hits

november favoritter

Hellooo babes!

I dag skal jeg vise dere mine november-favoritter innenfor sminke. Jeg har valgt ut 5 produkter som jeg digger! Som vanlig helt ærlige meninger. Rabattkoden "KU14" gir 20% rabatt og varer ut 21. , november. Det gjelder alle produktene utenom Ole Henriksen-masken og SunSpa Chocolate, som allerede er på julekampanje!Better Than False Lashes  Jeg er en av de som ikke mestrer det å sette på løsvipper (haha, jeg har prøvd èn gang . . og det gikk ikke særlig bra!), så om du er slik som meg så er dette et supert alternativ. Denne har jeg faktisk brukt opp 3 ganger, det forteller litt om hvor mye jeg elsker den! Better Than False Lashes består av en fiber-mascara (den hvite) og en vanlig mascara, og fiber-mascaraen innehlder myke fibrer som "bygger" vippene opp og gjør at de blir tykkere og mye lengre. Den vanlige mascaraen legger du på etter du har brukt fiber-mascaraen, og så bytter du på disse to helt til du har fått det resultatet du ønsker. Det høres jo helt loco ut, men det sykeste er at det faktisk fungerer og gir tidenes vipper!! Det eneste jeg synes er dumt er at fiber-mascaren ikke varer så altfor lenge, så det skulle vært mer innhold i den. Men jeg elsker den.SunSpa Chocolate  Her har vi den beste selvbruningen ever made, peeps. Jeg tror kanskje at dere begynner å skjønne etterhvert hvor mye jeg digger denne?? SunSpa Chocolate gir tidenes fineste brunfarge, og det beste er at den har spray-mekanisme, så du slipper grisete hender og ujevnt resultat. Jeg bruker denne bare i ansiktet nå om vinteren, evt. litt på armene og overkroppen inni mellom også.Glitter Glaze Transforming Shadow Top Coat  Da jeg testet denne i gull for noen uker siden likte jeg den så godt at jeg var heldig og fikk tilsendt en i sølv også fra Coverbrands! Dere vet når man legger glitter-øyenskygge, men glitteret og fargen kommer liksom ikke så godt frem? Det er vanskelig å få det skikkelig til med øyenskygge i pudderform, så derfor bruker jeg denne "flytende" glitter-øyenskyggen over øyenskyggen. Mange av dere har spurt hvordan jeg har sminket øynene mine i det siste, og her er det jeg har brukt! Med denne får du en skikkelig glitterlook, og øyenskyggen blir mye finere. Gjett om denne skal bli brukt mye i jula!


Smokey Eye Kit Metallic  Smokey Eye-kit fra gloMinerals med 4 enkle, fine og matchende farger som er det eneste du trenger for å skape en skikkelig fin smokey eye-look. Følger i tillegg med bruksanvisning for hvordan du kan lage looken. Jeg foretrekker å bruke Glitter Glaze (produktet over) i tillegg til denne, for å få et enda bedre resultat.Firm Action Mask  Jeg er så heldig og har fått testet enda et Ole Henriksen-produkt. Firm Action Mask er en kinesisk leire- og urte-maske, som skal trekke sammen porene, fjerne urenheter og gi huden et løft. Du påfører et tykt lag med denne etter at du har renset ansiktet, og så lar du det være på i 20-30 minutter. Etter ca. 3-4 minutter vil du merke at den stivner og blir veldig stram - så stiv at du så vidt greier å bevege munnen, haha. Det er i alle fall et bevis på at den fungerer som den skal. Vel, etter 30 minutter fjerner du masken med varmt vann, og voilà - ansiktet føles SÅ fresht. Herregud, jeg har aldri testet en så bra ansiktsmaske før, 100% ærlig! Huden min ble mye renere, og den føltes helt ny. Kan vel si at jeg ikke er den eneste i huset som falt for denne, haha!

Reklame 

33 kommentarer

Cathrine

Folkens! Ettersom Coverbrands IKKE gir 20% rabatt på Ole Henriksen, så kan jeg si at Blivakker faktisk gir dere 20% rabatt :) Blivakker har 20% rabatt på heeele nettbutikken sin. De har gratis frakt også.

Lisette

Jeg elsker bloggen din Kristine!!:) Hadde blitt veldig veldig vedlig glad om du kunne tatt en titt på bloggen min og si hva du syntes:) Det hadde jeg satt ekstremt pris på!

Hilsen en fast leser;)

Ana Belén

You are a big inspiration to me

kisses!

julie

Litt dumt å reklamere for noe, og så får vi ikke rabatt på alt? Så dyrt som det er på coverbrands gidder hvertfall ikke jeg å bestille derfra!

Amalie

Digger bloggen! Det eneste jeg tenker på når du har "November favoritter" på bloggen, er at du kunne ha vist oss hvordan man bruker det og lignende. Et eksempel er å vise før etter bilde med mascaraen på. Bare et lite tips, stå på videre!

Kan du lage eit innlegg om hva du ønsker deg til jul i løpet av uka? :-))

Super blogg, du gir inspirasjon ❤

Kristiane-Kommenterer tilbake

Så mange fine ting !

Kjersti Nicole Larsen

Ah, her var det mye gøyt gitt :D

Andrea Victoria Stene Kinn

så mye bra ! har noe av det :)

Evelyn

In the second pose you imitate Aurora Mohn...

Long hair dont care <3

Pernille Sofie Jaatun

så masse fint!

Dara

I like Too Faced :))

veslemøy

Kjempebra innlegg! :D

gleder meg sånn til å se hvem som vinner shortsen, har fulgt med liksom, haha hver time hver dag.. og idag skal det trekkes :D

btw. du er nydelig, og ikkje klipp håret ditt

Nikita <3

Fine produkter :)

sofie toverud

rabattkoden funker ikke ..

sofie toverud

joda, den funka :D

Nydelig blogg, flott innlegg som alltid. Du gir inspirasjon til 1000 :)))

:D

Kan du lage et innlegg med anbefaler til instagrambrukere?

kan du vise hvordan du påfører selvbruningen i fjeset? uten og få det i håret osv..

Huff, dette var alt for dyre produkter for en vanlig tenåringsjente.. :(

Anne Solveig

Love it!

Stine

Du har en kjempe fin blogg Kristine!

Men jeg lurer på noe. Den Ole Henriksen annsiktsmaska, fjerner den kviser og hudormer også?

Agnes

can you write in english too please? :)

alice

i'm in love with the oversized fluffy sweater that you're wearing

Nydelig blogg og flott innlegg.:)

hei når du si de som vinne short !?

Camilla

Du fortjener virkelig å komme mye høyere på Topplisten! Syntes at du er den beste bloggeren nå for tiden , siden du er så flink til å oppdatere bloggen din og jeg elsker det du skriver om!

Stå på videre , jeg digger bloggen din !

Kristine Ullebø

julie: Ole Henriksen-maska og SunSpa er allerede på salg :)

Sara

Hei!

Jeg er inne på Coverbrands nå, men jeg får ikke rabattkoden til å funke.. :/

Tina

Elsker hvordan du la sminken!!

skjønner ikke at coverbrands gidder å fortsette å sponse deg, du legger jo ikke ut ordentlig bilde av sminke engang

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no