hits

tilbake fra sverige

Hei! Nå føler jeg det er utrolig lenge siden jeg har blogget. De siste innleggene er forhåndsskrevet, så de to siste dagene har jeg ikke skrudd på macen engang. Har så vidt brukt mobilen til og med, og jeg må innrømme at det har vært deilig å "koble" litt ut. Men NÅ var det deilig å komme tilbake.

Jeg dro på torsdags morgen. Haha, det var så deilig å våkne og vite at jeg ikke skulle på skolen. Jeg spiste en god frokost før jeg tok bussen til Bergen hvor jeg møtte Håkon, og vi dro videre til flyplassen:Og ja, pakkeferdigheter er noe jeg absolutt ikke har. Dere ser denne kofferten? Den reiser jeg alltid med, og uansett om jeg skal til Mallorca i 2 uker, Oslo i 3 dager eller Sverige i 1 dag så stapper jeg den HELT full. Grensen for overvekt er 20 kg, og dere kan jo gjette hva min veide. Jo, 20 kg . . . :-)

Det ble en hel dag i Sverige, og vi har kost oss SÅ MYE! Det var virkelig vært et innholdsrikt døgn. Det ble en del timer i bil, men det var bare dødskjekt, haha! Når vi kjørte over grensen fant vi en matbutikk, og jeg sverger på at jeg ALDRI har vært så sulten i hele mitt liv, lol. Så vi kjøpte med oss hele matbutikken og hadde tidenes piknik i bilen.

Dette ble reiseoutfiten på vei hjem:

Vi kom hjem til Bergen klokka 12 i går kveld, og Håkon hadde ikke noe mat i leiligheten så da ble det sjokolade til kveldsmat før vi la oss. Våknet halv ett i dag, og nå sitter han og skriver ferdig en innlevering mens jeg blogger. Skulle gjerne blitt her i helga, men han så mye å gjøre på skolefronten at det er bedre om vi tar det igjen. Vi skal en kjapp tur til byen nå før jeg drar hjem!

Det kommer flere bilder senere! 

13 kommentarer

Hvem er han der håkon? Er han kjæresten eller broren din? Har lest bloggen din en stund, men aldri fått med meg hvilket forhold dere har, tehe

Pia

Hvor er den pels jakken din fra? Setter stor pris på svar:) Veldig fin!

Marit

Han er broren hennes ;-)

Ler hver gang jeg ser du går med solbriller og vet ikke hvorfor

Det er vinter, det er null sol. Hva er det egentlig du prøver på?

#kjenids #coolshades #ThinkILiveInLA

Ingri

Hva gjorde dere i Sverige utenom å være i matbutikken?

Ella

Hej Kristine, jag undrar var du köper dina jeans? Jag är ganska lång (lite mer än 175cm) och jag undrar om du har tips på affärer som säljer jeans som passar längre människor?

Kram

stine

har du kjæreste ??

shorts på flyet hjem??

Kjære deg.. det er vinter, shorts og skjørt.... lol

ella

hvor er den hvite jakken fra? utrolig fin!

marthe

si meg, er det alltid varmt der du befinner deg???

synnee:)

Hvor er jakken fra? Den hvite :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no