hits

tennis

Tennis i går var SÅ gøy! Elsker å spille det, selv om Pål-Viktor er gaanske mye bedre enn meg, hehe. Får bare øve meg! Sola kom også etterhvert, som dere sikkert ser på bildene. Elsker været på denne tiden når sommeren går mot slutten og høsten er på vei - pleier ofte å være sol og deilig temperatur ute da. Så i går var en fiiin dag:

I dag stod jeg opp klokka 6 og dro på Spenst med Ingvill og Julie! Har ikke trent på morgenen før skolen siden ungdomsskolen, så det var på tide. Holdt i et øyeblikk på å gå i retning mot gamleskolen når jeg var ferdig, meeeen så fant jeg ut at jeg går jo på vgs. Lol, dumma XD Hele skoledagen har vi brukt ute i naturen hvor vi har lett etter fisker, dyr og planter, og det var ca. så gøy:Kødda. Det var helt greit! Er ikke superfan av naturen for å si det slik (bortsett fra fjelltur og fisking, DET er gøy!!), da. Nå sitter jeg og nyter et stort Cola-glass med Pepsi Max, og om ikke så altfor lenge tar jeg turen til Hafstadfjellet med treningskompisen min STIIIIAN. Gleder meg! Jeg har omtrent ikke sittet i ro siden skolen startet for to uker siden, og jeg elsker det. Har skikkelig mye treningsmotivasjon for tiden i tillegg!

Selv om dere har sagt det før så håper jeg at dere liker mobilbilder! Dere er jo glad i hverdagsblogging, og det er så deilig med mobilen ettersom den er med meg overalt - dermed blir det mye enklere å knipse bilder fra hverdagen.

12 kommentarer

Sunniva Jansen

så koselig :)

M I N A - KOMMENTERER TILBAKE

så morsomt!

odagbjerkevoll

fine bilder :)

Ingrid Halvorsen

Du er så pen😍😍😍 elsker bloggen din!❤

byidap

Så herlig! skulle ønske jeg hadde like mye motivasjon :p

Martine

Herlig! Tennis er så gøy!!

:-)

Kommer det negativt ut at du har byttet til tysk på vgs når du skal søke videre om noen år? Bør man ikke forsette med det språket man har?

AnyMe

Koselig!:)

kristinerosok

Så fine bilder :)

Malene

Kor spela dåke tennis i førde?

Kristine Ullebø

:: Jeg ville ikke fortsette med spansk, synes det er mye bedre å starte med nytt. Hvis man fortsetter på samme språk er jo nivået mye høyere, og det er forventet at du kan spansk tilsvarende 3 år :p

Samantha

Herregud vi har samma racket! Jag bara älskar Williams racket! Ska du börja spela tennis? Ãlskar din blogg! Kan du följa mig på instagram snälla? Det är samanthanordqvist. Det skulle vara en "wish come true"! //Samantha, din största fan från Sverige :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no