hits

cafè

Hallo!

Jeg elsker onsdager, for da begynner helg-følelsen sakte men sikkert å komme. Kun to skoledager igjen, og det er jo ingenting. WIII. I dag møtte jeg Pål-Viktor rett etter skolen, og vi dro på cafè og spiste kyllingsalat. Det er altfor lenge siden sist, både siden vi møttes og siden jeg har vært på cafè, haha. Derfor var det mye å snakke om, og det var som vanlig utroolig koselig! Alltid gøy når vi er sammen :-)Nå har jeg inntatt koseklærne og et glass brus, og skal snart få unna dagens gjøremål. Skal få gjort skolearbeidet kjempefort, dusje, svare ferdig mail og rydde rommet kjempefort slik at jeg rekker å se en episode Pretty Little Liars før det blir altfor sent, haha. Jeg har gjort et løfte med meg selv, og det er å ikke se serier før jeg er ferdig med alt jeg skal i løpet av dagen. Hvis jeg setter meg ned og ser PLL etter middag f.eks så er jeg dømt til å ikke få gjort noe, dessuten sitter jeg bare med dårlig samvittighet ovenfor alt jeg ikke får gjort.

Og jaa, dere spurte om hvilken størrelse jeg bruker i bustierene. Har jo nettopp fått en ny fra kjære Runwaydreamz, og den er så sååå fin. Denne sitter mye bedre på, synes jeg. Jeg har størrelse 34A, og den sitter perfekt på. Har skikkelig lyst på samme bare i hvit!

17 kommentarer

kine

åå så fin

hvor er den vakre!

juliehae

aah, de er så fine. Kan du ikke lage ett innlegg av alle runwaydreamz klærne dine?

Sara

jeg så deg, du var ekstremt tynn i virkeligheten?? redigerer du deg litt større på bildene dine, jeg skjønte ikke helt det

Såå pen du er! Elsker bloggen din !:)

fine topper ..

Du ga meg skikkelig inspirasjon og motivasjon da du skrev at det er onsdag og snart helg, vet ikke hvorfor men sikkert pga har det litt vanskelig for tiden<3 stå på! :-)

Rebekka!<3

Du er absolutt den beste bloggeren jeg leser om!<3 Du er helt fantastisk!<3 Du har drit god stil, og er helt perfekt!<3 Du er vab forbilde for meg!<3 Håper jeg møter deg en dag!!!<3<3<3

Maasse klemmer fra meg!<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Elise

Å nydelii den vil sikkert kle deg kjempe fint!

Men hvor mye får du i toll når du bestiller fra runwaydreamz?❤️

Ella

Drömmer om att bli modell, har några frågor jag gärna skulle vilja ha svar på i min blogg som om jag har vad det krävs.

www.ellapaulinas.devote.se

Så koselig!

Hvorfor er du aldri på hytten din på Ullebø?

er han homo

http://fotballfrue.no/2014/01/21/bare-du-kan-bestemme/

You're stunning! I love you jeans, I've been searching for some of them for a while!

www.bethcookee.blogspot.com

Nathalie

Kom til bergen i helg! Jeg er jo her! :-D

Holder du på med Pål-Victor? Du er en fantastisk søt person :)

Anne Sofie

Du er så pen!! Fin jente!

Bustierene ser litt latterlig ut på folk med null puppper. Pro tip: man skal altså _ikke_ bruke en bh under ;)

Ida

Café, Kristine. Det er ikke SÅ vanskelig å skrive apostrofene riktig vei. (Med din skrivemåte ville ordet uttales "kafæ")

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no