hits

antrekk i barnedåp

Jeg har vel egentlig vist dere hva jeg hadde på meg på søndag i barnedåpen, men her kommer skikkelige antrekksbilder. Jeg fikk denne kjolen i posten bare noen dager før, og den passet jo peeerfekt til dåp. Åååh, jeg elsker den! Har fått skikkelig mange komplimenter for den, og det er jo kjempekoselig, tihi. Jeg ELSKER kjolen! Paljettene, den skjønne rosafargen, fasongen . . alt!! Skulle hatt sugekopp-bh under da, men jeg hadde så dårlig tid før jeg dro at jeg ikke rakk det. Så ja, det ble ikke så fint med stroppene.

Den er fra herfra.Jakke fra sheinside.com, sko fra chicnova.com, kjole fra windsorstore.com

49 kommentarer

Silje

Hei! Va du i barnedåp t ein som heite William?:)

Så fin du er! Kjolen var utrolig fin også, og den så mye penere ut på deg enn på nettsiden! 👌😃

Liv

Passa ikke aaaakkurat så bra til dåp da, er jo mer typisk skoleballkjole om du spør meg! haha..

lovisemartinebieber

Kjolen var perfekt til deg! ♥

Kjolen var Superfin, og du kledde den veldig godt :)

Elise

Å, den skal jeg kjøpe !❤️

Magda

nice look- but...hmm, so short and sparkly dress with the cementary behind you....ok i'm not norwegian, maybe its nothing wrong in that in your country

kunne du ikke bare gått uten bh?:)

Camilla

Fin fin kjole :)

Johanna

I love your dress and shoes! ♥

Bianca

nydelig!!

Violeta

Du burde kjøpe deg en stroppløs bh til å ha under den! Men den var kjempefin!!

Lina

Med kirkegården i bakgrunnen ja..

dalia

utrolig fine jente og pen kjole har <3

fin blogg fine bilde du her <3

komm inn min blogg venne <3

Ulrikke

Kult at du har baller nok til å gå i tidenes snuppekjole i en barnedåp. Passende vil jeg ikke si at den var, så vi har vel delte meninger når det kommer til akkurat det. Hehe, også foran en kirkegård bare for å toppe det hele og gjøre situasjonen enda litt mer upassende! Du er god, du, Kristine! :)

Maren

Haha, godt å høre at det er andre enn meg som kaller det for sugekopp-bh! Først nå nylig at jeg fant ut at det heter Gel Petals men de vil nok alltid kalles for sugekopp-bh av meg. Utrolig fin kjole, forresten! :-)

Melissa M.

Elsker den kjolen!!! :)

Kjære Ulrikke, vil nok ikke si du er så mye mer passende selv :-) Du er ikke moren hennes, og den rollen vil du nok heller aldri ha, så pass på dine egne ting.

Nydelige kjole Kristine. Digger bloggen din!

Silje

Ahh. Du har laget tre innlegg om den kjolen. Kan du slutte nå?

er det tillatt med slæts på en kirkegård?

Ulrikke

Til anonym: Det handler absolutt ikke om jeg er moren hennes eller ikke, men rett og slett om ren respekt, spesielt når det kommer til det faktum at hun står og poserer i ei bertekjole foran en kirkegård. DET er nok noe moren hennes burde ha sagt.

Martine

Kjolen var superfin!!

Men hvordan fikk du bestilt den?? For meg ser det ut som om de bare sender til USA eller Canada.....

Sky

Hei, ikke sikker på om du vil lese dette, jeg først ønsker å be om unnskyldning for mine skrivefeil, jeg er spansk haha. Jeg skriver i dag fordi jeg var elendig, gjorde jeg ikke liker kroppen min. Skriv inn bloggen din, visste jeg at jeg ville ikke oppfordre blar gjennom bildene dine, hvor vakker og perfekt du er, håret så lenge og pen, visste jeg at jeg ville føle seg enda verre. Men ved en tilfeldighet begynte jeg å lese innleggene du skrev på "meninger" og til min overraskelse, følte jeg meg mye bedre om meg selv, du har rett, alle er like, og det som er viktig er at vi er omgitt av mennesker som elsker oss for hvordan vi er . Jeg føler meg bra nå, og jeg følte behov for å si takk, takk Kristine, tusen takk for å skrive på bloggen din, og oppmuntre meg i dag. Du er vakker, men du er en god person og en god blogger.

Jees, skal du kle deg som en prostituert i barnedåp også? Foreldrene dine kan umulig være til stede i oppdragelsen din. Sorry, måtte bare få det ut :-)

mari

Å fytte...haha, det må være noe av det mest usmakelige antrekket jg har sett. EVER!!! Ser ut som noe søstra mi på 10 år kunne brukt i en sommerbursdag. Altså eier du overhodet ikke sans for stil eller mote i det hele tatt?? Og at du i tillegg spankulerer i denne minimale sommerkjolen med bare ben og ermer med gravstøtter og snø i bakgrunn...ja, det er nesten så jg tror det skal være en spøk??? Jeeezz...kle på deg jente!!! NEI, den var absolutt ikke perfekt for barnedåp.

Emily

Noo! Isn't that cold??

Ida

Du hvorfor skal alle kjoler du bruker være så korte? Jeg synes ikke at den passet så veldig nye til dåp da men det er jo du som bestemmer hva du skal ha på, men noe litt mer passende hadde vell gjort seg?

jeg vet ikke om du har lagt merke til det, men du poser foran en gravplass...

En som syntes du er helt super fantastisk❤️

Kjolen din er like nydelig som du❤️😘

ane

svært passende set-up....

anja

skaaaam fin kjole du hadde på!! :) men synes det er ganske respektløst å pose rett foran gravsteinene på en kirkegård.

oi respektløst fotoshoot på en kirkegård

Hanne

Du burde skamme deg over å posere på en kirkegård, nå er jeg forbanna og sjokkert over at du ikke eier respekt over gravsteinene på kirkegården. Burde ringe en bjelle oppe i hodet ditt og forstå at det ikke er stedet til å ta bilder.

Lene

Hvem er det som tar disse bildene??? Kvalmt at det gjøres på en kirkegård! Greit at du lever av bloggen og bilder, men å velge steder som en gravplass å "selge" på, er feil på så mange måter.

Svært upassende antrekk i en barnedåp. Synes din mor og far at dette er greit?

Hilde

http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=807318&page=5#entry13883031

gabby

I think that taking pictures at cementary is not proper. In my country this place need respect and peace. It seems wrong to me.

neineinei, ta ikke bilder av deg selv forran gravsteinene! jeg leser flere over som sier det samme men faktum er at det er respektløst.

Eg skjønnar ikkje probleme t nokon av kommentarane over. Eg har sjølv slekt der og veit at du ser ikkje skrifta/kven som er gravlagd der. Steinane ligg me ryggen t kameraet. Sjølv om dåke synest at da e provoserande treng de ikkje å skrive t Kristine. Tenk om nokon skulle pirke på dåke heile tida. Tenk om nokon skulle ha sagt noko negativt t dåke heile tida. Dåke fekk sjå kjolen hennar so de burde egentli vert fornøyde. Tenk litt på kva dåke skriv før de skriv det. Hadde ikkje dåke vorte lei dåke om det gjorde det lesarane dåkans ville, lagt ut outfiten frå den dagen, og berre motta negativ respons? Det er ikkje berreberre å vere bloggar. Det er ikkje noko kjekt å ve bloggar å berre motta negativ respons frå lesarane kvar einaste dag. SO TENK DÅKE GODT OM FØR DE SKRIV NOKO NEGATIVT. Dåke e mobbarar og ditta e nettmobbing.

guest

i really like the dress but i don't think you should take photos like them on a cemetery. i think nobody should take photos there. it's a place , where relatives can mourn their decedents. and i have at the moment a special connection between cemeteries and me, because a friend of me died at the 10.1.14 and he was only 14

Marthe

Var det i Dale du var i barnedåp? :)

DE DØDE SNUR SEG I GRAVEN, KRISTINE. IKKE RART NÅR DU STÅR DER SOM EN PROSTITUERT...

Caroline Alsaker

Jeg syns du er perfekt! Kjempe kul klesstil, fin kropp og masse av veldig god motivasjon! Det hjelper meg masse ut i hverdagen! ;)

Renate

Hore poser på kirkegård, kult ass

Kjolen dekker så vidt rumpa, SVÆRT passende i barnedåp ja.. stakkars slekten din, hadde skjemtes. Ingen går med så korte kjoler på fest engang, det burde ringe en bjelle

Emilie

Hei ELSKER kjolen, skal snart ha vinter ball på skolen og Jar veldig lyst på den. Men hvilket land blir de sendt fra, og hvor lang tid tar bestillingen. Er kjolen stor i størrelse?

ida

oi! går du son i barnedåp. du ser ut som en hore :(

Caroline

Kristine daa, ikke ta outfit-bilder på gravplassen neste gang! :)

Janna

Er kjolen vanlig i størrelsen? :)

Kan du svare på dette i en spørsmålsrunde?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no