hits

koselig start på dagen

Heiii!

Oi, dagene går så fort. Nå er det bare èn måned igjen til jeg drar til Oslo, og frem til da kommer tiden til å fly avgårde om jeg ikke tar feil. Denne uka blir litt hektisk, men også veldig bra! Skolen min har russerevy, og jeg hååååper jeg rekker å dra og se. Har nemmelig naturfagsprøve på fredag, og det er avsluttende så jeg nesten gjøre det bra. Har heldigvis kommet godt i gang da, og det er jeg glad for. Til dere som fortsatt spør om øvingsmetoder til prøver så har jeg laget et ganske utfyllende innlegg om det HER. Kjempegøy å høre at det funker for mange av dere, hihiii!

Jeg må fortelle dere om det koseligste som skjedde i dag. Jeg hadde time hos tannlegen i dag tidlig, som forresten gikk veldig fint. Null hull! Haha, en liten del av meg vil alltid vere litt redd for at tannlegen skal nevne brus. Bare: "Hvorfor ofte drikker du brus da?" ... "Vel, heh, si det". Men ja, det var ikke poenget. Jeg satt i tannlege-stolen og ventet fordi han som sjekket meg skulle hente noe, så jeg lå der og slappet helt av. Plutselig kommer en annen tannlege inn, og begynner å fortelle meg at hun synes jeg tar skikkelig fine bilder og at hun synes jeg er flink til å blogge. Åååh, det var bare så utrolig koselig å høre det fra en voksen dame, helt ut av det blå, hos tannlegen liksom. For en koselig dame. Så da jeg var ferdig hos tannlegen trasket jeg fornøyd til skolen, med null hull og i godt humør på grunn av noen hyggelige ord på morgenkvisten. Det høres kanskje klisjè ut, men jeg ble skikkelig inspirert til å gi uventede kompliment til andre, haha! Det er jo så lite som skal til :-)

34 kommentarer

Er broren din heterofil?

Er broren din homo?

Lilly

Haha eg digg brorn din! allti koselig me et tilfeldig komplement :)

Flott søskenpar ❤

Så bra null hull, flink å pusse tennene dine du da 😀

;)

Håkon virker som en kul fyr, sikkert en god storebror! 😊

Fine bilder av deg og broren din ⭐

Aurora

Hahahah så syyykt lættis at du slettet det forrige innlegget ditt. Fikk du for mange negative tilbakemeninger? Så du den komme til slutt at du dreit deg ut? haha så sykt, jaja, det måtte jo nesten til det så lenge du ikke fikk nok likes ;)

Elise

Finfine!

Kule bilder av deg og broren din.

Så bra med null hull, du har flotte tenner. Bleker du dem ofte ?

Anne

Elsker forholdet til deg og broren din! dere er så kule:)

lurte forresten på om du kunne skrive om veska di? hvilken modell, hvor du kjøpte den, evt. ulemper og hva du synes om den? sikkert mange som hadde vært interesserte, jeg vurderer iallefall selv å kjøpe den veska!

Kanskje på tide å legge deg flat og beklage.....?

Ingrid

Når skal du reise på språkreise? Er det forsent å melde seg på?

Mette

Koselige at du og broren din har et så bra forhold. Heldig du som har en sånn storebror.

Silje

Litt sært at du alltid blogger om broren din :P er liksom med på hvert innlegg

Rebecca

i love your top <3

Har du hørt at broren din ligner på magnus karlsen?

hahah fyfaen, jævla lættis at du slettet forrige innlegg da! fikk du ikke nok likes kanskje?? kanskje bare på tide å legge seg flat og beklage at du dreit deg ut og at du komenterte nedlatende?? hahah slette inlegget ditt gjorde det hele bare enda mer lættis haha fyfaen

Monica

Hvor kommer toppen fra? Den var stilig ?

Ida

Jeg har tannlegeskrekk, gruer meg veldig hver gang. Heldig du som er ferdig for denne gangen.

Kinga Wieckowska

You look lovely with your brother ^^

nanna

you boyfriend is ugly... he looks like big monkey, but monkeys are sweet and he's not at all...

Hva var det hun slettet?

Haha ååh så UTROLIG teit av deg å slette den forrige innlegget... Men én gang du får litt motstand så bare sletter du det? Eller innsåg du hvor teit du faktisk oppførte deg?

Solveig Nygard

Hei, jeg synest bloggen din er veldig fin<3 BIG FAN!

kan du snakke om bloggen min på bloggen din? hadde vedde mål om og få 1000 lesere 1 gang med besteveninnen min:( og den som vinner får 1500 kr! please help me! vist du vil snakke om det eller noe så... solisen@hotmail.no solisen.blogg.no

insta:suppersolisen kik:solisn

åh, du burde ikke ha slettet innlegget. stå for meningene dine, de er en veldig stor del av deg! noen ganger kan de negative kommentarene ta litt overhånd, det har jeg full forståelse for! men ikke la det trykke deg ned, for du er en herlig person, og alt du skriver er så riktig.

miinemor

Så fine bilder ♥

Kan noen skrive hva hun slettet?

Silje Veseth

Fine bilder!

Nikita

Ser at noen syns det er teit av deg å slette forrige innlegg, men det er det ikke. Det er din blogg og du bestemmer helt selv hva du skal slette og ikke.

Folk kan ha misforstått innlegget, og det kan være at du ikke har villet forklare nærmere hva du mente (selv om jeg og sikkert flere forstod...)

Jeg støtter deg i alt (hittil, ihvertfall)

Du er kjempeflink til å blogge og når du skriver, så er du voksen og ærlig.

Syns at folk som ikke liker deg er merkelige. Fins det noen grunn til å ikke like deg?

Jeg liker også at du er åpen om dine meninger. Alle vet jo innerst inne at det er sant, det du sier, og at de helt sikkert ville gjort det samme selv.

Det er ikke noe å legge skjul på.

Stå på, du er bra!

Fanny Jaensson

Kan du inte skriva på engelska också? Du har en hel del svenska läsare och det är väldigt svårt att förstå norska :)

Er det vinter ellerer det sommer sier jeg bare.. Kle på deg!

LÆTTIS AT DU INNSÅ AT DU DRET DEG UT PÅ SELVUTLØSERBILDET

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no