hits

vippeextensions?

Hei hei! Nååå er det ikke lenge til helg dere. Jeg har engelskpresentasjon i morgen så den skal jeg øve på nå,  og da blir det ekstra deilig med helg når den er unnagjort. Før jeg setter meg ned og øver så skal jeg en tur på postkontoret og hente en pakke. Har fått en del fint i det siste som jeg gleder meg å vise til dere!

Over til noe annet: Jeg tenker på å ta vippeextensions, siden jeg synes det ser så utroooolig fint ut. Jeg har ikke ord for hvor lei jeg er å måtte stå og påføre tørr mascara hver eneste morgen, haha . . Tenk å kunne slippe det, og i tillegg få 10x finere vipper?! Så ja, både meg og mamma vurderer å ta det. Kan i grunn gjøre det her i Førde, men har lyst at det skal være profesjonelt - så jeg tenker å ta det når jeg drar til Bergen nå snart. Lurer derfor på om noen av dere har tatt i Bergen før og har en salong å anbefale? Pris spiller ikke veldig stor rolle i grunn, det eneste viktige er at de er flinke. Det siste jeg vil er å ende opp med ødelagte øyenvipper. Vet ikke om dere vet om noe plasser da - men pliiiis let me know om dere har peiling :-)35 kommentarer

Kinga Wieckowska

Lovely clothes ;))

Want it all

Kristiane Knutsen

Kjempefine bilder! Ha en fin dag :)

Stine

Hei! Jeg lurte på om du kunne skrive litt om macen din, om det er retina eller ikke, hvor mange tommer den har, er du fornøyd, pris osv?? Elsker forresten bloggen din :-) du virker ut som en herlig jente

Amalie

Har hørt mye bra om Beauty London:-) de som jobber der skal visstnok være kjempeflinke, hyggelige og vet hva de driver med. Har ikke egen erfaring derfra da, men vurderer det sterkt selv!! Tror de har en hjemmeside på nettet også, så det er nok verdt å sjekke ut!

:)

fotografen16

kjempefine klær :)

Andrea Victoria Stene Kinn

så fine bilder! lykke til med engelsken i morgen :-)

Jannicke

Hei! Lurte på om du kunne legge ut bakgrunns bilde som du har på macen din? Er ganske sikker på at du har lagt det ut før men finner det ikke ;)

utrolig fin og bra blogg forresten! :)

Sigrid A

Hvilke lukter har du i Victoria's Secret body sprayene?

Leandra (leaduvet.blogg.no) har et innlegg om vippeextentions tror jeg. Og det er i Bergen.

Ella

På et senter som heter vestkanten som er 10 min fra byn har de en veldig bra salong som du kan ta vippextation og de har hårkurer, ansiksbehandlig og mye mere

Diman Dilir

åå håret!!

Marion

Definitivt Frøken Reykjavik på Lagunen Storsenter! :) Går der hver 3. uke til en som heter Iris. Hun er utrolig flink :D Anbefaler virkelig de altså :) Lykke til! Du kommer ikke til å angre.

Andrea

OMG,så fint rom du har!! Elsker bloggen din så mye !!<3<3

Haha, du har fortsatt ikke brukt noe av bodymistene dine nei, de står der til pynt

Martine

Åh du har sååååå fint rom<3 kan du lage en romvideo?

kaja

en ting jeg har lurt på lenge - er håret ditt egebtlig oransje? vanskelig å se på bildene... :) veldig fint er det either way!

www.wenus-lifestyle.pl

cute sweater <3

Kristine

Beauty london anbefaler jeg på det sterkeste! Går fast der, og er like fornøyd hver gang :-) går til en som heter nina

Kan du værsåsnill å ha romvideo?

Sara

Jeg tok faktisk vippe extentions igår hos Frøken Reykjavik på Nesttun i Bergen. Jeg ble veldig fornøyd og ble anbefalt den salongen av alle jeg snakket med som har extentions. De har den samme salongen på Lagnunen Storsenter. Det tok litt lang tid(2,5t), men det betyr vel bare at de er nøye ;) Det var veldig avslappende så jeg sovnet, og da gikk jo tiden kjempefort alikevel! Prisen der er 1750,-

alice

i know i say this every time i see that fluffy sweater, but i love it!

Elise

VOUGE i sentrum er den beste frisøren i byn, den er kansje den dyreste men visst pris ikke spiller noe rolle så har jo ikke det noe å si :)

hvis du skal ta vippe extention bør du kanskje finne deg en profesjonell som gjør det i nærheten av der du bor.. har selv hatt vippe extentions i over ett halvt år og jeg fyller på hver 2-3-4 uke, spørs fra gang til gang.. men du har jo ikke mulighet for å fylle på så ofte hvis du må dra helt til bergen hver gang! :)

pluss at vippene blir ikke ødelagt etter en gang uansett.. de slites mer og mer etter hvert, jeg har tatt mine hos en utdannet, altså det du sikkert ser på som profesjonell, og når jeg tok av mine en gang, var mine egne kjempe korte..

poenget mitt er altså at dine egne vipper blir slitt uansett hvor du tar de etter en viss periode, selvfølgelig kommer det ann på person til person, men hvis du bruker det over en lengre periode kommer de til å bli litt slitt uansett hvor du velger å ta det.

Unfortunately I don't understand a word you write, but your pictures and your room is beautiful! You are very pretty. :)

Love, Sophie

Hvor er genseren i fra?? :D

Hannah

Hei! Jeg bor ikke i Bergen så jeg kan ikke gi deg svar på hvor du skal gjøre det. Jeg vil råde deg at du tenker gjennom dette to ganger.. Etter sommerferien fikk jeg satt på vipper og var veldig førnøyd de første dagene, men problemene kom.. ikke kan du gni deg i øynene og ikke kan du dusje "vanlig" i tillegg fikk jeg en alergisk reaksjon med limet som ble brukt og måtte da ta de av etter to uker :( Jeg skal jo ikke si at det er samme med deg, men hvis man først begynner må du fortsette med det! Det er ca 2 mnd siden jeg tok av vippene mine og mange av mine ekte vipper forsvant også med når jeg tok av extenisonet.. De har heldigvis begynt å vokse mer ut :) Bare en tankevekker til deg!

Anbefaler deg å ikke ta vippeextentions. Det holder seg fint i to dager så klumper de seg sammen og man må skille de hele tiden, dine egne vipper blir fullstendig ødelagte, du kan reagere på limet også og da er du rød i øynene til du fjerner det. Bruk heller punktvipper :-)

Martine

Kan du lage en rom video?❤️

Beauty london er kjempeflinke! koster 1190 ,-

ELena

Hvor er genseren fra? :O <33

Kamilla

Hei Kristine! Elsker bloggen din<3!!! Jeg ønsker også å få lengre øyevipper, men det er ikke så lurt med vippeextension for det må du fylle på etter 4 uker eller lignende også kan det henne at det ser ut som at de faller nesten av før du skal fylle de på, på nytt. Det blir bare stress, så om du har tålmodighet så kan du kjøpe en maskara på Kicks, som koster 1000 og det gjør sånn at vippene dine vokser av seg selv, husker ikke helt hva det heter men det begynner på S. hahha. Etter en måned så ser du forskjellen og da kan du begynne å ta den på 2-3 ganger i uka. Søstra mi hadde nesten ikke vipper igjen for ho hadde brekt de når ho hadde bøyd de med vippetang, så begynte ho med den maskaraen, og er kjempefornøyd. Så jeg og søstra mi anbefaler den.

Helene fosse

Eg anbefaler beauty London som ligger i strandgaten i Bergen :D kjempe dyktige!! Og billig!!

HVOR ER GENSEREN FRAA!?!??!

Olga på Blush beauty (www.blushbeauty.simplybook.me) er helt klart Bergens beste!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no