hits

falsk bruker på facebook

Er det noe som irritererer meg latterlig mye er det når mennesker har så lite å gjøre at de faktisk må lage falsk profil av andre personer.  Pleier vanligvis ikke å bry meg, men gidder dere å gjøre meg en tjeneste og rapportere DENNE brukeren på facebook? Vedkommende har addet mange av dere blogglesere + vennene mine, og skriver masse teite statuser hver dag. Veldig viktig at dere vet at det ikke er meg! Min eneste og ekte bruker på facebook er DENNE, så alle andre brukere er falske.

Ellers vil jeg bare opplyse om at identitetstyveri er et alvorlig lovbrudd og om jeg vil kan jeg dra ned til politistasjonen og anmelde vedkommende uten problemer :-)

Vel, over til noe annet! Måtte bare fortelle dere det. Har fått meg ny header som dere ser, ble så ufattelig lei av den andre at jeg måtte bytte til noe midlertidig. Om noen av dere har lyst å lage en header til meg så må dere gjerne gjøre det, jeg setter utrolig stor pris på de dere sender inn! I tillegg skal jeg få fikset designet mitt slik at bildene mine blir mye større, tenker det er på tide nå.Nå skal jeg fjerne sminken, og så drar jeg på trening med Ingvill. Har nettopp gjort ferdig noen lekser, så da blir det trening -> hjem -> lage meg en god kveldsmat og slappe av med tv-serier resten av kvelden. Herlig!

23 kommentarer

Karina Larsen

Gjort det! Er så forferdelig irriterende. Det der har skjedd med meg også.

tinaemilie

Så barnslig!

sofiekh

hvor teit går det ant å bli? så frekt! stakkars håper de sletter brukeren! <33

byidap

Noen folk har bare for lite å gjøre..

Silje Halland

Jeg gikk inn på den brukeren, og så litt nedover. I den ene statusen anbefalte hun en blogg, kan jo hende det er henne, hvorfor skulle hun ellers anbefale den? altså, jeg sier ikke noe sikkert men kan jo hende :) så sykt barnslig forresten...håper du har det fint :)

Lisa

så snygga shorts!

Silje Mari

det er bare så teit og barnselig gjort av folk!! har gjort det :) kjempefin header :)

Isabel

Some pepole just dont have a life, like ALL THE TIME!!

Camilla Gjelsvk

Uff, irriterendes da! Du er nydelig<3 Ha en fin kveld videre:-)

Diman Dilir

så fin!

Marie Louise

Done! :) Håper den blir fjernet snart :)

Sabine

Hur lång er du?:D du är jättefin!!!

Martine

Raportert! Du er forresten nydelig<3

Emilie Frostad

Vi fikk en skoleoppgave om å lage en side på Facebook og det er om å gjøre å få flest mulig likes i løpet av 24 timer. Håper dere støtter oss! hehe :)

https://www.facebook.com/pages/Bedre-kollektivtransport/454708014626828?ref=notif¬if_t=fbpage_fan_invite

Edel Kristina

Helt enig, der er så dårlig gjort!

Maren

Skrev til deg om den brukeren for noen uker siden om jeg ikke tar feil, å den er rapportert! :-) Utrolig kjipt at folk driver på med slikt.

Marie Fotland

http://kristineullebo.blogg.no søtt hahh :)

Frida S.

Eg har rapportert ho. ;)

Har rapportert :) Teit noen i det hele tatt bruker tiden sin på sånt!

Marikan

Har rapportert den! :) Håper den blir fjernet fort!

Ida Eversvik

har rapportert den nå! Ekle mennesker som gjør slike ting altså... idiotisk og barnslig rett og slett. Og hvilken glede får de av det? Populæritet som ikke engang tilhører dem? huff. stå på du, fineste! ♥

Sover du med bløtt hår om kveldene? Eller i en døtt? Bare lurer siden du har veldig fint fall ihåret!

Malene Nilsen

Er så utrolig teit at folk gjør slike ting! Fikk faktisk vite istad, at det var en falsk bruker av meg. Det irriterte meg virkelig! Blir så utrolig oppgitt og irritert! Så forstår deg utrolig mye!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no