hits

ukens spørsmål #64

Hva gleder du deg til akkurat nå?
Sommer og Florida først og fremst, meeeen sånn for øyeblikket gleder jeg meg til februar. Skal til Sverige nå om noen uker, og så skal jeg til Oslo ikke så lenge etter det. Det er så utrolig viktig å ha noe å se frem til, merker alt blir så mye lettere når man har gode ting i vente.Har du kjæreste?
Nei, har ikke kjæreste :-)

Er kjolen fra IvyRevel i god kvalitet?

Ja, absolutt. Klærne fra IvyRevel er utrolig gode, denne paljettkjolen er liksom 10x bedre å gå med enn alle andre paljettkjoler jeg har prøvd. Kjolen går liksom etter kroppen, så den sitter mye finere på.Hvilke nettsider handler du mest på?

Junkyard.no, sheinside.com, nelly.com, koture.no, chiqelle.no.

På det intervjuet med Julie om nyttårsforsetter sa hun først at et av nyttårsforsettene er å få sommerkroppen 2014, og så sa du at du ville det samme, er du ikke fornøyd med kroppen din? Du har jo den kroppen alle vil ha!
Jeg vil ha mer muskler, i hvert fall på armene og magen. Hadde liiitt muskler i armene før jul, men de forsvant før jeg visste ordet av det, haha. Mer muskler, JA TAKK!

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Vanskelig spørsmål. Jeg vil beskrive stilen min som... universell? Jeg tror ikke helt jeg har funnet min stil helt 100% enda, egentlig. En dag vil jeg pynte meg meg høye hæler, neste dag snapback, dagen etter der et helt normalt antrekk med bukse og en simpel genser. Elsker å pynte meg opp med kjoler og glitrende plagg, samtidig føler jeg at det å stivpynte seg ikke er helt meg. Jeg foretrekker shorts og klær i den duren, det har dere vel kanskje forstått om dere har lest bloggen min lenge. Men hvem vet, det kan snu når som helst. Kanskje jeg ser tilbake på bloggen min om 5 år og lurer på hvordan i huleste jeg kunne ha så sinnsykt dilla på å gå med shorts 2/3 av året. Haha!Hvor ofte røyker og snuser du?
Aldri. Har aldri prøvd snus eller røyk, og har absolutt ikke tenkt å prøve det heller.

Bruker du sminke hver dag på skolen?
Som regel, men går sminkefri en gang i blant hvis jeg føler for det. Elsker å gå uten sminke, spesielt om sommeren. Føler alt ser så mye bedre ut når man er brun, flere som er enig? Når jeg er i syden pleier jeg aldri å sminke meg, fikser bare brynene og så er jeg ready 2 go.

Er du kresen på mat?
Nei, jeg liker a l t. Det er faktisk litt morsomt, for jeg kommer ikke på èn ting jeg ikke liker. Nevn noe??? Det er ting jeg er mindre begreisret for da, og det er typiske potetmiddager som f.eks kjøttkake og poteter. Det må være verdens kjedligste middag noensinne, men jeg spiser det selvfølgelig uten problemer når jeg får det servert. Det er bare det at det er såååå mye annet som er hundre ganger bedre.

Hvilket objektiv bruker du til kameraet ditt?
Føler kanskje det er en stund siden jeg har svart på det nå, så like greit å ta det med her. Jeg bruker Canon 50mm f/1.4, og det er det lave blendertallet (1.4) som gjør at bildene blir så skarpe med blurry bakgrunn.Har du hatt regulering før?
Nei, og jeg er veldig glad for at jeg er født med rette tenner. Tror ikke jeg hadde kledd regulering noe særlig, altså.

Hva spiser du til frokost?
Loff-rundstykker med pesto, skinke og paprika. Spiser det hver eneste morgen, jeg er så crazy rutinemenneske at det er helt sykt. Før pleide jeg å lage havregrøt, men det får jeg ikke tid til nå lengre. Hvis jeg tilfeldigvis skulle ha god tid så pleier jeg å lage det, da.

Hvor mange hull må du ha for å ha den gull-øredobben din?
Bare èt, faktisk! Du fester den nede, og så fester du den med clips oppe. Den er helt syk vond å ha på lenge da, så jeg føler jeg har mistet følelsen i øvre del av øret mitt nå etter å ha gått med denne skikkelig mye i det siste. Den er så fiiiin, så jeg vil liksom gå med den.Æsj, er du lesbisk?
Jeg er ikke lesbisk nei, men hva er æsj med det? Det er helt normalt, på lik linje som det å være heterofil.

Hva gjør du for at håret ditt ikke skal bli slitt?
Nada. Jeg bare dusjer det hver dag med shampo og balsam, og så retter jeg det også hver dag.

Hva er favorittfrisyren din?
Høhø, jeg går liksom med 2 forskjellige frisyrer og det er: løst hår og hestehale. Jeg gidder ikke å gjøre noe med håret mitt, trives best å bare ha det helt enkelt.

Går du og Karoline på samme skole?

Nei, det gjør vi nok ikke. Hun bor i Bærum, langt borte herfra :-(Når fikk du vite at du skulle til Florida?
Det er faktisk ikke så lenge siden. Uka før jul, tror jeg? Husker jeg satt i timen og fikk mail, og så skrek jeg innvendig og bare liksom "SKJER DETTE NÅ????". Kunne selvfølgelig ikke skrike det ut, så jeg satt der helt stille . . . :-)

Hvordan er du som person?

Jeg tar meg selv lite høytidelig, tuller hele tiden, hater å vise følelser og gjør det ca. aldri, er veldig ironisk av meg, og i tillegg er jeg meget sær når du først blir skikkelig kjent med meg. Der har dere meeeg.Noen spørsmål til neste uke?

82 kommentarer

Hvor er den hvite genseren med roser på som du hadde på i et tidligere innlegg?<3

Karen

Har du extensions? oiwhefnø har så fiiint hår!! <3

Hvor høy er du?

Liker du Justin bieber ?

jente

Var du tynn da du var liten?

Nora

skikkelig kul blogg ;) Koselig om du kunne tatt en tur innom min blogg <3

Jenny

Kan du vær så snill lage ett innlegg hvor du tar opp de vanligste spørsmålene du får om runwaydreamz klærne dine eller svare ordentlig på det i neste "ukens spørsmål"? Det er mange som lurer på forskjellige ting om det, og siden du har mye plagg derfra og sammarbeider med dem kan du nok mer enn oss som ikke engang har bestilt noe derfra før!:) Hadde blitt utrolig glad hvis du hadde gjort det!

Evelyn

1)Have you ever been teased?

2)What is your prototype of beauty?

Stine

Hvor er den hvite blomster genseren din ifra, den er så fiin!

Linda

Håret burde være ganske slitt ettersom du retter det hver dag. Prøv å kur det en gang i uka, det vli gi underverker! :) Tror alle jenter drømmer om å ha så langt hår, men da er det også viktig å ta godt vare på det. Olje og kur er det eneste, og varmebeskyttende da du bruker varme :)

Kristine

Haha, liker du smalahove og værballer? (æsj)

Rébecca

When are you going to sweden? I live there and it would be really nice if you would go to Stockholm/ Täby and if we could meet. Great blog anyway! Love your style and I'm actually tryna copy it, hahah! much love xx <3

Barbora

hva er din trening rutine?

barbie

Hey hey anorexia!

Du ser ut til å trenge en dobbel cheesburger med eksra pommes frittes! SErøst for tynn!

Line

Hva har du i det andre øret når du går med earcuff?

Victoria Johansen

Kan du ha room tour vær så sniiill?? :D

Har bare så utrolig lyst til å se hvordam rommet ditt er.

Julie

Når begynte du med selvbruning, og er det noe du bruker fast? I så fall hvilket produkt?

Kan du egentlig lage et innlegg om selvbruning og evt rutiner og sånt?

Du har driiitfin brunfarge!! :)

♛ juliehae

Hvordan synes du selv at det er å være ett forbilde innenfor mote og kropp?

Daisy

What is the youngest age, you would have as a friend?

If it was a fourteen year old, but her personality was like your age, would you give it a shot or just "no go"???? I'm very curious💎💕

Emma

När kommer du till sverige? Vilken stad ska ni besöka? Om jag bor i den staden, ser man dig får man ta kort eller säga hej?

Ida

Hvor har du kjøpt den hvite tights/shortsen du bruker under shortser?

Maren

Jeg lurer på om du kjenner til noen ulemper, spesielt rettet mot helse, ved å bruke selvbruning (altså, jeg mener, om du eks. tar mye sol øker du risikoen for hudkreft) - er det noe helseskadelig å bruke selvbruning?

Tenkte kanskje du hadde litt greie på det ettersom du bruker det en del :)

Katrine

Du har sagt tidligere på bloggen, riktigere nok ganske lenge siden, at du har hatt en periode med mye dårlige dager. Hva var det som gjorde at du ble litt nedfor en periode? Og kan du gi noen tips til å komme ut av en slik periode?

(I det siste har jeg følt litt av det du beskriver - skolen går dårligere, orker ingenting, har det ikke bra og kan gråte en del.. Så er så redd for at det bli en type vane og at jeg ikke kommer ut av den...)

Hva synes du om brannen som har herjet rundt i Lærdal de siste dagene? Har du vært der noen gang?

Hvor får man kjøpt stramme joggebukser som ikke blir slappe med en gang?

Hei, elsker deg og bloggen din! Jeg følger deg også på instagram, og jeg lurte bare på om du ikke kunne poste litt mer hverdags bilder på insta. Ettersom du bare legger ut bilder fra bloggen som vi lesere allerede har sett. Vet jo at sikkert halvparten av alle følgerne dine er utenlandske, men ønsker at du kunne variert det litt. Elsker deg å stå på!

Linn

Trener du mye styrke?

Isåfall trener du styrke for å få muskler eller?

Hvordan ser din drømmekropp ut?

please if you could do a kinda room tour? maybe in your youtube channel or post more pictures of it? i´m redecorating my room and would love to get inspiration from you! btw amazing blog! love u <3

Lene

Liker å lese bloggen din! Men du skriver veldig mye "liksom", det må du tenke over :) Stå på videre!

Hvorfor sier du at man bare kan ta kontakt med deg, når du ikke svarer engang?

Hvilken størrelse har du i dr.denim buksene dine?❤️❤️

Kan du ha flere oppskrifter på bloggen?

Kan du lage flere videoer?

Kan du ha outfitt-video?

Kan du legge ut bilde av hva du spiser i løpet av en dag?

Kan du legge ut bildet av rundstykke, med skine og paprika?

Hva veier du?

Hva er din BMI?

Hvor høy er du? :)

essencebyt

Hva inspirerte deg til å starte å blogge :)?

Har du noen tips til nye bloggere:)?

Hva er det du tror leserene liker best med bloggen din :)?

Hayley summer

Hva gleder du deg mest til når du reiser til florida?

blog parentingowy

just like i like it.... perfection!

Anja

Har du noget imod danskere??? :/

Forstår du dansk, når der er nogle der snakker?

vendela

heei,fast leser elsker bloggen din

hvordan har det seg at du er så slank ?

favoritt butikken din?

Hvor er den genseren med alle blomstene på fra? Har så lyst på den

Elin

Vilket datum ska du till Sverige? Jag bor i Stockholms området och skulle jätte gärna vilja träffa dig! Kan inte du ha en blogg träff i Sverige? :D

Hvor høy er du?

lilly

your biggest fan,

1. hvor høy er du ?

bare en comment... love love your legs, thighs everything about ya

<3<3<3<3<3

h

Skal du ta R-matte eller S-matte neste år?

Kachta

Har du fået menstrasjonen din?

NajA

Går du til fester? Røyker og drikker du så?

hvor høy er du, og hvor langt er håret ditt hvis du måler det? <3

ETT!! Ikke "èt". Du kunne like gjerne skrevet schjna får ingen av delene er et ord. (Èn er heller ikke et ord. Én, Kristine. Én)

1. Hovrfor bruker du egentlig sminke, når du har fint ansikt uten kviser osv.. ?

2. Vet du om et eller ant som kan hjelpa mot kviser ?

3. Hva anbefaler du å gjør/trene hvist man ha lyst å ha fin tynn mage ? :D

Hvor lenge har du spart på håret ditt ? :D

You have beautiful skin :) how do you make that ?? pleas answer !!! :***

lykke

hva er treningsprogrammet ditt? :)

pia

Love your outfits :)

Solveig FJEllsjø

hvordan legger man ut bilder fra kamera (ikke mobil) på instagram ??:D

Digger deg, forresten, du har nok sikkert hørt det ett par 10000000 ganger før, men du er rå.

Karoline

Det virker som du har tid til så sykt mye, at du får gjort masse på en dag - trene, lekser, være med venner, rydde, blogge, serier osv. - hvor får du tiden / effektiviteten fra? Skyldes det at du er et overskuddsmenneske med alltid mye energi til å få gjort masse på kort tid? Lurer derfor på om du har noen tips til å få ting unna.

Evelyn

hvor er den blå snapbacken din fra?

Hvordan er din smak i gutter ?

Har du en du liker nå ?

Lea Reiff - Paris life

Elsker virkelig den grønne kjolen på deg, du ser så bra ut i den!

Navnesøster :) Kristine

Hvilket hotell bodde du på i Rhodos?

Line

Hvor kjøper du de genserene dine med blomster på? De blomstene som går ut ifra genseren liksom..

hvor kjøpte du gull-øredobben? :)

Hege

ossen størrelse har du i svea jakken din?:)

Legger merke til at du har noe hvitt/sort som syns under shortsen din på bildene dine, er dette trusa, eller? Eller på kanten av lårene dine eller hvordan jeg skal forklare det.

Lene

Du sa for en stund siden at du skulle lage et eget innlegg om hvordan du trener rumpa de, men du har ikke gjort det enda? Kan du snart lage et sånt innlegg?

Hvilke blogger henter du inspirasjon til antrekk fra?

David

Vilken stad i Sverige ska du till och vad ska du göra här? :)

//David

Når du komfirmerte deg, holdt du noen tale, i såfall hva var hovedinnholdet i den?

Snakket ikke du om å ha salgsblogg eller noe sånt for en liten stund siden, blir det noe av?

Hva er din favoritt av crop topsa dine?

hvor ofte drikker du (alkohol), og er ute med venner?

Emi Lie

finner ikke "koture . no"

Lovise

Når du handler på sheinside.com, så er det bare one size. Pleier det meste å passe?

Må du betale masse i toll?

kaia

Hei:) kroppen din er perfekt... hva trener du når du er på spenst? Kan du lage et innlegg der du viser hvilke øvelser og slikt du gjør? Hadde satt stor pris på om du kunne blogge mer om hva du trener og spiser! Trenger inspirasjon til d♥

hvordan ble du runawaydreamz modell ?

Blir håret ditt fort slitt? Siden du retter det hver dag

Veronica Henrichsen

Hvor høy er du?

maria

Hvordan joggesko bruker du når du trener - kan de brukes både ute og inne?:)

Elise

Er det toll på runwaydreamz ?❤️

Hvorfor har du så perfekt hud?

Kamilla Albertsen

Wow, elsker din blog <3

Måske lidt personlige spørgsmål, men:

- Hvor høj er du?

- Skostørrelse?

- Hvad vejer du?

Paul & Jess

when started your interest in makeup ?

how tall r you ?

3 major golds for 2014?

fav subject in school ?

dream job?

Hva fikk du til snitt?

Hva fikk du i snitt?

Hvilke linje tok du i videregående?

Hvor høy er du?

Hva veier du?

Hvilket kamera bruker du?

Hva tjener du på bloggen hver måned?

Josefin

Hello Krissi,

would you pleeeaaaseeee tell me where you got the white skirt with the golden pailettes? And also from where your black training leggins is that you use for sport? Would be soooooo nice :))

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no