hits

ready for summer 2014

Ikke si at jeg er den eneste som har startet på sommergarderoben? Hehe, jeg mistenker at jeg er en av veldig få. Jeg er alltid slik da - ligger 10 hakk fremfor alt. Plagsomt til tider, men ååh, jeg gleder meg så vanvittig mye til sommeren. Tror jeg tenker på det minst tre ganger daglig. Hovudmotivasjonen min er selvfølgelig Florida, og selv om det kanskje føles som om det er lenge til så er nærmer vi oss med stormskritt. Jeg har allerede begynt å planlegge kofferten så smått oppi hodet mitt, jeg... Ikke at jeg skal ha så mye med meg riktig nok. Blir vel en del shopping i USA tenker jeg!

Jeg har fått meg ny bikini fra det stilige merket To Die For:

Den er så .... skjønn. Jeg elsker den. Det rosa settet finner dere her!

Best av alt: bikinitrusa GIR FIN RUMPE! Hallo jenter, er det noe som er irriterende så er det slappe bikinitruser, uuusj. Det at jeg ikke er født med den største rumpa ever gjør ikke saken noe bedre akkurat, så this is perfect. Bikinitrusa er virkelig verdens fineste, så jeg fikk tilsendt to av dem faktisk. Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad av å se på dem, haha!25 kommentarer

Amalie Djupvik

Hvilken størrelse har du? :) lurer på å kjøpe en selv, men lurer på om de er små i strl?

Hvilken dato drar du til USA? skal dit jeg også, håper jeg ser deg :)

Kristina Skarbø

Så fin bikini! :)

alice

love these swimsuits

dødsfin bikini! men det går ikke an å bestille den til norge.. vet du om noen andre sider som selger den?

Det går ikke an å bestille den til Norge? Hvorrdan fikk du den til Norge? Og hvilken størrelse

Eneli

Looks so lovely and feminine! :)

www.dodolce.blogspot.com

<3

ååh har så syykt lyst på den bikinien der i mørke og lyserosa!! Men koster jo flesk :( Kan ikke du ha konkurranse der premien er bikini fra todiefor?

Silje Veseth

Fine bikinier! ^^

Så fine bikinien.

Marlene Nilsen

SÅÅ fin :D

kan du vise den på? ikke ekkelt ment altså, vurderer å kjøpe en slik bikini, men trusen så veldig spesiell ut

Er du veldig opptatt av hvordan du ser ut?

Amanda

Er jeg den eneste som synes de bikiniene ser ut som undertøy?

Nei

du og de irrrrriterende shortsene dine

Kan du for guds skyld ta på deg noe annet enn shorts. DU HAR på deg short året rundt, selv med snø ute. ikke kom med det er pluss grader der du bor bullshit det er uansett ikke varmt nok for shorts. Fryktlig irriterende, ikke noe fint med de sjiraff beina dine. Vennligst ta dg tur til butikkne og kjøp deG NON BUKSER. ja BUKSER, lær å bruk det. er ikke sommer året rundt, tror hu bor i miami elle noe lol. stakkars fjortis.

Violeta

Hvilke strl har du og hvoran er de i strl? :D Koster de seriøst 489? Jeg fant ikke helt ut prisen... Har tenkt å kjøpe, elskeeeer blondene

med vilken rumpa ska du fylla ut den där bikinin

til du som sa det om shortsene

Hun kan vel gå med det hun vil? Bare fordi du sier at hun skal gå med bukse,betyr ikke det at det skjer! Også må jeg jo ta opp den fjortiss greia du sa.. du kalte henne fjortiss også skriver DU lol? Jaja.. tragisk verden detta!

Hva får du i snitt?

haha

when I googled your name the first thing that came up was "kristine ullebro anorexia" ? do you have it?

Stine

jeg gleder meg faktisk veldig til du skal til Florida, jeg også! :D er så hærlig å lese blogger fra utlandet. Oog særlig din, i og med at du er så utrolig flink med bilder, varriasjon og generelt blogging :D wiih

Lisa Marie

Gleder meg også til du skal til Florida og blogge.

Bloggere som får betalt for å skrive om produkter eller tjenester, eller som får tilsendt gratis produkter for å skrive om disse, skal merke blogginnleggene som reklame. Det samme gjelder der bloggere lenker til produkter gjennom såkalte affiliatesnettverk. Bloggleserne har krav på å få vite hva som er reklame. Det står i markedsføringsloven at all reklame skal fremstå som reklame. Når du som blogger tjener penger på bloggen din gjelder altså disse reglene også for deg.

ove

Hadde vært gøy å se bilder av deg i denne bikinien.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no