hits

det finnes kun èn Gud

. . . . og det er LADY GAGA!!!!!!!Herregud. A B S T I N E N S E R. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før her på bloggen, men jeg er en ekstremt stor fan av Lady Gaga. Jeg har alltid elsket musikken hennes, men hun har jo ikke gitt ut musikk på ganske lenge, så jeg har hørt på de gamle sangene hennes så mye at jeg kan de både forlengs og baklengs. Nå for ikke lenge siden ga hun ut sitt nye album, nemmelig ♥  ARTPOP ♥ . Helt ærlig var jeg redd for å forvente for mye, i tilfelle jeg skulle bli skuffet, men holy mother of god, det var det virkelig ingen grunn til. Albumet er seriøst helt . . . . FANTASTISK. Jeg kan ikke beskrive det med ord, dere. Dette er historiens beste musikk.

Jeg tror ikke på Gud, men jeg tror på Lady Gaga. YEAH. Jeg mener, hverdagen min er sånn hundre ganger bedre kun på grunn av de nye sangene hennes, jeg tuller ikke. Jeg hører på musikken HELE tiden. Får liksom ikke nok. Jeg er heldig og har en storebror som også er blodfan av queen-Gaga, så dere kan jo gjette èn gang hvilke sanger som går på repeat når vi kjører bil. Full guffe mens vi synger for full hals, haha! Skal seriøst filme det til dere.

Do What U Want - Lady Gaga ♥ Gypsy - Lady Gaga ♥ Applause - Lady Gaga ♥ Dope - Lady Gaga ♥ Venus - Lady Gaga ♥ Artpop - Lady Gaga ♥ Mary Jane Holland - Lady Gaga

25 kommentarer

gud for en dårlig musikk, har ikke ord.

hannepresthaug

Hun lager knall god musikk! Elsker paper gansta!

synes ikke hun er noe bra, men alle har sine meninger :)

Diman Dilir

gillar inte henne:)

tamt -ikke mye tamt likevel

åå, elskser Gaga! og digger hvpordan hun kjører sitt eget løp!

Ha en strålende dag videre :-)

skjønner ikke hvorfor du liker henne, jeg hater lady gaga. guuud for en dårlig artist

SILJE - Inspirasjon og hverdag

Var på konsert med henne i fjor, og det var helt fantastisk! Bra sanger, og det bra sceneshower! Digger hun :)

Julie

Kristine liker Lady Gaga, men det gjør ikke du. Greit, ikke alle liker det samme, men bare hold meningen din for deg selv hvis du velger å si den på en negativ måte.

Lady Gaga❤⭐🎵

Hei!! Jeg lurte på om du kunne lage eit innlegg pågrunn av, du skreiv før at du og var sånn at plutselig så hadde du ikkje hadde julefølelse lenger, men nå kommer den tilbake.. Sånn er jeg nå.. Bare at jeg ikkje har julefølelse og det er sykt trist :( kan du vær så snill å gi noen tips? Loveyou

Nathalie Moe

Hon er go i sang!

Kristine, du er min gud! Du gør hverdagen min till den beste<3

Du er best ⭐

ingrid:)

hun er awesome! makan til stilig dame skal du leite lenge etter;) love her

Edel Kristina

Applause, applause, applause...

Ida

Synes musikken er dårlig jeg. Sorry :)

Men, er generelt ikke glad i musikk. Synes rett og slett det bare er plagsomt å høre på. Vet, veldig rart, skjønner ikke hvorfor!! Alle elsker jo musikk, men ikke jeg..

Caro

I love yout blog but I miss a button where I could translate your blog into englisch or other languages! :)

"Historiens beste musikk." Det er jammen tydelig hvor gammel du er og hvor lite du har hørt av tidligere artister som har gått bort. Musikkverdenen er på vei til å gå til helvete når musikk av Lady Gaga blir kalt historiens beste musikk.

Reetta

Can you make a post of things that inspire you? :)

Nikita <3

Hun er så rå! Var du på konserten? :)

alice

wow that's so cool!

Vilde

Møtte henne på en minikonsert i Bibione i Italia. Hun spurte lillebroren min om masse spørsmål og ga autograf osv :) Hun var utrolig hyggelig og dro hånda gjennom mengden av barn fremme på scenekanten, inkludert meg, haha. Bare sånn 50 stk der ellerno :) hadde bilde med henne, men pappa klarte å miste tlf sin så det bildet forsvant (jeg var 10 og hade ikke med mobilen min)

Eline

SÅ glad for at du lika ho! Ho er fantastisk. Eg ser deg på konsert neste år? :)

nathalie meland

Jeg elsker Lady Gaga! Synes "applause", "dope" og "venus" er de beste sangene på den nye plata hennes :)

Ida Elisabeth

Jeg har vært fan av Gaga i lang tid og var på konserten hennes med min søster desember 2012. Da kom vi inn i monsterpitten inni scenen og fikk tatt på henne, fikk øyekontakt og hun snakket til oss :) Var en opplevelse for livet. Min søster er super fan, så vi gleder oss til neste konsert. Digger den dama, hun står for så mye bra!

Henriette

Hei, jeg og er blodfan av Lady Gaga, jeg var på konserten hennes ifjor 6.desember i Oslo, så rått, og det skal jeg gjøre igjen, nå har ho starta med ARTPOP tour, kommer ho til Oslo blir det kjøpr billetter med en eneste gang! Hører på sangene hennes hver dag, mine fav sanger er: Venus, GUY, Applause, MANiCURE, og ARTPOP! Ha en knall fin dag! Stikk innom bloggen min om du vil, henriettehundhammer.blogg.no😘

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no