hits

død etter slitsom uke

Fy søren, så godt det føles meg helg! Jeg er helt DØØØØØD etter denne uka. Vi hadde naturfagsprøve i dag, så hele uka har gått med til øving og lekser. Har sittet oppe til klokka 2 de siste tre nettene, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg MÅ få orden på døgnrytmen min nå. Lol.

I går var jeg og så på russerevy for skolen min med venner, og det var utrolig deilig å få litt avbrekk fra øvingen. Jeg var jo pariodert i en av sketsjene, haha, så det var veldig morsomt å se! :-) Ellers stod jeg opp litt senere enn vanlig i dag, øvde naturfag før jeg dro på skolen og hadde prøven før vi fikk helg. (Den gikk dritdårlig og jeg følte vi fikk spørsmål om alt annet enn prøvestoffet, hehh... Sinnsykt surt at jeg brukte så mye tid på å øve på feil ting) Dro rett til byen etter skolen med Emma, og vi møtte en venninne av henne fra Bodø. Skikkelig herlig jente! Så da ble det tacosalat til (en litt sen) lunsj, nooom.

Nå skal jeg på butikken og hente noen pakker, handle smågodt ettersom det er på tilbud og så får jeg besøk av Julie senere på dagen. Wiii, fin fredag!

Selfiefriday med verdens beste mamz!Dette kontra tørre brødskiver til lunsj. JA TAKK.

Vårfølelse! Elsker disse bootsene fra Dr. Martens, gleder meg til å bruke dem fremover. Har ikke brukt dem så mye enda og har derfor ikke gått dem inn enda, så har crazy gnagsår på hælene i dag.Har møtt så mange lesere i det siste, og det er superduperkoseliiiig! Ingvill til venstre er nok ikke en fan da, tror vi holder oss til å være bestevenninner ;PFredagen sin, det!

11 kommentarer

Tina

Du mener vel ingvild til høyre? Haha <3 fine bilder forresten!

Mia

kan være jeg har misforstått, eller oversett noe, men skulle ikke du lage et slikt innlegg med hemmelighetene til leserene dine eller noe? :-)

Liv

Plis skill blogglesere og fans fra hverandre. Du trenger ikke tro at vi blogglesere som leser bloggen din er fans av deg. Jeg tror det holder med skryting av likes'a dine, ikke skryt på deg "fans" også

Parodiert*

Så lenge du gjorde ditt beste, er det bra nok!

Ulrikke

Blir så sinnsykt kald av å se på deg. Du kan da vel umulig synes det er behagelig å fryse?

Høyre siden ikke v

I am so jealous, you're stunning!! Your blog is my favorite :) <3

www.bethcookee.blogspot.com

åå Ingvild er så utrolig vakker! vil se ut som henne <3 og deg da <3

Marie

Kan du legge ut bilde av Emma og hun venninnen fra bodø?:))

Du er utrolig pen Kristine !

Ida

Har ikke tenskt over det før, men du har egentlig litt rødlig hår! Sykt fint <3 skrive dette i fyskla så sorry skrivefekl

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no