hits

not my day

Heiiia! Haha, jeg vet ikke om dere liker når jeg er ærlig på bloggen eller om dere foretrekker å bare lese positive ting og om min "dans på roser", men jaaa, for en drittdag. Haha, helt latterlig. Føler meg ufresh og stygg, har vondt i hodet, har kranglet jævlig med mamma og pappa, har et tonn med skolearbeid å gjøre og you name it. Her har vi søndagen sin, dere. Usj, skjønner ikke hvorfor søndager må eksistere egentlig, jeg føler liksom at det er den dagen i uka hvor alt det kjedelige og negative blir samlet. Looooool.

Jeg skriver sjeldent om kjipe dager på bloggen min, så jeg vet ikke om dere syns det er skikkelig lattis å lese eller om det er okei. Haha, det var deilig å få det ut i alle fall. It's not a bad life, it's just a bad day - viktig huskeregel folkens. Men hallo, det går helt fint, nå skal jeg spise sjokolade og så stikker jeg på brun og blid senere i kveld med Håkon - på tide å unne seg syden for et par minutter. Slenger med gårsdagens antrekk, tatt i verdens fineste omgivelser. Hehe! Det regner ute... derfor :-(

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jofama By Kenza skinnjakke, Bik Bok genser og bukse

42 kommentarer

jeg synes det er bra at du skriver ærlig! godt å se at du også er et vanlig menneske med dårlige dager :)

vi har fri den uken som kommer nå vi <3 kos deg på skolen i morgen :P haha

Karina Larsen - Mote & Skjønnhet

Kjempe pent antrekk, du er så fin! Det er lov å ha dårlige dager og fult lov å fortelle om det. Man trenger ikke late som om man svever på en rosa sky hver dag, når det ikke er sant. :)

blir bare glad når du skriver om negative ting haha :) skriv og vær ærlig er best:)

fint antrekk!

ka krangla dokker om ?

Silje Veseth

Fint antrekk! :)

victoria

fint antrekk <3 Er den genseren egentlig en kjole fra Cubus som du har brettet opp ? Siden jeg har en kjole fra Cubus som ser helt lik ut ;)

Juliane Marie Aas

Jeg derimot syntes du ser heelt fantastisk ut! Dessuten kjenner jeg meg igjen i slike dager, skjønner deg veldig godt.

Juliii

Skjønner veldig godt, har selv hatt en dritt dag idag.. Jaja sånn er livet. Syns det er supert at du åpner deg litt mer og sier hvordan dagen din virkelig er, tror det er sånt de fleste også liker å lese. Håper dagen blir bedre, kos deg og bli litt mer browny:D

Lea

Langt hår! *Misunnelig* Liker at du skriver sånn, jeg :)

Hanne

syntes slike innlegg som dette er veldig greit, kan liksom bli litt falskt når alle dager er "perfekte" om du skjønner... noen liker det jo sånn også da, men jeg liker bedre at du sier når du har en dårlig dag:) håper det ordner seg hvertfaall, fine deg<3

Alba

Nice outfit!! :)

Linn

Syns det er bra at du deler at du har hatt en dårlig dag:) Har også hatt et par sånne dager.. så fint å høre at man ikke er den eneste;)

Marlene Nilsen

du har så perfekte ben !

Åshild

Så klart liker vi at du er ærlig på bloggen din (hvertfall jeg)! Tror aldri jeg har lest et innlegg av deg der du er sååå nedenfor. Typisk at det skjer akkurat på bursdagen min! Det er jo liksom den dagen man vil at alle skal ha det kjempe bra, hehe.

piml - Photo Is My Life

Fine bilder :)

jeg synes det er bra at du skriver ærlig!

mange hilsener

Lia

liadaisy.blogspot.de

miinemor

Huff. Håper morgendagen blir bedre ♥

Karen

Uff, sånne dager er virkelig dritt! Søndag for akkurat to uker siden, hadde jeg tidenes krangel med mamma! Heldigvis er der så mange dager som er bra, bare desse dårlige innimellom. Håper du får en bra dag i morgen <3

Liker det når du skriver litt sånne innlegg :) Da føler jeg at du viser at du er "som alle andre" noe jeg synes er en ærlig måte å fremstå på! Dessuten er det godt å lese at man ikke er den eneste! Har kjent på den følelsen selv, og vet altfor godt hvordan sånne dager er... Det er godt det er lys i enden av tunnelen, og at sånne dager går over :) Hadde tenk til å skrive "ha en fin dag videre", men det passer jo ikke så bra inn... Haha, får vel heller skrive håper resten av dagen ikke blir like kjip, og at morgendagen blir myyyye bedre <3

Kan du ha spørsmålsrunde?

jeg liker at du skriver om dine dårlige dager også, føler at det er lettere å "bli kjent med deg" da :) det var driitfint antrekk, og på bildene ser du hvert fall ikke stygg ut;)

Astrid

Jeg syns det er veldig bra at du ikke bare skriver om det positive, alle har en dårlig dag. Selv hater jeg søndager, er så mye som skal være gjort før mandag, det hjelper heller ikke at det er skole dagen etterpå. Ha en fin uke!

Charlotte

Stilig antrekk :-) Hvorfor har du en egen kategori med Justin Bieber? Likte plutselig bloggen din enda bedre nå, haha (Y)

Når skal du legge ut innlegget om alle "hemmelighetene"? <3

Maja

http://apple.freebiejeebies.co.uk/990277 apple products for free ;)

Stine

Nei, det er ikke galt med sånne innlegg i det hele tatt. Da føler jeg at det ikke bare er meg som har dårlige dager av og til.

Trine

Lurer på når du kjøpte den svarte kjolen din fra bikbok? Den er såå fin og har lyst på sen selv:) Håper på svar, elsker bloggen din <3

Li

Jeg syns det er deilig å høre at du ikke har det perfekt, men faktisk er som alle oss andre. Mange bloggere som prøver å framstille seg selv som noe det ikke går ann å være. Håper virkelig din dag i dag har vært bedre! Ha en fin uke :)

Marthe

Jeg har sett tweeten om at du poserer foran en kirkegård og svaret du ga til denne jenta, og håper så inderlig at du ikke mente å svare på den måten du gjorde! Jeg forstår at det kan være fristende å svare på den samme ekle måten som mange lesere svarer deg, men svaret ditt var så sinnsykt umodent! Tror du virkelig den jenta var sjalu? Nei, hun reagerte på at du sto på en kirkegård, der døde mennesker ligger, og hvor du poserer for bloggen din i en kjole som, beklager, rekker deg rett under rompa. Jeg håper du forstår at ikke all kritikk handler om sjalusi. Den tweeten handlet om respekt for kirkegården, noe du ikke viste på det bildet. Jeg sier ikke at du ikke respekterer det, for det tror jeg, men med det bildet så er det en selvfølge at folk reagerer. Så vær så snill Kristine, legg bort egoet litt, og husk at et godt forbilde aldri hadde svart så frekt og nedlatende slik du gjorde på denne tweeten.

Alessia

That leather jacket looks great on you!

- Alessia

stylist-diaries.blogspot.com

kesmina

This one was the post I opened after long time , it's intresting! But one thing is so annoying .. I don't want to be rude ,but please check your pants zipper before shooting ...

jenny

Kan du ha spørsmålsrunde snart? For å få flere innlegg kan du jo ha varierte spørsmålsrunder, eks en gang er det om familie og privatliv, en annen er om trening og kosthold, mote og sminke, reise, skole og fremtidsplaner osv. Det hadde vært morsomt med svar i en videoblogg også så man får hørt stemmen din og hørt hvordan "humor" du har :)

Petter

Drittdager er det av og til. Greit alt kommer på EN dag. Og ikke er fordelt jevnt utover.

Hahah smekken din var åpen :D

Tina

Håper det ordner seg!

Jeg synes i hvert fall det er kjekt at du også viser andre sider ved livet ditt. En kombinasjon av oppturer og nedturer gjør bloggen din mer interessant og realistisk. Du trenger ikke skrive om alt, men det du føler for å dele :)

Håper ikke at du tar sol i samme solarium som den pedofile broren din

Lise

Digger det at du skriver om dårlige dager, slik at vi kan få innsyn i at ikke alt er perfekt som det ser ut til. Tommel opp, Kristine!

Alice

Hvilken str har du i jakka?

Victoria

Hvor er skoene fra? :)

Julia Berg

Harry.. æsj

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no