hits

strike a pose

Hei mine fine!

Jeg og broren min dro en kjapp tur til byen i dag for å kikke på litt julegaver og slikt, og etter det dro vi på butikken og å handle inn til middag. I dag blir det Ullebø-pizza, og jeg gleder meg helt enormt mye. Altfor lenge siden sist!! Jeg må forresten fortelle det SYKESTE. Har veldig uflaks med biler for tiden virker det som, for i dag var jeg og Håkon seriøst 1 mm ifra å bli påkjørt av en bil som kom susende forbi oss når vi satt i bilen. Vi var på vei ut til et lyskryss, og bilen hadde vikeplikt for OSS fordi det var grønt lys, men bilen kjørte seriøst rett forbi oss og vi måtte BRÅBREMSE som et helvette. (Sorry språket) Hadde ikke Håkon bremset så fort så hadde bilen kjørt rett i oss fra siden!! Fikk tidenes sleng i nakken, og vi ble bare sittende der uten å si et eneste ord. Klarte ikke å reagere med en gang, noe som førte til at vi selvfølgelig ikke fikk med oss registreringsnummeret. Heldigvis gikk det fint, men det beviser bare hvor farlig trafikken er, uff. Trasig at folk ikke følger trafikkreglene.

Ja ja! Slik ser jeg ut i dag. Jakken er fra sheinside.com, buksa fra Dr. Denim og veska fra Michael Kors 

39 kommentarer

Miriam Hadgu

så søte bilder, fint antrekk!

charlotte

koooooselig!! skal ikke dere spise snop og godteri??? :O

Ingrid

Så herlige bilder, stilen din er så fin! Noen drev og snakket om en norsk blogger som hadde så utrolig mange følgere, er ikke så rart når du tar så fine bilder! (: Ha en super lørdagskveld! <3

Lisette

Digger jakken din! Hvor er den fra?:)

altgrunge

haha, så søte bilder :) bra det gikk bra med dere da!

moustachee

elsker stilen og du har en sinnsyk modellkropp <3

Lola

BEAUTIFUL !!! :D

www.lolapndiary.blogspot.Fr

Themsii

Du har så fin stil!

Nikita <3

Fine bilder :)

Marianne

Utrolig fint antrekk :)

Du er vakker :D

Beate

Har vert ute for det med lyskryss selv, er helt utrolig hva folk tenker med!!

Kan du legge ut novella di fra 10.klasse? den om spiseforstyrelser? plis, har så lyst å lese den <3

Mathea

Heldigvis blei dokke ikkje påkjørt! Nydelige bilder :* Du er superfiin!

wow Kristine Ullebø har på seg noe annet en shorts på vinteren

Andrea Victoria Stene Kinn

så utorlig dumt at slike ting skjer :/ fint antrekk !

alice

you're so funny

Linda

Kor e skoa fra?

sofiakh

Så fint outfit, håper du får en fin helg videre <3 Har et innlegg på bloggen som er inspirert av deg! Blir glad hvis du tar en titt :)

sko?

anna

Hvordan ligger du ann med modellkarierren? kan du skrive et innlegg om det?

Lyn

Nice legs & hair . x

www.blondebutterflies.blogspot.com

Helene

Du er en helt nydelig jente og jeg elsker bloggen din og det er definnetivt min favorittblogg så ikke ta dette vondt men jeg la nettopp merke til hvor langt inn du tegner brynene dine :S de skal liksom starte med øyekroken for at dt ikke skal begyne å se ut som monobryn nesten men du tegner en tad for langt inn :/ la som sagt ikke merke til det før nå så det er ikke veldig synlig på bilder hvertfall

Hadde vært utrolig hyggelig av deg om du kunne spredd budskapet om en person som trenger hjelp. Min lille nevø som blir 5 måneder den 20. november har allerede vært i gjennom mer enn du og jeg noen gang antageligvis må igjennom. Han har tilbrakt så og si hele livet sitt på sykehuset koblet opp til maskiner som holder han i live, som hjelper han å puste. Han har kjempet en evig tung kamp siden allerede før han ble født. Nixon Christopher er bare 5 måneder, men han har allerede rukket å oppleve hjertestans og åpen hjerteoperasjon. En operasjon han trengte for å kunne overleve, vokse opp og få en utdanning, venner, kjæreste, kanskje en dag egne barn. Han ligger nå til observasjon etter operasjonen, men det var en vellykket operasjon og han har allerede åpnet øynene sine.

Det som gjør utrolig vondt er at de lever i USA, et land der helsen din faktisk ikke er første prioritet hos staten. Moren og faren til Nixon, som ikke er eldre enn 23 og 25 og som har en 4år gammel datter fra før av har gjeld til langt opp etter ørene. Den gjelden kommer ikke av at de har kjøpt seg ny bil eller nytt hus, skjemt bort datteren sin eller kjøpt det nyeste som er trendy i dagens samfunn. Gjelden er sykehusregninger som har hopet seg opp over fem måneder fordi man ikke ligger gratis på sykehus i USA slik som i Norge. Behandling koster enda mer enn en natt på sykehuset og er du så uheldig at du må opereres så kan du nesten regne med å ha gjeld resten av livet.

Selv har jeg hjulpet de så mye som en 18år gammel student kan gjøre, så når dette ikke strakk til opprettet jeg ''The Nixon Christopher Fund'' slik at andre som har lyst til å hjelpe kan gjøre det, slik at sykehus regningene kan minske litt så de har en ting mindre å bekymre seg over.

Jeg hadde vært evig takknemlig om du kunne funnet det i deg å spre dette, du som har muligheten til å nå ut til så mange mennesker. Du ville ikke bare ha gjort en god gjerning, men du hadde hjulpet en familie som virkelig trenger det.

http://www.gofundme.com/596km8

https://www.facebook.com/groups/475442839243637/

Natalie

Åe, du er værldens fineste mænniske. Du er absolut favorittblogger min! Klem fra meg! :) <3

Anastazja Rataj

Where did you buy this shirt ? I adore you

El

Amazing blog and You are amazing!♥

Kinga Wieckowska

Shoes fra H&M?

Hanna

Vart är skorna ifrån? :)

Har du begynt med noe nye sminke eller noe?

Du er veldig mye brunere i fjeset enn du var...

Og fælt og høre, håper det går bra med nakken :)

Hvor er skoene fra? de var råfin!

Love'em poses ass!

Ønsker deg en herlig søndag også,

klem fra oss

www.tamt.blogg.no

har du på deg bukse?! revolusjon

Dara

hah ... you are nice :)

Amalie

Hvor er skoene fra? <3

Hvor er skoene fra?

Anne

HVOR ER SKOENE FRA? de var dødsfine åååh

Rebecca

Hvor er skoene og toppen fra???

Hvor er skoene fra??

du ser ut som en ape hahaha

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no