hits

hullete bukser

Hei! Nå har jeg nettopp spist påskemiddag med familien, det vil si lam med fløtegratinerte poteter. Det er så utrolig godt, sett bort ifra at man blir helt sprengt etterpå . . Klarte så vidt å komme meg bort til macen for å blogge, men nå sitter jeg her da, hehe. Vel, jeg har gått rundt med dundrende hodepine i hele dag. Kjenner at kroppen er meget redusert etter denne ferien her, til tross for at jeg har slappet av tre dager i strekk nå, haha. Har også klart å miste Svea-jakka mi, eller den har blitt stjelt da. Håper du som tok den får bruk for den lol :P Det er jo vår nå så det går fint for min del, men er skikkelig kjipt å miste en såpass dyr jakke. Jaja!

Jeg springer bort til Ingvill nå jeg, og så kommer Karoline og Tiril og vi skal ha en koselig jentekveld. Føøørst skal jeg bare nettshoppe litt, det begynner nemlig å bli en stund siden sist. Buksa ble forresten med meg hjem i dag! LYKKE. Den ligner veldig på den jeg har på meg på bildene under her :-) Elsker bukser med hull på for tiden, det er så fint. Husker det var skikkelig "in" før, men så gikk det litt av moten, og nå? øhm, jeg vet egentlig ikke om det er in igjen, men jeg liker det i alle fall - og det er jo kun det som teller i grunn!Fiiineste jenta mi!

21 kommentarer

jeg tror ripped jeans har kommet tilbake på moten ja, men det er sant som du sier; det som teller er om du liker den selv.

+ jeg elsker toppen din :)

Imorgen vil bli den beste dagen i livet ditt. Nå har du begynt å lese denne. IKKE STOPP!

Dette er SÅ freaky!

1. Si navnet ditt ti ganger.

2. Si din mors navn fem ganger

3. Si din forelskelse tre ganger

........................4. Lim dette til fire andre grupper

Hvis du gjør dette, vil din forelsket kysse deg på nærmeste fredag.

Men hvis du leser dette og ikke lime inn denne, vil du ha veldig uflaks.

Send dette til 5 grupper innen 143minutter. Når du er ferdig trykker du ***** din forelskelses navn vil vises i store bokstaver på skjermen.

Dette er så freaky FORDI det faktisk fungerer

fashiondreamzz

I love love love your pants!

Silje

Trodde du aldri ble hungover????

Amalie

Åh, vennina di var pen!! Naturlig pen :)

miinemor

så fint antrekk <3

Henriette

Åå har sett etter en slik bukse! Kan du gi meg link?:-)

Elena

du kler sånne busker og det er sant det du sier om at det bare betyr noe at du liker dem :)

Johanne

http://krisssy.blogg.no/1371580994_tirsdag.html?c=1397940009927 Hvor er den blå toppen din fra? Elsker fargen!

Elisa

Ja, dette var fine bukser :-)

julie

Har du gått tilbake i arkivet og sett hvordan du så ut for 1.5-2 år siden? Ja, man vokser og eldes, jg snakker ikke om det. Men gurinalla så mye finere du var med en naturlig look. Vanlige øyebryn, vanlig hudfarge og litt kortere hår. Fortsatt langt, men ikke pistrete og tynt som nå. Du ER jo faktisk pen. Det skal du ha. Bare trist å se hvordan bloggrn ødelegger deg. Herregud så fortvilt jg hasde vært som forelder :'-(

så sykt pen ingvill er! omg

Nå mener ikke jeg å være frekk mot deg Kristine, men jeg blir rett og slett redd av bildene du legger ut av deg selv. En gang er du brun kun midt i trynet, en annen gang vises det så utrolig mye at du bleker tenna og retusjerer i redigeringsprogram. I tillegg så elsker du å vise frem kroppen din, men for å være helt ærlig, så er det ikke noe å vise frem. Du er bare sykt tynn og ekkel, så tenk deg om, spar bloggleserne dine fra den personen du har blitt i løpet av det siste året. Bli naturlig igjen, kutt ut magetopper om vinteren. Hele Norge hadde satt pris på det.

Serriøst kriss,se på deg sjøl, eg blir helt kvalm av den du har blitt. Eg kjennar deg godt, og eg blir rett og slett flau kvar gang eg ser deg.

alice

great pictures

=)

Fy søren, ikke hør på dem Kristine ! Du er nydelig akkuratt som du er, de er bare sjalu på deg !<3

Kristel

Where did you buy the glitter T-shirt? I love it so much! And your jacket too!~

X

Sigrid

Kor e jakka fra?

Wow, du e foresten super pen. Har lest bloggen i 2 år ellerno men har ikke kommentert så mye såå hehh..<3

=)

Hvor er buksa di fra ? =)

Eneli

Such a lovely outfit, I really like your blouse!! :)

www.dodolce.blogspot.com

Maren i Kansas

hvor er den fra?:-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no