hits

påskehandelHeisann! Jeg kom nettopp inn døra etter en aldri så liten påskehandel med bruttern. Måtte kjøpe et par nødvendigheter, i tillegg måtte vi jo ha påskegodteriiiii. Vi fikk blant annet med oss 3 kg smågodt hjem - og det føles veldig bra!! Fylte opp en hel smågodt-pose med kun sjokolade, haha, jeg er tiiidenes sjokolade-mums. Så ja, påska blir fin den :-) Nå har jeg nettopp spist middag, og straks løper jeg bort til Ingvill sammen med Karoline. Påskegodtet er med og jeg er klar for å slappe maks av med film og catche up siden sist. Wiii!

Har knipset bilder av dagens antrekk, men først noen mindre seriøse bilder, hehe! Følte bare for å stille meg opp på benken og ta bilder, #kul :P Jeg ble forresten nettopp mint på hvor mye jeg hater å gå med skjerf. Jeg synes det bare er skikkelig stress og ubehagelig, haha..Så, har dere fått påskeegget deres da? Jeg sitter og spiser min første godteri fra egget nååå faktisk, nam.

22 kommentarer

Mia

Selv får jeg påskeegg til påskeaften, må altså vente til lørdag :) Ønsker deg en fin påske videre!

Ugh

Det er jo juks å spise påskeegg før lørdagen.

miinemor

Alltid greit med litt shopping! Fint antrekk <3

alice

love the simple outfit

silje elise

får ikke mitt påskeegg før i morgen :(((

Fine bilder :)

Anna

Har spist opp alt godteriet i påskeeggget (selvfølgelig:P), nå spiser jeg bare rett fra skapene! Like bra det da haha!!

Bruna

Love the outfit

Begynner vel å bli litt mye solpudder i kinnene nå vel eller?

StyleGodis

Your leeeggss <3 love!!! xx The Stylegodis.com team

Når skal du til helsinki

Tina

Unnskyld meg, men har noen drete deg på kinnet? Haha

Hva har skjedd, siden du skiver om det på twitter? Var kanskje ikke bare en rolig jentekveld igår?

Så tweeten din! Er vell bedre at du forteller hva som skjer istede for å late som alt er greit? Det er nettop det som er problemet med dere bloggere. Dere skal få livet deres til å virke så innmari perfekt hele tiden! Foreksempel "mammatilmichelle" kom ut med både det ene og det andre som at hun har blitt gravid igjen og at hun har blitt forfulgt osv....hun blir satt så sykt stor pris på fordi hun skriver faktisk alt og hennes hverdag. Ikke en oppdiktet en for å få alt til å virke perfekt. Så, kan du ikke fortelle hvorfor du har husarrest og alt det der? Jeg skal love deg at fler enn meg setter pris på det, i og med at det nesten bare er 14,15 og oppover som leser bloggen din! Det er også utrolig spennende å lese om litt "baad krisssy" og ikke bare krisssy i sin perfekte lille verden 😄

Karoline

Utrolig fint antrekk!

du burde kanskje spart de godteri-pengene og tatt deg råd til ett parr bukser??

Are you in contact with Aurora Mohn?

Lene

http://www.firda.no/nyhende/article7301339.ece ??

Line

er du blitt tatt med falsk legg?

vil

Du er jo helt krampaktig opptatt av å fortelle om mat og godterier. Alle skjønner jo at du spiser som en fugl og at alt dette godissnakket kun er et spill for galleriet.

Haha det ser så dumt ut når du går i kjole og viser hud, legger og lår å alt som det er som at det er sommer og så har du skjærf til??? Ett tykt og varmt skjærf til slik "sommer outfitt" ser tåpelig ut. Når det tilleg er snø ut så har du gått i kjole, de lyse tynnstrømpebuksene funker ikke det altså. Unnskyld meg

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no