hits

Jeffrey Campbell FoxyDisse to nydelige skoparene ventet på meg innenfor døra når jeg kom hjem fra Sverige! For en fin overraskelse å komme hjem til. Begge to er fra envishoes.com. Vel, what to say? JEG ELSKER DEM. Det er ikke til å legge skjul på at jeg elsker Jeffrey Campbell, spesielt denne modellen, altså Foxy. De er så fine!! Jeg elsker å gå på høye hæler, men de eneste høye hælene som jeg klarer å gå på lenge uten problem er disse. Jeg har noen i beige allerede, og de er virkelig blitt flittig brukt den siste tiden!

Jeg fikk tilsendt Big Foxy og Foxy i svart. (Sponset) Førstenevnte, som dere ser på bildene, er helt CRAZY HØYE. Her snakker vi faktisk hele 15,2 cm. Da kan dere jo enkelt regne ut hvor høy jeg blir med dem på meg når jeg allerede er 175 cm. Ååh, jeg elsker elsker elsker å være høy!

18 kommentarer

Ganske store

inlovewiththe

De var utrolig kule!

Hvordan stilsett bruker du på bloggen din? leter etter et slik at jeg kan få store bilder.

Jeg synes ditt stilsett var utrolig fint.

Lekre :D

miinemor

Så fine! ♥

Linda

Jeg trodde du var mye høyere! :D

Og jeg tror at man aldri kan bli "for" høy. Jeg har ønsket meg Litas i over fire år, men aldri fått kjøpt de. Men kjøpte de som var på Bikbok for noen årsien. Ble 1.87 av de. var fortsatt ikke mindre enn venninna mi. Så du kan tenke deg hvor høy hun ble når hu tok på seg skoene mine :)

Foxy skoene er kjempe fine :D

Gunnar

Du har norges flotteste ben!Elsker Jeffrey Campbell!

Kristine Bech

De er helt vanvittig fine!! Chunky heels er soleklart finest.

mathildemoo

Jeg er 187 uten noen heler, skulle gjerne vært litt lavere..

Natalia

Heisann, jeg har nettopp startet en blogg. Hadde blitt utrolig glad om du stakk innom og kanskje lagt igjen en kommentar?

www.nataliao.blogg.no

Hilsen, Natalia.

De var fæl! hvordan kan du gå med de der stygge skoa?

p

W-O-W Kristine!!!! Ur legs are perfeccct ! Elsker skoene, fargen passer deg !

Rebekka!<3

Elsker deg<3 vb forbilde!<3<3<3<3

Når skal du ta de modellbildene som skal sendes inn? Vil se resultatet

Kjersti

Elsker at du er fornøyd med å være høy! Er ganske høy selv og får ikke noe annet enn kompliment på det så skjønner ikke hvorfor folk skal klage. Jeg blir vel 196 med 15 cm'erne mine and I couldn't be prouder <3

pia

I adore these shoes! The pink ones are gorgeous :)

Hei, kunne du ha laget et innlegg om runwaydreamz shortsene dine, og alle produktene du har i fra der? :) er sikkert flere også som vil et :D

Laurie Deline

Super fine sko!!!

Hanne

Du er nydelig Kristine, og du har en helt fantastisk kropp som mange av oss drømmer etter. Ikke la anonyme drittkommenrarer get you down. Du er rå!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no