hits

fine dager med sylta

Hallaaaa!

I natt overnattet jeg hos Julie. Vi spiste taco og så Pretty Little Liars - meget oppegående kveld. Vi la oss til å sove seeeent, men vi fikk søren meg ikke til å sove, så vi stod opp igjen klokka 4 i natt og begynte å se Pretty Little Liars. Haha, vi sovnet omsider da, og i dag våknet vi sent. Siden det er vinterferie tok vi det heeeeelt chill, og satt med frokostbordet i type en og en halv time. Senere dro vi hjem til meg, dusjet og fikset oss, og nå er vi klar for å tilbringe kvelden hos meg.

HAHAHA må bare dele dette bildet. Hva skjer her?! Jeg sverger på at dette ikke er et kleint og bloggete se-til-siden-bilde, for jeg visste ikke at dette bildet ble tatt. Haha!

31 kommentarer

At du greier vin! Det ser så sykt classy ut, men jeg takler det ikke.. Hva er din favoritt?

piml - Photo Is My Life

Fine bilder!

martine

jeg er ikke noen ekspert, men du har veldig fin ansiktsfrom. men siden tenger brynene så markerte så tar de veldig mye av ansiktet dtt. visj eg skal komme med et tips så burde du fade bryna litt ut på tuppen!! da får du ikke ikke så markerte bryn, men samtidig markerte og fine :) var ikke noe klage kommentar, men ville bare tipse deg!!

Hilde

Hvor ser du pll? (Nettside)

Er det norsk tekst på den siden?

Sykt kult å drikke vin på overnatting lizm

Stine Helene

Du visste ikke at bildet ble tatt? Du står jo med selvutløser-knappen i hånda og trykker for å ta bilde jo.

du har liksom selvutløser-knappen i hånda da men..

jaja kos dere søtinger:)

Elise

Kos dere fininger!

miinemor

Håper du får en super vinterferie! ♥

Synnøve Raad

Neei, det "bloggete-se-til-siden-blikket" var vel heelt tilfeldig.. du visste jo ikke at det bilde ble tatt når du trykket på den jævla knappen selv.. mongo førdianer ... jeg sverger på at dette var kleint for deg.

Hvor er høyttalerne fra?<3

føler ikke du deg litt fjortis som driver å poser med vin, du er liksom 97?

Malin i London

Fine bilder

Edel Kristina

Haha, søte! Kos deg videre :D

Camilla

Syns det er gøy når alle som er under 18 må "dokumentere" at de har vin osv. :p haha

Natalia

Heisann, jeg har nettopp startet en blogg. Hadde blitt utrolig glad om du stakk innom og kanskje lagt igjen en kommentar?

www.nataliao.blogg.no

Hilsen, Natalia.

Faail kristine

det er faktsik ganske normalt at folk drikker når de er 17 år.

Litt vin på overnatting er jo bare koselig det!^^

Ing

Uffda, ikke bra å drikke alkohol når man er 16-17 år. Ekstra ille når du må ta bilde av det, for å dele det med mange yngre som du har stor påvirkningskraft på! Det er ditt valg hva du vil gjøre med livet såklart (selv om det står i lovene at man må være over 18 år for å drikke alkohol), men du bør ikke ta bilde av det. Og så til det bildet du ikke visste at ble tatt, du står jo med uløseren i hånda?!

vedder på at dere ikke drakk den greia en gang lol

Julegardiner???

ida

ikke for å være tiet ING, men det står ikke i lovene at man ikke har lov til å drikke alkohol før man er 18, men at man ikke har lov å kjøpe. ikke sleng med leppa før du vet hva som er rett og galt. selvfølgelig er det ikke lurt å drikke, men det står ikke i lovene at det er ulovlig...

hvor er shortsen fra? og du kan lage en link til dem?

Lise

Hahaha, mange morsome kommentarer her din mongo førdianer, ikke bra å drikke litt vin, og serr har dere enda julegardinene oppe?? Neida haha. Det så koselig ut, og pizzaen så skikkelig god ut, bare koselig med litt vin også :D

Morsomt at du ikke visste bildet ble tatt når du står med selvutløserknappen i hånden, haha :) pass på falskheten din, kan spille ut på ting senere i livet ditt

Camilla

Det å drikke når man er 17 år er faktisk noe av det mest normale i verden! Nesten alle gjør det, så hvorfor hakke ned på Kristine fordi hun gjør det? Hvis ikke folk tåler å se en flaske Cava vin på bordet så burde de nok ikke vært på internett! Kos deg med vin, det er faktisk noe av det beste jeg vet:) Hadde vært gøy om du la ut en video der du drakk slik at det blir enda fler morsomme kommentarer:)))))))))))). Er så arti å gå inn på kommentarfeltet å lese sånne kommentarer, gir virkelig litt latter i hverdagen.

Nysgjerrig

Den pizzaen så djævelsk god ut. Å få overnatte med Kristine og kanskje drikke litt Cava, er vel ikke det verste man kan gjøre i verden.

Må bare oftere og oftere inn på bloggen din.

Er ikke flaska en alkoholfri europris greie?

louise

Love your sweather kristine! Where have you buy it?

Anonym

Hvor har du kjøpt genseren din? Har bare funnet den på missme.se, men der var den utsolgt

anne

hahahha, herregud! "jeg sverger på at dette ikke er et kleint og bloggete se-til-siden-bilde, for jeg visste ikke at dette bildet ble tatt. Haha!"

Ser jo at du trykker på den knappen. haha kleint for deg.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no