hits

bilder fra dåpen

Hei! SNART HELG! Jeg har skikkelig helgefølelse i dag, fordi vi har kun 2 timer på skolen i morgen, og da skal vi se film. Heeeeelt ok det, da. Og i dag kommer Håkon endelig hjem, woho! Han har ikke vært hjemme på en måned, så det blir dødsgøy. Mistenker at vi blir sittende oppe i hele natt og prate, er sååå mye å fortelle når vi ikke har sett hverandre på lenge. Han er vel hjemme om noen få strakser, så da blir det verdens beste middag aka taco. Jippi!

Her kommer et stort bildedryss frå dåpen til søskenbarnet mitt på søndag. Den dagen var såå utrolig hyggelig. Møtte jo igjen søskenbarnet mitt Martine etter å ikke ha sett hverandre på mange år, og det var kjempekoselig. For en herlig jente! Håper dere synes det er ok at jeg tar med så mange bilder da, haha:

Det ble servert kjempegod mat, og jeg var skikkelig sulten så dere kan tenke dere at koltbord smakte himmelsk da, ja! Waldorfsalat, spekemat, focaccia and you name it. NAM! I tillegg til det var det selvfølgelig masse kaker etterpå. Elsker dåp!

26 kommentarer

anonym

Syns det er ubehagelig når eg kan sjå gravsteinen til far min på bilda dine.

Ida Stenersen

Herlige bilder!!

anonym: hva er ubehaglig?

Men altså... Kle deg etter anledningen da! Partykjole og bare bein i barnedåp i januar? Litt vel lettkledd i kirken

kor var dåpen?

:)

Kjempe fint antrekk! Elsker kjolen!! Den rosa fargen er så sjønn

Marie

Hei du!

Jeg er ei jente på 18 år som lurer på hvor mange merker man kan gå med samtidig? Jeg har MK veske, Daniel W klokke og mange Gant skjorter. Kan jeg ha på alt samtidig eller blir det litt mye?

Lag gjerne et eget innlegg om dette, du som har så mye dyre merkeklær :)

Haha, hun jenta er brun på bena men heeelt hvit på føttene :p Morsomt!!

Victoria

haha mye fine bilder! :D

Marte

Er Emma 96er? Så på instagram at hun hadde fått lappen.

Så utrolig upassende kledd du var i den dåpen. Partykjole, og bare bein i januar, hva tenker du med? Familien din må jo ha vært flau over hvordan du gikk kledd.

øol

Ser du ikke hvor dum du ser ut?? Hørt om bunad i dåp f.eks?? Kjolen vår bæljåt og totalt upassende. Herregud, du som har SÅ potensiale, hvorfor kler du deg ikke?? Fargen på kjolen er heller ikke deg. Rødhårede kler ikke dusrosa. Og det sølvgreine øverst...grøss...

Nå må noen av dere passe munnen sin, la nå jenta få ha på seg akkurat hva hun vil på dåpen uten at dere skal måtte bry dere om det. Hva med å si "dette er ikke noe jeg kunne tenkt meg å gått i", isteden for å bare "kjolen var jævla stygg, og det er du og liksom..... skaff deg et liv, skammer ikke familien din seg???"..

MEN, en ting skal sies og det er at det er helt sykt respektløst å legge ut, og i det hele tatt ta bilde foran kirkegården på denne måten. Det er å være litt respektløs, også fordi det er et svært sårt punkt for så mange. Til tross for at du var på en barnedåp, og det foregår i kirken, så blir det bare helt feil!

Ronja

Den kjolen var så utrolig fin! Perfekt til deg som har så lange bein!

Tenkte du måtte få noe positivt når jeg leste gjennom kommentarfeltet:)

Student i England

Syntes du skal kle deg i akkurat hva du vil jeg, Kristine! Og du er like nydelig som alltid. Utrolig herlige bilder også! Ha en super kveld videre :)

klipp håret ditt, vær så snill. det ser jo helt grusomt ut.

Line

Jeg synes du har mange fine antrekk, men dette antrekket synes jeg er veldig upassende. Jeg satt med gjengen min på skolen og snakket om det, og alle syntes antrekket var veldig spesielt . Til og med guttene synes det var utrolig upassende. Synes det er utrolig rart at du av alle dukker opp i noe sånt. Du virker som en utrolig samfunnsbevisst og oppegående jente, men avviker fullstendig fra normen når det kommer til klessvalg. (Vel ikke alltid, men i dette tilfellet tenker i hvert fall jeg at de fleste reagerer) Jeg skal ikke si at antrekket til hun ved siden av deg var noe særlig bedre. Men det passet bedre til settingen. Jeg tror ikke moren min hadde akseptert at jeg hadde gått slik i en barnedåp.

Johanna

Nice pics :)

Du har skikkelig fin modellkropp! :)

Jag

Din syster är jättesöt! Gillar era klänningar också. :)

Camilla

Synes folk virkelig dette er en partykjole og upassende for en barnedåp...? Synes den var fin jeg, og man MÅ da absolutt ikke gå i bunad i hver dåp hvis man ikke ønsker det!

Alina

Du var superfin! Elsker kjolen! Du kledde den kjempegodt, perfekte deg:)<3

(Dale <3)

men ok, eg må berre spør ka som er upassande med ditta antrekket? ok, ho vise beina sine, men det gjer jo alle kjola.. tvila på at alle dåke som har kommentert stygt på ditta innlegget ikkje e noke beidre sjøl og kjøpe sikkert alle kjola frå nelly som er så korte at dei knapt går over rumpa.. Da e heller ikkje kristine sin feil at ho e høgre enn mange andre jente, noke som gjer at ho vise meir bein på kjola som e berekna for jente som er mykje kortarte enn ho.. berre seie da liksom. syns da e so jævlig irriterande at samtlige bruka meir tid på livet sitt å rakke ned på andre enn å tenke på seg sjøl og egne feil :))) menmen, da e dåke som tape på da ;)

Karoline

hvor har du kjøpt kjolen :) ?

hvor er kjolen kjøpt? :)

Jente22

Upassende kjole, men det aller mest upassende var poseringene med kirkegården i bakgrunnen

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no