hits

i det sisteNydelige, nydelige Bergen.Bytur with my gurl 
♥ My new babyPyntet tavla litt!! Made by Ullebø og Emma Louise AKA Rullebø og Halvor Louis CHILLERWalkin' around in beautiful Bergen. Pleier jo egentlig ikke å gå så veldig mye rundt i byen med mindre vi skal shoppe, så det var faktisk utrolig koselig! Forresten, som dere ser endte jeg opp med converse på slutten av dagen. Skulle gjerne gått barbeint, fordi FY søren, de nye bootsene mine gnagde hull i anklene mine. De har sånn glidelås på siden, så jeg fikk 2 kjøttsår på begge begge anklene mine. YUK. Gikk jo med de i 2 dager i strekk, så det var kanskje ikke veldig gunstig. Har funnet ut at jeg bare kan bruke plaster på begge anklene mine da, så går det fint. Haha.Tok meg en herlig tur på fjellet etter en lang skoledag!

20 kommentarer

Miriam Hadgu

så koselig og haha teksten på tavla!

Anette

jeg har store pupper genetisk, det er ikke min feil, btw, pupper er ikke bare fett, det er også melkekjertler...

alice

cool!

alice

xo

Ingrid

Ser ut som dere synes store pupper er stygge. Btw kul blogg

det har dere tatt fra et svar på ask, lol!

Martine - Mitt liv

Så fine bilder : ) Koselig i Bergen!

Milfen

Haha, dør av teksten på tavla!

Luksusdyret

Du tar veldig fine bilder :)

maria

hva i helvette? bare siden du ikke har pupper at all skal du liksom trekke ned på det å ha store? haha du er dust på alle måter

Therese

Digger deg Kristine!

stå på :)

Dette irriterer meg så jævlig. Skal det at du har null pupper gjøre at det er greit å rakke ned på de som har det? Tipper du gjerne skulle hatt store pupper(eller pupper i det hele tatt) om du fikk velge. Lavmål selv til deg å være..

Kristine Ullebø

Anonym: Ja, det var jo poenget :p Vi har jo skrevet ordrett av

Hvis man tenker på den måten, er jo alt stygt. Åja, to glassliknende klumper med hår på, "elsker øynene dine!"

Ann-Helen

Kan du skrive et inlegg om ditt syn på religion?

sander myren<3

ey grunnen til at vi gutta lika større puppa e pga at jo større puppa, jo meir morsmelk vil dei fylle til framtide unga, det e mannlig instinkt. på samme måte som at jente syns muskla e atraktiv for å bli beskytta.

Johanne

Hva er greia med null selvironi i komentarene her

Ida

Hahah morsomt at ingen over her skjønner poenget i teksten, og faktisk tar seg nær av det! Elsker forresten jakka de Kristine! JEg har sååå lyst på den selv at jeg nesten begynner å gråte!! :`( Hvilke butikk har du kjøpt den på?

Jag

Kristine dissar ju inte de som har stora bröst heller? Hon menar ju bara att storleken på bröst inte spelar någon roll alls, och att pojkar lika väl i såna fall borde tycka om oss fastän vi har fett på magen osv.

Om någon av er har tagit illa upp av det som hon och Emma skrev så tycker jag att det bara visar vad ni SJÄLVA tycker om era egna bröst... eftersom det inte alls står ett illa ord om större bröst!

krist.in

herlige bilder !

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no