hits

schmiiil, det er helg

Da var det fredag, dere! Shit, ukene går altfor fort. Nå er det ikke lenge til 1. mai, 15. mai (drar til Stockholm), 17. mai, sommerferie og FLORIDA! Herregud, jeg må bare nyte tiden fremover - for det er nettopp denne tiden på året som er best.

Vel, i dag tok jeg meg friheten til å sove et par timer ekstra ettersom vi avspaserte på starten av skoledagen, og det var utrolig deilig. Så da var det en snartur innom skolen, før det var helg og jeg dro til byen med mine klassebuddies. Kjøpte meg to nye topper, ganske sjokkerende i og med at jeg aldri shopper lengre. Flink jente! Så etter en tur i byen dro jeg hjem, regnet litt matte før jeg campet ute på verandaen hvor det er helt siiiinnsykt varmt. Tok meg en liten pause nå for å blogge, ettersom det er så vanskelig å se skjermen på dataen når jeg sitter i sola. Det er faktisk et skikkelig stort irritasjonsmoment, haha..

Vaniljekesam, rosiner og hermetiserte fersken. Forfriskende mellommåltid, pleier alltid å spise det når det er sommer :-)God helg da, fine leserne mine!

9 kommentarer

du er så pen!

Er du på svarteliste til russen i Førde?

Natty

Gorgeous :)

Carolos

So skinny! And stop trying so hard to be sexy. men prefer women who are just themselves, no trying to be sex pot.

Liker Bryna dine nå jeg :)

Emma

Det er kjempefint vær i Trondheim nå også, skikkelig deilig med litt sommervær!!! <3

siden regner så mye matte så kan du vel regne ut hvor mange prosent av blogginleggene dine som er magebilder, rompebilder eller deg som prøver å leke deilig! Det er vel nærmere 100%

kan du legge ut innkjøpene av de to toppene?:)

Ingrid

Hvor er trøjen fra?????????????? PLEASE answer i luv it

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no