hits

piknik-dronninger

I dag hadde vi norsktentamen! Det gikk ganske fint tror jeg. Var ferdig klokka 12 (jeg pleier alltid å sitte igjen til vi blir jaget ut, så det var ganske uvanlig, haha..), og da tok jeg og Emma turen på Hafstadfjellet. Digg! Blir nok en del fjellturer fremover, er jo så gøy. Både sosialt og bra for kropp og sjel. Når vi kom ned igjen dro vi på butikken og handlet inn loads med god mat, og så satt vi oss i parken og tok livet helt med ro. Vi hadde kjøpt inn både kesam, masse deilige bær, nøtter, sjokolade og kjeks - hallo, snakker vi piknik-dronninger eller? Er det noen som kan å piknikke så er det meg og Ems, det er det ingen tvil om ;-)

Fineste ♥Når eg kom hjem slappet jeg av litt før jeg tok turen ut igjen for å jogge. Å jogge opp på fjellet med musikk på ørene i denne deilige temperaturen er virkelig noe for seg selv. Blir såå glad av det - lykkeendorfiner er faktisk ikke tull engang. Tok også en kjapp styrkeøkt for magen når jeg var hjemme, brukte den vanlige videoen som jeg har vist dere tidligere. Magetrening på 8 minutter funker fett!

Nå sitter jeg og gjør matte, men tenkte å stikke innom her en tur for å oppdatere dere. Jeg har i alle fall hatt en fin start på uka! Digger at det er så lenge lyst ute, så dagene blir liksom så mye lengre.

18 kommentarer

Hehehe, hva sa dere da rektoren sa at Emma og deg kledde dere for lettkledd? Hahaha fy faen jaja....

INGERBBB

Anonym: Sjalu for at de er så mye penere en deg eller?

Kos deg resten av dagen Kristine:)

@ingerbbb

Nei, ikke i det hele tatt. Eller er jo sjalu fordi de er pene, men kommentaren var ikke ment sånn. Var heller mot rektoren, i og med at jeg syns man skal kunne kle seg nøyaktig som det passer seg. Men skjønner at kommentaren ble litt misforstått :)

Du er heldig som har så mange gode venner,jeg har hatt noen falske og virker som min bestevenn ikk vil være med meg men bare med de populære, noen ganger er livet helt j*****

Hei finefine deg! Kunne du ha linket til videoen, har søkt c i arkivet men finner den ikke...den magevideoen

Ellers ha en strålende kveld videre:-)

Kan du lage et innlegg med treningsøvelser du har føler du får best resultat med? Sånn mageøverlser og bein øvelser?

Silje

Hvordan klarer du å trene med håret løst???? ahha, hadde jeg aldri klart!

fine jenter!

Alli Simpson unfollowet deg på instagram :(

veldig, veldig rart spørsmål, men når dere kjøper bær og druer og spiser i parken/på kjøpesenteret, vasker dere dem da? hahhaha sykt rart spørsmål men jeg tenker på det hver gang jeg det dere spiser det et sted der dere ikke har tilgang til vann hjemme liksom :)

Går du opp på fjellet i converse?:o shiit, haha! Foressten skal du være SÅ glad du har det været du har nå, du må nyyte det til de grader. Her i Mo i Rana, i nord Norge begynte det å snø i ettermiddag:(

Lauraline

Looks great !!!

Love, xxx

Lauraline

Line

Å nei ! Jeg leste nettopp et innlegg på jenniesofie.blogg.no ! Der sto det at å ta solarium er en av grunnene til at folk får hudkreft. Gjør du det ofte? Jeg vil ikke at du skal få det !

theresekristina

For ein deilig dag! :)

Frida Sommer

Kan du legge ut "magevideoen" på nytt ? :)

Fashion Blog

You're so beautiful

Natty

The food looks delicious :)

Charlotte Tunes

ååå, så koselig! :-D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no