hits

livet er så skjørt

I går var en litt spesiell dag. En jente som bor her lokalt omkom i en bussulykke. Livet er så skjørt, og det er utrolig urettferdig at et menneskeliv kan ta slutt så brått. Jeg kjente henne ikke selv, men venninnene mine gjorde det - og det å se vennene mine ha det så vondt er rett og slett hjerteskjærende. Det finnes ikke værre. Varme tanker og mye kjærlighet til alle pårørende.

Livet er så altfor, altfor urettferdig. Jeg har aldri mistet noen som står meg nærme, og det er jeg ufattelig takknemlig for. Jeg vet ikke hvordan jeg noensinne skulle ha taklet en situasjon hvor en av mine nærmeste plutselig forsvant. Hadde jeg egentlig klart å komme meg gjennom det? Men det er vel sant som de sier, at når man blir plassert i en slik situasjon hvor en av de nærmeste forsvinner så får man krefter som man aldri trodde man hadde. Jeg heier på alle dere der ute som har mistet en nær. Ikke glem å sett pris på de dere har. Verdsett hver eneste venn og familiemedlem, og hvert eneste øyeblikk. Minn dem på hvor glad du er i dem. Et av mine nyttårsforsetter var faktisk å si mer "glad i deg", og det er ikke en så altfor dårlig idè.

Vel, jeg har vinterferie nå jeg! Nå skal jeg, Emma, Sunniva og Synnøve samles hos Malin for en gathering med taco og koooos. Gode jentene mine. Slike ting er gull verdt.

21 kommentarer

Så flott at du minner oss på at livet er skjørt og det er viktig å ta vare på hverandre. ❤

Camilla Gjelsvk

Så trist og høre, ja er viktig og ta vare på hverandre, det og si glad i deg er aldri noe man kan si for mye! Dere må kose dere masse da Kristine:-))

Evelinasfina Skönhetsblogg

Man måste uppskatta livet lite mer :)

Sarah

Så trist :(

miinemor

Alltid kipt når slikt skjer!! Uansett, kos deg i kveld ♥

Helene - Rosablogger!

Så trist :( Du får kose deg masse i kveld! <3

Så trist, kos dere og ta vare på hverandre 💚💛💜

gud så nydelig du er!

Var det den bussulykka på veme? Bor rett ved der! Kjempetrist

Silje

Det er trist. Passer ikke i dette innlegget at du tar bilde hvor du viser den tomme bhen din

Silje, er ikke riktig setting for å slenge dritt. Skjerp deg.

Så utrolig trist! Håper dere koser dere ikveld uansett :D

Anna

Så utrolig trist ;( Hvor er kjolen din fra? Den var kjempefin ;)

Kjempe trist!

12 år gammel jente

Jeg mistet faren min i januar, han døde av kreft. Jeg har blitt sterkere av det, men det er utrolig tøft.

Caroline

Denne jenta som omkom, heter Maria. Hun gikk i klassen min, og var i tillegg min beste venn! Savnet er ubeskrivelig, og pulten som står tom i klasserommet kan aldri meir fylles... Det betyr mye at personer i media som deg skriver slike ting på bloggen og viser din støtte! Takk ❤

Jeg har selv mistet pappaen min, bestemoren min og bestefaren min nå nylig av kreft. Gjør så vondt å ikke ha de her!

Vilde

Det samme skjedde med meg det var en gutt som jeg hadde gått på skole med i 5 år han var en utrolig hyggelig og skoleflink gutt. Han ble født med en hjerte feil men viste det aldri. Han skulle gå til skolen så falt han om og det var to gutter som bare gikk forbi han siden de trodde han tulla så kom det andre elever bak og de begynte med hjerte lunge liv reding. de prøvde å redde livet hans men så kom syke hellikopterert og han ble frakta til ullevoll sykehus han er nå død i dag og dette skjedde for 3 uker siden:(

Martine Kristine

Så trist å høre :( Har selv mistet tanten min (var som en mor for meg), bestefaren og farfaren min. Ikke veldig koselig, så du er heldig som har alle i behold :)

Heldig som har vinterferie. Vi må gå enda en tung og lang uke på skoeln.. Haha! Misunner deg masse nå kjenner jeg. Kos deg i ferien :)

ja, og så? folk dør hver eneste dag og i de fattigste stedene dør det folk av sult hvert 5 sekund. tenk deg om litt før du begynner å blogge om døde folk, serriøst nå mistet jeg respekten for deg...

Ingrid, 17år

Ver utrule gla for at du ikkje ha mista noken Kristine. Hadde personlig eit tøft år i fjor der eg var i fire begravelsar. Og skal i enda ein neste veke. To av desse begravelsane var til venniner som døde plutsleg på ulike tidspunkt. Ta vare på dei rundt deg, og ekstra på dei som går gjennom noko tøft no.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no