hits

town

Endelig torsdag! I dag har jeg ikke noen ting jeg må gjøre, så derfor tar jeg turen til byen med Ingvill i dag. Vi skal ta hull i ørene, wohoo. Dere vet jo at jeg har et hull oppe i høyre øre, ikke sant? Har hatt øredobb i hullet i over 2 år i strekk, og nå har jeg gått uten i bare sånn 1 uke - og det har allerede grodd igjen. ÅÅHR. Prøvde alt jeg kunne å stikke øredobben inn igjen i går kveld, og det endte opp med at jeg silblødde på hele øret, haha. Ga opp, så nå tenker jeg å ta nytt - og kanskje jeg tar 2 til på andre siden også. Synes det er sååå fint med mange hull! Desverre gror det sinnsykt treigt når man tar høyt oppe på øret, og i tillegg er det skikkelig vondt å sove på øret etterpå. Men det er verdt det :-)

Nååå må jeg finne antrekk, og så drar vi. Vet ikke helt hva det blir, men har fått en ny og fin jakke som jeg tenker å kombinere med skoene jeg har på meg under her. Rekker ikke å ta bilder før jeg drar, så slenger inn et antrekk jeg hadde på meg i byen for noen uker siden. Fikk aldri lagt ut bildene, haha. Tar med kamera, forresten!

Bukse Dr. Denim, skjorte og genser H&M, solbriller Ray-Ban, veske Michael Kors

Hva synes dere? 

18 kommentarer

Malin- kommenterer tilbake ♥

Så fint !

Anonym

HOLYMOOOOOOLY, visste ikke at du hadde SÅ orange hår... tror du kunne kledd en kaldere brunfarge, eller å stripe det:) fin lengde på håret

Nikita <3

Fint!

Astrid

så fin!

du hadde vært veldig fin om du stripte håret ditt i en litt kaldere og lysere tone, eller bare farge det litt mørkere.. det er bare å våge å gjøre det

hvor er skoene ifra?

Ebba

Hvor er skoene fira? Så fin<3

Hege - foto og hverdagen med ME

Oi, haha... Jeg bruker hullene i ørene mine 1-2 ganger i året (bruker de kun til bunad siden de er så skjeve), og de gror aldri igjen!

Fint antrekk :D

Nathalie Moe

Såå fiin <3

Kinga Wieckowska

Nice outfit :)

Johanne

Hvor er skoene fra da?

Hanne

tok hull oppe i øret jeg også for flere måneder siden, og har enda vondt når jeg sover på det! godt å høre jeg ikke er alene om det hvertfall, haha? men det er verdt det som du sier, dødsfint:)

Jenny

Da bør du prøve noe som heter Bacimusin (tror jeg, eller noe lignende). Det er egentlig for betente hull, men den er også veldig fin til å "åpne" hullene. Du tar bare bittelitt på tuppen av øredobben, så det fordeles inni selve hullet. Fåes kjøpt på apoteket. Virkelig verdt å prøve!

Bruna

Love this outfit, the tied shirt makes it better.

jen9

du e babe

Lyn

Love this outfit , casual but beautiful!

xx

www.blondebutterflies.blogspot.com

Ida Stenersen

Utrolig fint!!

oj er du blitt ginger!?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no