hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

høstsminke: smokey eyes!Nå som det endelig har blitt høst er det på tide med noen små forandringer på sminkefronten. På varme sommerdager foretrekker vel de fleste en enkel og lettvindt sminke - om høsten deriomot liker jeg å kjøre noen litt andre looker. Ikke til hverdags nødvendigvis, men til spesielle anledninger som bursdager, fest, jentekvelder og slikt. Den perfekte looken for høsten: smokey eyes! (Må forresten informere om at den eneste øyenskygge-looken jeg faktisk kan er smokey eyes, hahaha. Jeg er ikke noe særlig god, men denne er veldig veldig enkel - så de fleste får den til!)Face Primer (link): Jeg begynner alltid sminken med en primer. Her bruker jeg ansiktsprimer fra Glo Minerals som jeg smører utover ansiktet før jeg begynner med foundation, dette for å jevne ut linjer og ujevnheter i huden. Primeren er gjennomsiktig og glir superlett inn i huden, og denne er jeg utrolig fornøyd med. Har brukt den lenge, helt siden forrige gang jeg skrev om denne. Om du sliter med at huden din ikke er helt jevn vil jeg absolutt anbefale å bruke en primer! Den bidrar i tillegg til at sminken holder lengre.

Put a Lid On It (link): Samme gjelder øynene! I dette tilfellet er det ikke for å jevne ut huden, men for at øyenskyggen rett og slett skal sitte lengre. Øyenskyggen min ser ikke ut etter en lang dag hvis jeg ikke bruker primer, så denne er en livredder hos meg!

Precision Eye Pencil (link)
: Denne pennen bruker jeg i våtkanten for å få et mer åpent blikk, noe som passer veldig fint når man lager smokey eye.

Volume & Lift Mascara (link): En mascara som gir volum til vippene - liker denne veldig godt. Hvis du i tillegg bruker vippetang på vippene først blir resultatet utroolig fint! Et tips, forresten: varm vippetangen med en hårføner i 20-30 sekunder før du bruker den, da blir den varm og vippene bøyer seg mye lettere, i tillegg holder de seg mye lengre.Smokey Look Kit (link): Billig Smokey Eye-palett som har kjempegode og pigmenterte farger! Ble veldig positivt overrasket over denne, ettersom jeg er vant til at slike paletter ofte koster 500 kr og oppover. Jeg brukte den hvite fargen på hele øyelokket, og så brukte jeg den grå-ish fargen (i midten) ytters på øyelokket for å skape en smokey look. Vanskeligere enn det er det faktisk ikke! Tro meg, jeg SUGER til å legge øyenskygge, men dette er virkelig superenkelt. Det følger med noen små koster i en skuffe under paletten, men jeg foretrekker faktisk å bruke fingrene mine, jeg. Det handler selvfølgelig om smak og behag, da!Schwing Black Liquid Eyeliner (link): Denne har jeg skrevet om mange ganger på bloggen allerede, og dere begynner kanskje å forstå hvor mye jeg elsker denne! Tror denne eyelineren her er mitt must nummer 1 i sminkemappa, får heeelt noia hvis jeg glemmer den eller ikke finner den. Kosten er tynn, "stiv" og gir et presist resultat. Trenger egentlig ikke si noe mer enn det. Elsker den.

Sminket meg i går da og gjorde meg klar til å ta bilder, men fikk selvfølgelig ikke et eneste bra. Herreguuuud, så frustrerende, holdt på å rive av meg håret til slutt. Dette var det mest brukbare jeg fikk til, bahh . . Men ja, la til et bilde øverst i innlegget som viser bedre hvordan en smokey eye-look ser ut, selv om det er gammelt.Rabattkoden KRIS gir 20% rabatt på alle produktene i dette innlegget, på coverbrands.no 

13 kommentarer

<3

16.09.2013 KL. 20:09

Wow

Vilde

16.09.2013 KL. 20:40

Fint, men pysete. Smokey eyes ser bedre ut når det er litt mer sort!

16.09.2013 KL. 20:44

Flotte bilder :)

Julie Donatello

16.09.2013 KL. 20:58

Der ser du faktisk ut som en jente! :O

EliseStral

16.09.2013 KL. 21:21

Fin sminke, pent annsikt du har!

jolie

16.09.2013 KL. 22:06

i love you

Evelinasfina skönhetsblogg

16.09.2013 KL. 22:15

Vad fin du är :)

Ida Stenersen

17.09.2013 KL. 11:33

Så fin sminke! Du er så pen:)

Milfen

17.09.2013 KL. 15:09

Så fint sminket!

-

18.09.2013 KL. 21:55

you should do videos!

Anette

21.09.2013 KL. 10:31

Kan du lage smokey eyes sminkevideo?:)

26.09.2013 KL. 18:01

Kan du lage en sminkevideo?!?!<3 du er så flink å sminke deg

Thale Marie

26.09.2013 KL. 18:29

ÅÅH! Du har så fine bilder på bloggen din! Hvilken instilling på kameraet bruker du til deg? Hvor mye iso osv! Kan du ha en video om det eller svare i spørsmålsrunde? :D

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: