige ! Jag älskar verkligen din blogg och ditt utseende och kropp är det snyggaste jag har sett verkligen ! Undrar om det är okej om jag gör ett inlägg om dig på min blogg och länkar dig ? Skulle bara fråga och se om det är helt okej ! Massa kramisar !

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no