hits

through my phoneMeg og Pål-Viktor, klare for en tur ut i finværet. Det var sol, men desverre iiiiiiskaldt. Brrr!1. SJEKK hvor tykt hår jeg har når jeg har det helt naturlig uten å ha rettet det. Synes nesten det ser litt troll-aktig ut på dette bildet, haha. Synes på en måte at fallet mitt er fint, men det blir liksom så... mye??? Får alltid kommentarer om at jeg ikke burde rette det fordi det er så fint slikt, og ja, jeg er egentlig enig - men jeg føler ikke at jeg kler det på en måte. Haha, sææært. Kanskje jeg burde bli flinkere til å legge rettetanga på hylla! 2. Meg og Mathilde-snuppa i byen i går! Vi spiste en supergod tacosalat fra Peppes til frokost, nammenam. 3. Denne jakka er virkelig verdens, verdens fineste. Tror jeg blir å bruke den en del i vår, for å si det slik! 4. Helt oppegående frokost, tihiii.

16 kommentarer

Så fine bilder :)

piml - Photo Is My Life

Fine bilder. Elsker håret ditt!!

By-Moni

You´re so beautiful!

And your hair... ♥ !

Amalie

Du burde absolutt gå med håret mer ikke rettet! Hvis folk sier det er fint - så mener de det nok altså :D så det er bare en "uvane" at du ikke syntes det kler deg, siden du er så vandt til å rette det

miinemor

Så fine bilder ! ♥

pia

Your grey dress with long sleeves.is so beautiful!:)

Maria

Kor har du kjøpt den øredobben som ligger langs heile øret?

Martine

Hei! Jeg bare lurer på når de hemmelighet greiene kommer ut?! Du er nydelig sånn btw:-)

til dere som sier hun har anorexia og har hatt det lenge, når man har anoreksia mister man jo hår.. man mister haaaugevis av hår! Så hvis hun har det, er det rart at hun har så tykt , langt, nydelig og fyldig hår ( som jeg btw er supersuper missunnelig på) men du fortjener det!

Jeg lurer bare på når "min hemmelighet" innlegget kommer ut? :)

er du og pål-viktor sammen?

Denne vennen din er meget spesiell må jeg si

When is the 'my secret' post coming out, I'm excited! :) you're beautiful Kristine<3

www.bethcookee.blogspot.com

kslfjsl

Du har skrevet tidligere at "å være tynn er skjønnhetsidealet, og det er det som er fint", og det er jeg helt enig i. Men det finnes en forskjell på en tynn jente og deg. Det kan faktisk se ut som du går på speed eller er alvorlig syk, både i ansiktet og med tanke på at du har null former (rumpe, pupper). Hvis du er slik naturlig, så er det jo sikkert irriterende. Men om du velger å se såpass utsultet ut, ser det ikke noe bra ut. Og det kommer fra en person som selv synes det er fint å være veldig tynn.

Benedicte <3

Du har utrooolig fint hår du!! Altså jeg synes du burde bli flinkere til og legge fra deg rettetanga.. For du har over gjennomsnittet fin hår! Jeg sjønner at du ikke er heelt fornøgd med ditt naturlige fall? men hvem er vel dt? Og du kan bare være glda du slepper exstensions..hahaha off dt er stress skal jeg si dg! Elsker håret ditt !

Hvor er kjolen på speilbildet av håret ditt fra? Den så sykt fin ut!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no