hits

fredag = taco

Endeliiiiig fredag!

Åh, denne uka har vært slapp. Har ikke trent èn eneste gang, og jeg begynner å kjenne at jeg er skikkelig rastløs nå, haha. Spenst er stengt denne uka da, så jeg har en god unnskyldning ;-) (Egentlig ikke...) Men det er aldri for sent å komme i gang igjen, så jeg tenker å ta meg en joggetur på fjellet i morgen!

I dag dro jeg hjem fra skolen klokka 12, og da jeg kom hjem så jeg at sprossene til døra (dere vet det "korset" som henger på vinduet i døra) lå på bakken . . Haha, èn stk. sur Kristine som smelte i døra i dag tidlig? Jeg er ikke ALLTID like blid for å si det slik, hahaha. Det var riktig nok kun klokka 8 i dag tidlig, da. Jeg er ekstremt sjeldent morgengretten, men hvis jeg er stressa kan jeg bli litt sur, hehe. Vel, nå er det helg og tid for taco! Jeg blir seriøst aldri lei av taco, det er sååå himmelsk godt.Føler alle spiser taco på forskjellige måter?? Jeg MÅ ha lefse og rømme, og her i familien pleier vi alltid å ha kyllingkjøttdeig i stedet for vanlig. I hverdagene pleier vi å ha laks, og det mååå dere teste ut - helt fantastisk godt. Og vi pleier forresten aldri å ha ost . . . Har fått for meg at det er veldig unormalt??

Før jeg avslutter så tenkte jeg å tipse dere om at det er -15% på alle varer på kouture.no i dag, siden er det Black Friday.  Min elskede Jofama By Kenza-skinnjakke er jo derfra, Dr. Denim-buksene mine og i tillegg til det er noen av Runwaydreamz-shortsene mine + bustieren min derfra også. Elsker butikken, de selger så utrolig mye fint der. Anbefaler dere å ta en titt!Noen flere tacoelskere her, hihi?

14 kommentarer

Sara Heymans

Skal ha taco selv i dag, pleier alltid å ha ost, men idag skal jeg prøve uten haha :) mest fordi jeg ikke orker å ta en tur på butikken igjen, heh.

artpopist

elsker taco ta gjerne ein titt innom bloggen min og gjerne kommenter og ha ein fin kveld vidre

Kristianehk

Kos deg masse ikveld :)

Nathalie&Julia

TAAACOOOOO <3

Leonie

Taco is PERFECT. <3

Så deilig, fine bilder.

Silje Marlene Skaate

ÅÅh, så deeeeilig! Taco er det beste i hele verden! Fine bilder, og god helg! :)

Jeg dynker tacoen i avokado jeg hahaha

linken sender meg til miinto.no; why?

Mia kjellevold :)

tacoo er så godt, hhah

Anna Charlotte

Taco er favorittretten min, og ja ost må være med. Og en ting du ikke har nevnt tacosaus! :)

Anna

Jeg måå ha ost, rømmedressing og mais for at det skal bbli ''ekte'' taco, haha!

Nathalie Moe

Haha meg og venninerne laget taco igår, sykt gott! :)

Susanne Håheim

Kondisjonavdelinga var fortsatt open, samme med saltreningane, så nei, spenst var ikkje stengt denna veka. Kun styrkeavdelinga var stengt...:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no