hits

forever in love with this sweaterSolbriller Le Specs, ripped jeans & fluffy genser Bik Bok

Her er et antrekk fra vinterferien som ikke har kommet på bloggen enda, wooop. Jeg gikk i byen med bare dette og ingen jakke over faktisk, fordi denne genseren er så utrolig varm og god. (Med en kombinasjon av ok temperatur også, da) Den er jo så fluffy og søøøøt, elsker den! Eneste negative er at den loer veldig, så man ser hvor jeg har vært etter å ha brukt denne for å si det slik, ha-ha!

26 kommentarer

Så fint!

colorfashion

Fint antrekk :-)

Kan man fokusere med selvutløserfjernkontroll, eller kan man kun ta bilder med den?

alice

i'm in love with that sweater too! it looks so comfy and perf

Hahahahaha den er dritstygg, men for all del, hvis du liker den

Johanna

nice outfit :)♥

du ER så pen, jente! håper du gjør noe med modelldrømmen, i mine øyne (som riktig nok ikke har noe fagkunnskap bortsett fra at jeg er veldig moteinteressert og leser omtrent alt som er av moteblader/blogger/etc.) har du definitivt potensialet!

Caroline

Nei, vet du hva Kristine nå begynner jeg å bli litt lei. Kan du please se over bildene du legger ut og i såfall dra ned buksa et lite hakk så vi slipper å se noe som kan fint minne om en cameltoe?

Ullebofan

Caroline: Unnskyld meg, men ser du virkelig på fitta hennes når du ser på bildene hennes? Da er du bare jævelig ekkel veit du! Æsj, sier man til sånne som deg!

Å, jeg begynner å bli lei av at du/dere skriver dritt til Kristine!

Caroline

^ looool er du seriøs? Når man ser på et antrekk, og plutselig dukker det opp en cameltoe mellom genser og sko så er det normal folkeskikk å si i fra. Men for all del, gå rundt med den cameltoen du, Kristine. Sikkert ingen som bryr seg.

Ullebofan

LOL, nå er du bare jævelig teit Caroline!

Du blogger om det samme hele tiden. Føler jeg har lest de siste innleggene 10000 ganger før! Så ufattelig kjedelig. Du går bare med de samme klærne og.

Julie Donatello

forever hating this sweather

hanne

alt er fint på deg jo! :)

Silje

Butt gap a la Miley Cyrus at the VMAs

Solveig

Rumpaaa <3

Du er skampen Kristine! Men det ser ut som buksa er dratt LIIITT høyt opp, ja.. Men det er jo mange bukser som er sånn.. Genseren er kuul

ligner på en flamingo, hahah

Sonia Maria

Så fin outfit, Kristine! Elsket spesielt buksen, hullene gjorde buksen så fresh! Alt i alt - nydelig! Du er like fin som alltid (:

Hanna

Noen som har dratt buksa litt for mye inn i rompa...? Siste bildet?? Skjønner at du tror rompa blir veldig fin da assa, men dette gikk over stokk og stein.

Ullebofan

At dere orker å skrive dritt til andre!

Ulrikke

Morsom nese du fikk på det øverste bildet der. Tror ikke du kledde de solbrillene noe særlig..

Therese

Stilig antrekk :-)

Hvor er genseren kjøpt? :-)

Bruna

Why can't I find such a perfect pair of jeans?

cameltoe

Lene

Du er bare helt nydelig! Dette antrekket var superfint :) På meg ville det ikke sett så bra ut, men på deg er det bare helt vakkert<3

Skal være helt ærlig å si at du har dratt buska litt for langt opp i rompa(spesielt på det siste bildet). Man skal jo gjøre det på en måte, men ikke så mye som du har gjort det.. :S

Rebecca

Hvor er jeansen fra? :)

Utrolig fint antrekk

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no