hits

video del Mallorca

Hello babes! Jeg sitter for øyeblikket sminkefri med kosedressen på, og spiser frokost med macen på fanget. Er det søndag, så er det søndag! I går lagde jeg og Håkon sjokolademuffins (oppskrift kommer), og de ble helt sjuuukt gode. Så da rigget vi oss til i stua med film, masse puter og pledd, muffins, smågodt og brus - perekt lørdagskveld med andre ord. Filmen vi så heter Cry Wolf, og den var etter våres mening utrooolig bra! Jeg er kresen på filmer, men den likte jeg skikkelig godt. Anbefales!

I dag tidlig kom jeg på at jeg ikke har redigert videoen fra Mallorca enda (sløvt Kristine...), så da satt jeg meg ned og gjorde det med en gang. Var egentlig ikke meningen at jeg skulle sette sammen en film, men satte likevel sammen en videoblogg, jeg. Jeg starter prosjekt bli-flinkere-til-å-videoblogge nå fremover! På tide! Videoen er ferdigredigert nå, venter bare på at den skal laste opp. Sååå, følg med :-)
Cala Ratjada i Mallorca 2013, en av mine beste ferier noensinne! Sitter med et stort smil om munnen når jeg ser tilbake på bilder og videoer. Det skal definitivt gjentas, har jeg og Håkon blitt enige om!

12 kommentarer

violeta

fine bilder!

Krissi hello :) I would like to ask you if you could prepare a post about your nutrition, diet, ćwiczniach? If you use something on your feet you might say? I have a problem with thick thighs, and I do not know what exercises are the best .. : (If you do not reply, you can write me an e-mail: karolinaskrobiszx@gmail.com

Regards, SC.

Rebecca Akslen

nydelige bilder!

Sandra Børstad

Herlige bilder :)

ingvildhelseth

herlige bilder!

Hanna

Hei! Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din, og jeg ville bare si at du er en stooooooor inspirasjon for meg! I dag har jeg prøvd ut en av dine pannekake oppskrifter, og de smakte himmelsk! Jeg har bestemt meg for å ha pannekaker hver søndag - en fin avslutning på uken, he he :-)

Du tar veldig vakre bilder, og nå har jeg startet opp et prosjekt der jeg skal jobbe hardt de neste månedene for å få det kameraet jeg lenge har ønsket meg.

Du er flink -jeg gleder meg virkelig til å følge bloggen din videre!

StineMilana

Kjempe fine bilder ;D

tinaemilie

herlige bilder!

Therese

Herlige bilder! Digger deg Kristine <3

anjacherie

høres ut som dere hadde en skikkelig koselig kveld i går, og guuud for noen herlige sydenbilder - gleder meg massemasse til video kommer!

ah

Hva studerer broren din?

video de Mallorca* hehe

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no