hits

gårsdagens antrekk

Da var fredagen endelig her! Jeg dro på Peppes etter skoleslutt i dag halv 1, og så kom jeg hjem i 3-tiden. Deilig! Denne helga skal bli herliiiig

I går dro jeg en tur til byen med Ingvill, og jeg tok hull i ørene. Tok 3 nye, faktisk! Hadde 4 før, men 2 av dem grodde igjen. Hadde bare 2 igjen da, så i går tok jeg et oppe (i brusken), og èt på hver side nede. Skal ta 2 til i brusken på det andre øret, men tror jeg må vente litt med det. Eeeelsker mange hull i ørene, det er så fint! Var litt ubehagelig å ha tre nye hull da, ble skikkelig varm i ørene og var helt umulig å sove når jeg ikke kunne legge meg på noen av sidene. Jaja! Har sinnsykt lyst på hull i tragus også, men Ingvill har det og sa at det gjorde sinnsykt vondt :-( Er ikke der og da som er problemet liksom, men alt ubehaget etterpå, haha. Noen som har erfaring med det?

Uansett, nok om det. Nå skal jeg en tur på Spenst med Julie, fin start på helga! Her er gårsdagens antrekk. Tok noen andre bilder også siden jeg hadde med kamera, så de kommer snart!

Sko fra Jeffrey Campbell, bukse fra Bik Bok, vest fra sheinside.com, genser fra H&M, veske fra Michael Kors

23 kommentarer

Emilie

Du er så peen

Frida Hustig

Fint fint!

Maria

Fint! Hvor er genseren du hadde på deg i forrige innlegg fra:-)

Liv

Hvor høy blir du når du bruker JC? Du er jo 175 så kan tenke meg at du blir gaanske høy! Er 173 og syns nesten det er fælt å bruke høye hæler for jeg blir så sinnsykt høy, haha...

iselin

Jeg har 14 hull tilsammen i ørene. Og jeg har i tragus å, og det gjør ikke vondt i det hele tatt! jeg kjente bare et bitte lite stikk så var det gjort:)

Kan du legge ut nærbilder av Micheal Kors klokken din?

Kjempekult antrekk, digger JC spikesene!

Kan absolutt frafårde hull i tragus -kjempevondt altså.

Klem

www.tamt.blogg.no

julie

jeg syntes ikke å ta hull i tragusen gjorde vondt i det hele tatt, men er ganske upraktisk når du skal ha i ørepropper, men det er kjempe fint :)

Ida

Tør ikke gå med høye heler på skolen jeg

marita

det er så fiint med mange hull i ørene! jeg har tragus, og tror det er litt forskjellig fra person til person hvor tykk brusk man har der, og hvor vondt det gjør. jeg hadde veldig tykk, og det ble vanskelig å stikke rett gjennom, så det tok litt tid og var litt vondt. fikk beskjed om å rense i ettertid, men da er det veldig viktig å ikke røre for mye på den :-) jeg sluttet å rense etter kort tid, og syntes det ble fortere bra da, enn når jeg rensa. jeg mener i hvert fall at det er verdt smerten uansett, for det er så fint!

Kristine Bech

Jeg skal ta piercing i tragus før jul, og mange jeg har snakket med sier at det ikke har vært så ille! Det varierer nok veldig fra person til person og hvor høy smerteterskel du har :-)

Eline

Hvilke størelse har du på vesken♥

Hilde

Du er så nydelig! <3

Kinga Wieckowska

Love this photos :) I love Canon

kan du vise bilde av hullene i øret ditt??

Nikita <3

Sykt fine bilder :D

Eneli

Love that bag! :)

www.dodolce.blogspot.com

Kristin

Har tatt i tragus og det gjorde ikke noe mer vondt enn ellers i ørene. Tok det hos frisør, så jeg bytter bare øredobb etter noen uker. Anbefaler å bruke labret, siden denne er flat bak.

Dara

I love these shoes Kristine :))

kan du legge ut direkte link til vesten?

Synnøve

Såg deg på bikbok 💗 Du e nydelig 💗 elsker skoa dine 💗

Kristin

Jeg tok hull i tragus for to måneder siden og synes ikke det var vondt i det hele tatt. Det eneste som er irriterende er at før man får bytta den første gangen, så er stangen for lang sånn at det er vanskelig å bruke øreropper. Men bortsett fra det, så syns jeg virkelig det var verdt det! Og det tok kun tre dager før jeg ikke kunne kjenne at jeg hadde tatt den lenger :)

Til å være "toppblogger" syntes jeg du har en av de mest kjedelige, minst utførte å dårligste outfits. Hent litt inspo fra kenza feks. :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no