hits

opp og hopp

I dag stod jeg opp halv 10, så da var det opp og hoppe! Jeg er egentlig skikkelig sovemenneske, men samtidig elsker jeg å stå opp tidlig for å få utnyttet dagen. I dag var planen å trene, så da stekte jeg meg noen rundstykker og fikk i meg energi før jeg knøt på skoene og tok på meg den fargesprakende løpejakken min fra Nike.

Spotify-lista ble selvfølgelig oppdatert først også! Lager alltid en ny spilleliste for hver treningsøkt, ettersom jeg blir sååå fort lei av sanger. Er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg hører på en sang 24 timer i døgnet med en gang jeg har funnet den, haha.

Det ble altså en joggetur på fjellet, og til tross for at det regnet gikk det kjempefint. Var full av energi når jeg kom hjem, så da var det rett i dusjen, på med sminken og begynne på dagens gjøremål. Jeg skrev ned en liste med alt jeg skulle gjøre, og det funker skikkelig bra. Anbefaler alle å gjøre det hvis dere er like surrehue som meg, hehe! Har fått gjort en del blogg-arbeid, i tillegg tok jeg en tur til byen for å kjøpe kjedelige nødvendigheter. Her er antrekket :-) Har tatt bedre bilder med det vanlige kameraet - poster de i et annet innlegg. Dere ser vel kameraet i bakgrunnen, hahaNå skal jeg lage meg noe å spise, er kjempesulten. Vi skriiiives senere, dere!

11 kommentarer

Felicia

Where have you bought those jeans? LOVE them!

Silje

God påske <3<3

Du er kjempekul og er et stort forbilde for meg :)

Håper du får en fin påske for det fortjener du virkelig :)

Stine Marie Aas

Hei! Stor påskekonukrranse på bloggen min - flere premier kommer!

Kan du legge ut en link til treningslisten din på spotify?

alice

great pictures

colorfashion

Så fine bilder, ha en fin påske videre! :-)

Silje Orre Olsen

herlige bilder <3 god påske kristine

Which Apps are on your Iphone? :)

Margrethe

Hvor er jakken fra? og hilken størrelse har du? :)

:P

fine bilder :D

Emilie

Hva skjer med magetopper på absolutt alle bildene dine?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no