hits

must-haves til ballet

Heisann! Desember er her straks og det betyr at vi nærmer oss ball-sesongen. De fleste som går på skole går på ball regner jeg med, enten det er juleball, nyttårsball eller valentinsball. I søndagens sminkeinnlegg skal jeg vise dere mine musthaves-produkter til ballet! :-)

Lip Injection Color Bomb (i farge "Eastwood Red")

Dersom du går for en enkel kjole ser det veldig bra ut hvis du kjører en litt sterk leppestift, som denne fra Too Faced. Dette er en lepestift og lip injection i ett - det vil si at den både gir farge og plumping-effekt. Plumping-effekten gjør at leppene "hovner" litt opp, slik at leppenes volum øker og blir dermed større. Smidig! Du vil kjenne at leppene prikker litt i starten, men det går over ganske fort. Jeg elsker den, og leppestiften har dessuten verdens fineste farge.

SunSpa Chocolate og Royal Oil Coconut Oil Body Bronzer

Aller viktigest synes jeg faktisk er å ha en brun hud når man skal gå i kjole og vise frem både bein og armer. Jeg bruker SunSpa Chocolate (beste selvbruningen som finnes) med spraymekanisme som gir en kjempefin og ikke minst naturlig og varm brunfarge. Men dersom man skal på ball vil man gjerne ha en litt mer enn bare brunfarge, og da passer det perfekt med Royal Oil Coconut Oil Body Bronzer - som gir en kjempevakker glød. Den har shimmer i seg, noe som tar seg veldig fint ut sammen med kjole. 

Percy and Reed-hårspray

En hårspray for å holde frisyren på plass er utrolig viktig - vi vil jo ikke bruke timesvis på å fikse håret for at det deretter skal miste fasongen. Enten det gjelder stram hestehale, krøller eller oppsatt hår så er hårspray et supergenialt verktøy, og denne fra Percy and Reed er utrolig god. Den har en god duft og holdet håret på plass akkurat slik du ønsker.

Parfymebeholder

Parfyme! Jeg er opptatt av å lukte godt til enhver tid, men det er ikke alltid like praktisk å dra med seg en hel parfymeflaske. Derfor bruker jeg parfymeholdere - som jeg enkelt og greit pumper opp med favorittparfymen min. Det er veldig enkelt gjort, men det følger likevel med en enkel bruksanvisning på kjøpet. Denne fra Caseti er superskjønn, og jeg synes denne er mye bedre og brukervennlig enn de jeg tidligere har testet fra Travalo.Oil-free primer og gloBlotting papers

For at sminken skal holde lengst mulig er det lurt å bruke primer før du tar på sminken. Primeren er gjennomsiktig og påføres før foundation, og den jevner ut huden samtidig som den hjelper hudsminken til å sitte lengre. Dersom du har en tendens til å bli blank i ansiktet etterhvert, er gloBlotting papers er kjempegod løsning - den inneholder nemmelig 100 tynne småark som du enkelt og greit sveiper over ansiktet for å få fjernet overflødig olje i huden. Mye bedre enn å klæsje på med lag på lag med sminke.

Rabattkoden "KU16" gir 20% rabatt på produktene i innlegget på coverbrands.no! 

Reklame 

30 kommentarer

Takk for gode tips :)

Henriette

Hvor er leppestiften fra og hva koster den?

Tea

Hvor har du kjøpt kjolen? ;o ..

Nikita <3

Fin kjole :)

Kristiane-Kommenterer tilbake

Mange gode tips!

Marie

Utrolig fin kjole :)

mzforever<3

Fin kjole :-)

Kommentere tilbake?

MARIA<3

så bra tips!

hvor er kjolen fra? hvis den er fra nettet kan du legge ut link ?

Hei! Fint innlegg, og suuuuperfin kjole! Hvor er den fra? Kunne du ha lagt ut link eller nettside? :)

Kan du hversåsnill lære deg rettskriving? herregud minst fem skrivefeil i bare dette innlegget jo

kan du lage en sminkevideo om hvordan du skal sminke deg til ballet? hvis du skal på ball i år da:-) du sminker deg så fint,og har så lyst å se en sminkevideo!

malin

Jeg kommer meg ikke inn på 'kategorier' på siden av bloggen din??? Irriterende...

Augusta

Hei! Lurer på om du kan lage en hårvideo? Forskjellige typer hårfrisyrer til ball! Sliter med å finne ut hvilken frisyre jeg skal ha! Håper det går bra!

Stine

Tror faktisk at vi ikke skal ha noe ball på skolen vår! :( Det er jo så koslig <3 Superfin kjole forresten!

julie

kan du legge ut treningsøvelsane? :)

Marte M

Oi kjolen var sinnsykt fin! Hvor er den fra? Kanskje du kan skrive det i et innlegg? :)

Johanna

Jeg har samme escada parfyme, men sliter med at lukten går ut med en gang! Er det sånn for deg også? Og har du noen tips for at lukten skal holde lenger? Pliiiis svar, elsker den parfymen!

Mia Kjellevold:)

den kjolen er såå fin!

Hvis det er den rosa kjolen du skal ha på, burde du virkelig ikke ha røde lepper til! Det passen ikke noe fint sammen. Du sa du har en enkel kjole, vis det er den rosa kjolen der, er den ikke enkel. Du burde heller gå for rosa lepper, eller plomme lilla!!

Therese Ulvik

Elsker bloggen diiin!! <3

Edel Kristina

ÅÅåå deeeen prinsessekjolen! Skulle ønske jeg våget å gå i en sånn, haha....

Hellomahnameissexyladyheheh

Hvor er kjolen fra?? Æhh dødsfin

Silje

Hvor er kjolen fra?????😍😍 og hvilke str har du i??

Elsker bloggen din og deg btw ❤️

Pia

Heei Kristine!

Herlig blogg forresten! :)

Jeg bare lurte på en ting angående solbruningssprayen. Jeg har nettopp kjøpt lik, bare ikke chocolate. Prøvde den på bena, og det ble litt skjoldete noen steder. Men har vært litt tørr på bena, kan det være det?

For flere har skryt masse av at det ikke blir skjolder fra denne sprayen.

Og her kommer det litt "teite" spørsmålet, men som sikkert ikke er så teit likevel. Hvordan får du sprayet godt bak på ryggen og andre litt vanskelige steder på kroppen og likevel ikke få skjolder? ;P

Klem!

hvis man ikke er så brun som du er, kan man fortsatt bruke de produktene/fargene?:)

Stina

Kan du legge ut link til kjolen!?

Marie

Har du prøvd SunSpa 3daylotion? I så fall, hva synes du om den?

Sara

Hvor er kjolen i fra? Og hva koster den?

Bare elsket den 😍

du skal liksom være moteblogger, så sier du man skal ha røde lepper med rosa kjole???? det er kanskje èn av de viktigste reglene innen mote din idiot

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no