hits

fine feriedager

Heisann!

For en fin uke dette har vært. Det har vært utrolig deilig med ferie, og jeg har utnyttet den maks med å tilbringe tid med gode venner hver eneste dag. I går var jeg i byen med finefine Mathilde! Vi spiste tacosalat på Peppes, og den anbefales virkelig. Etter det gikk vi rundt og kikket i butikkene, og bare pratet og koste oss.

Noen bilder, tihii:Love yooou!!

Haha, sååå kleint det var når vi skulle ta disse bildene. Å stille opp kameraet på selvutløser midt i byen skal ikke være lett altså, spesielt ikke når det kommer 1234566 personer forbi AKKURAT i det vi skal til å ta bildene. Haha! Jaja, vi fikk det til til slutt da 

I går kveld var det reunion med min kjære Emma!! Ååh, en uke uten hverandre er hardt altså. Jeg dro på besøk til henne på kvelden, og så lagde vi tacolacooo (shit jeg skriver altfor mye om taco på bloggen for tiden, sorry) og så på Keeping Up With The Kardashians hele kvelden. Maks kos!! Jeg sov over i natt, og når vi våknet lagde vi prinsessefrokost med nystekte rundstykker og boller.

Nå er jeg hjemme igjen hos familien, og Håkon kom hjem i går så her er det skikkelig familie-reunion. Jeg har faktisk vært alene hjemme siden jeg kom hjem fra Sverige på lørdag, og folkens, jeg er skikkelig stolt over meg selv fordi jeg har for FØRSTE GANG i hele mitt liv sovet alene hjemme en hel natt. Gadd bare i en natt da, så det var derfor jeg og Julie overnattet. Men ja, det var utrolig deilig å være fri fra foreldre og mas i så mange dager, selv om jeg kjenner at det er godt at de er hjemme nå da. Nå skal vi catche opp med hva som har skjedd siden sist med godteri og kooos, woho!

14 kommentarer

Både du og Mathilde er helt sinnsykt nydlige! Er egentlig helt utrolig at hun er et år yngre enn deg, det ser ut som at dere er like gamle :)

Malin skogeng

Høres ut som du har hatt det kjempe koslig:)

Elsker bloggen din. Hadde satt kjempe stor pris på om du hadde tatt en titt innom min

Ingrid

Ååå, tanken på om jeg hadde bodd hjemme i Norge nå og hatt vinterferie... :( Her i USA har vi hatt så mange snødager at alle feriene er tatt bort:( Kjempefine bilder!

Melli

I love your hair! <3 <3 <3

Melli

fashionargument.blogspot.com

piml - Photo Is My Life

Fine bilder ^^

Silje

Åh jeg fikk ferie i dag! Gleder meg såååå mye til uka som kommer herregud SØØØVN <3

Katrine

http://mobil.bt.no/tv/Kvitter/Kvitter---episode-3-3064953.html#.Uwfojni9LCQ

Silje Veseth

Så fine bilder!

pia

Nice jacket :) looks very cool!

Kristina

Eg såg deg i går! Eg er hun blonde som sto ved siden av deg når eg og mine to venner tok bilde med deg ❤️

stine

fine bilder :)

very cool jacket :))

helenegåsland

hvor er kjolen ifra? plis svar :)

Julie

Hvor er skinn-jakka de dra ?

elsker den!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no