hits

how I fix my brows

Reklame

Hei hei! I dag skal jeg vise dere hvordan jeg styler brynene mine. Har fått mange spørsmål om det gjennom tiden, så nå kommer et eget innlegg!Jeg har vært fast bruker av Billion Dollar Brows i 1 år nå, og jeg kommer aldri til å bytte merke. Dette er et av mine must-haves i sminkemappa! Reiser ikke noen plass uten. Pleier ofte å gå sminkefri, og da føler jeg meg faktisk ganske fin - så lenge jeg får sminket øyenbrynene mine. Som dere vet så har jo øyenbryn utrolig mye å si for ansiktet. Fine bryn rammer inn ansiktet og definerer det :-)1. steg:

Jeg bruker Brow Powder (link) og Angel Tip Spooly Brush (link) for å fylle inn brynene mine, og disse er mine to ABSOLUTTE must. Jeg må tegne brynene litt lengre inn ettersom hårene mine er veldig lyse innerst, så jeg "mangler" på en måte litt bryn. Før brukte jeg øyenbrynspenn for å fylle inn den delen som mangler, og det ble veldig unaturlig og ikke spesielt fint . . Med med denne kosten og pudderet derimot - ser det helt naturlig ut! Det ser kanskje litt vanskelig ut å bruke en slik kost, men det er utrolig enkelt. Sverger virkelig til disse to produktene. Jeg har pudderet mitt i farge "Taupe".

2. steg:

Jeg har allerede litt mørke bryn, men dersom jeg vil ha de et hakk mørkere bruker jeg Universal Brow Pencil (link). Denne egner seg best til å fylle inn når brynene allerede har fått form. Pennen passer forresten alle hårtyper, både hvis du er blondine og brunette - supergenialt!3. steg:

Det siste jeg gjør er å bruke Brow Gel (link) for å få brynene til å holde den formen jeg vil - hele dagen. En siste finish for brynene!

Før:Som dere ser så er brynene mine veldig lyse helt innerst.

Etter:

Brynene mine er forresten ikke så mørke som på de bildene her, haha! ;-)

Koden "KU10" gir 20% på alt fra Billion Dollar Brows! Koden varer ut 18.10, og gjelder ikke produkter som allerede er nedsatt. Dere finner hele utvalget her

25 kommentarer

Aurora Nessa

Åå du har nydelige bryn! Jeg elsker bloggen din:)

Hannestava

såå fint!

Lisa

så himla fint!

Du har veldig fine bryn, men et tips hadde vært å ikke bruke så mye ( mer naturlig) og ikkela dem være så tette fremme mot nesen, heller la dem stoppe hvor dine naturlige stopper :)

Martine

Jeg er helt enig! Bryn er så viktig. Jeg prioriterer det aller først dersom jeg sminker meg :) Du har perfekte og fasongen kler deg utrolig godt<3

krist.in

har hørt mye bra om det merket:) tror jeg må skaffe meg noe selv !

Sandra

brynene dine var MYE finere før du tengnet på de, du må ikke ta på så mye

Hei

Ville ikke ha tegnet dem så tett inntil hverandre, det får deg til å se litt eldre ut

Stopp heller der dine naturlige bryn stopper, og gå for en lysere farge ;)

Dine naturlige bryn er kjempe fine

syntes egentlig at brynene var penere når du ikke tegnet dem :)

tonje

syns det var finere naturlig..

Lisa Victoria Larsen

Du har utrooooolig fine bryn naturlig!!

Superbra innlegg :)

Hvor lenge varer rabattkoden? :)

Ida

Kanskje litt vell lite mellomrom mellom brynene?

Det ville jeg sluttet med hvis jeg var deg. ser ikke så bra ut, og det ser veldig lite natulig ut....

katarina

Brynene dine er utrolig fine naturlig, noe du er utrolig heldig med! De blir veldig fine når du fyller dem inn også, men et godt tips er å ikke tegne de så sterkt nært nesa! :-)

Milfen

Øyenbrynene din er skikkelig fine! :D

syns de er penere naturlig eller med bare litt mindre farge :-) Ikke vondt ment. Digger deg :-)

ingvild

du har drømmebryna uten sminke! men et tips er å ikke tegne på så mørkt og så nerme(!!?) da ser det såå mye bedre ut:)

maria

Hvorfor tegner du de? såå mye finerer uten mørke streker

Marlene

Helt ærlig synes jeg de er litt for mørke, bryna burde matche hårfargen. Men formen på dem er just perfect <3

Sorry, men monobryn har aldri vært fint :-)

tris

Syntes du tegner brynene for nære midtlinjen i ansiktet ditt. For å være helt ærlig var du ekstreeeemt mye finere uten den sminken på. Du er heldig og har mørke, tette bryn. Det at de er lysest innerst er fordi det ikke er meningen at vi skal ha monobryn med 0,5 cm mellom de over nesen :)

Julie

såå mye finere på førbildet

:)

Hei! Jeg ville bare si at du har kjempefine bryn naturlig og at du ikke burde tegne de så mørke, tykke og nærme hverandre! Før da du tegnet på de var de kjempefine men plutselig en dag var de kjempenærme hverandre og da ser man mer maskulin og unaturlig ut! Vær så snill og ta dette til deg det hadde vært myyyye myyyyye finere om de var liiitt lengre fra hverandre:) og ikke rediger huden så mye ved å blende ut på bildene dine det ser så ufattelig unaturlig ut. Elsker deg og bloggen din og har ikke noe imot deg, vil bare komme med tips som jeg virkelig håper at du tar til deg:)

Miaa

Serriøst du failer så jævlig på dette hahaha. Du tegner de jo så tett hverandre at det nesten ser ut som du har monobryn!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no