hits

burger i sola

Heisann!

Dette har vært en skikkelig chill skoledag. Vi har to fritimer på torsdager, så da vandret jeg og Ems rundt i byen i finværet. Fine, fine dager :-) Når jeg kom hjem stod mamma og grillet, og det var på tide med årets første grillmiddag! Burger stod på menyen, og da kan dere tro at det var en stykk glad Kriss:Booorgaaar!! Nå får jeg vel sinte blogglesere på nakken fordi jeg er et dårlig forbilde som skriver så mye om mat xD Typisk det der, ass. "Du gjør det bare for å bevise at du ikke har et anstrengt forhold til mat Kristine :P" - hmm? elleeeeer så er jeg bare glad i mat. Tihi.

Genseren er fra H&M! Elsker den, tror det er en av de fineste genserene jeg eier. Digger at jeg faktisk fant den på salg!

Nå skal jeg gjøre matte. Fikk et tips av en leser om å gjøre matte OG sitte i sola samtidig (siden jeg klaget over at jeg ikke kunne nyte finværet), og det var faktisk en sinnsykt god idè. Haha, takk til deg som kommenterte det! :-) Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før. Så ja, nå skal jeg kose meg med å repetere hele matteboka. Heldigvis er matte favorittfaget mitt, så det går helt fint. Foretrekker mye mer å sitte og rekne likninger enn å skrive analyse av kjedelige tekster, liksom.

20 kommentarer

Silje

Du er fin Kristine :)

Kristina Skarbø

Nam, heldiggris! <3

I det siste har jeg lest gjennom kommentarene du får, og som en leser med et vanskelig forhold til mat, får jeg vondt av å lese dem - personlig og på dine vegne.

Så noen andre foreslo dette, men jeg synes det virket som en god idé så jeg vil gjenta den. For å unngå spekulasjoner om forholdet ditt til mat, bør du skrive ærlig om ditt forhold til mat. Du skriver her at du er glad i mat (og det kan godt være, jeg dømmer ikke), men hvis du skriver det seriøst, uten å være sarkastisk/ironisk, vil nok flere faktisk tro på det. Slik du gjør det her, kan få det til å virke som at det faktisk er det du vil; for å bevise at du ikke har et anstrengt forhold til mat.

Og dersom du faktisk har det, vil det være til hjelp for mange:)

Håper virkelig ikke du oppfatter dette som kritikk, for det er ikke slik jeg mener det! Men du fortjener ikke alle de negative kommentarene angående kroppen din og mat, og det vil nok bli færre dersom du er ærlig, på en seriøs måte!

oj, disse bildene likte jeg, her så du ut som en vanlig jente som ikke blotter magen sin hele tiden, congratz

HÆ har du ikke på magetopp??

du skrev jo noen innlegg lengre ned at du øvde matte og slikket sol på samme tid! haha <3 men jeg elsker bloggen din, har alltid vært fan av deg!

endelig noen som liker matte!! hahah, det er ikke mange av de i norsk skole. synes du er et kjempebra forbilde jeg, stå på :)

Silje

Folk bruker FOR mye energi og tid på å overanalysere alt. Det er jo åpenbart at du faktisk liker maten, og ikke bare anstrenger deg for at det skal se slik ut

JEG DIGGER DEG

Julia

Oj, faktisk elsket jeg disse bildene,de var liksom så anderledes👌Fortsett med det💕PS:haha,trodde genseren var fra runawaydreams men nå bare oj shiit....Er den fortsatt i butikken eller ??

Natty

Very nice sweatshirt ♥

lene

hvilken størrelse har du i ray ban pilotbrillene dine? liksom sånn 55,58,62 osv. hadde satt UTROLIG stor pris på svar!! de er så fine og du klær de så godt! :D:D

digger bloggen din btw:)))

Victoria

Veldig fin genser! Er den tung å ha på pga alle naglene eller går det helt fin?

elsker bloggen din :DD

Andrea

Du er verdens fineste <3 ha en fin dag videre!

Molly

Jeg liker veldig godt at du skriver og legger ut bilder av hva du spiser😊❤️

Louise

Haha, er så enig det siste du skrev! Synes det er mye lettere å sette seg ned å regne matteoppgaver enn å f.eks. skrive sammenligningsoppgave i rle.. Når du er ferdig med en matteoppgave er det bare styke den fra lista og starte på en ny, og fortsette til alle er strøket av. Veldig motiverende faktisk!

Meg

Jeg har en stooor matteprøve i morgen, og må gå gjennom hele boka! Kan si jeg er passe lei av matte akuratt nå, men kunne ikke gledet meg mer til den er ferdig for å endelig få en god natts søvn (har en dårlig uvane med å nesten døgne dagene før viktige prøver for å få øvet mest mulig. Vet ikke hvorfor jeg skrev dette til deg, men det er vel sikkert litt gøy for deg å få et innblikk i hverdagen til leserene dine og, haha :)

Charlotte

Ååh det så herlig ut, nå fikk jeg lyst til å grille burger! Jeg har heldagsprøve i matte på onsdagen, så jeg skal bruke helgen til å repetere. Det er så deilig vær da, så mulig jeg blir sittende ute jeg også :) Og du, ikke bry deg om stygge kommentarer. Jeg digger bloggen din og får mye inspirasjon av deg! :)

Hvis du skal skrive bokmål så heter det å regne matte, ikke rekne. Bare et tips :-)

Oda

WOW!! Du har skikkelig fine øyenvipper!! Hvilken maskara bruker du? Vær så snill, svar! Jeg skal kjøpe meg ny snart :)

Lauraline

Looks sooo cool !!

Love, xxx

Lauraline

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no