hits

avhengighet

I dag hadde vi forberedelsesdag i engelsk, så vi fikk gå halv 12. Dro rett hjem, hoppet inn i treningsklærne og dro på joggetur med mamma. Det er helt heeeerlig å slutte tidlig, plutselig får man tid til så mye mer. Kom hjem og knipset bilder, og så satt jeg meg på ute i sola for å gjøre litt bloggarbeid.

Nå har vi nettopp spist favorittmiddagen min, nemlig mangosalat og baconsnurret kyllingfilèt. Mmm, denne dagen er ganske så bra dere! I tillegg har jeg trippet rundt i verdens deiligste kimono. Stoffet er skikkelig behagelig, og fargen er jo bare midt i blinken. Lovelovelove.Ellers er det en del av dere som spør hvilken mascara jeg bruker! Jeg fikk nettopp ny mascara samt to andre produkter i posten i dag, så jeg tenkte jeg kunne vise dere:Dette er mine tre absolutte must-haves(!!!) i sminkemappa. Jeg tuller faktisk ikke - disse tre produktene er jeg 100% avhengig av. Selv om jeg samarbeider med coverbrands så kjøper jeg produktene selv når det er til privat forbruk, så disse betaler jeg altså for selv. Null reklame, med andre ord. Mascaraen har jeg lagt min elsk på den siste tiden - jeg har faktisk aldri prøvd noe lignende som har gitt meg så fine vipper. Det samme gjelder eyelineren og selvbruningen (bruker den kun i ansiktet). Det er nesten litt irriterende at jeg er så avhengig av dem, for når jeg går tom er jeg helt lost. Heldigvis har Coverbrands både gratis frakt og kort leveringstid, så det tar ikke mer enn et par dager før produktene ligger i postkassa mi.

Schwing Eyeliner ♥ Tall, Dark and Handsome Mascara ♥ SunSpa Chocolate ♥

Og ja.. her kan dere se at jeg faktisk er helt ærlig: 

Dette er kun halvparten av alt jeg har brukt. Tror jeg har brukt opp type 10-12 eyelinere, haha :-) Fantastiske produkter, som dere ser!

13 kommentarer

prinsessen

WOW sååå herlige! jeg goså vil ha allle

Håper du får en kjempe fin dag videre <3

rg

spiser i aftensmad klokken 17???

Van L

Mangosalat høres så godt ut! Og fine bilder btw

Martine

Du må prøve å surre spekeskinke rundt kyllingen i stedet for en gang! Aah, i ovnen (eller på grillen) blir de SKIKKELIG crispy, mm

åå det er så godt, fristet meg selv nå, nei hva har jeg gjort

Rebekka

Hei!<3 hva er høydenxlengde på headeren din??<3

elsker deg og bloggen din! finner sååå mye inspirasjon i hele deg og bloggen din!<3<3

Natty

Great pics :)

Pia

Bruker du selvbruningssprayen kun i ansiktet? Ikke på kroppen og? Du er jo så brun! Ha en finfin dag videre :D

birgittesmile

Åå, du er så pen! Elsker bloggen og stilen din :)

Ida

Hvorfor kan du ikke skrive litt om produktene?:) Hvordan er kosten på maskaraen for eksempel? Blir eyelineren borte i løpet av dagen når man har den på?

Jenny

Kan du ikke skrive litt om hvordan produktet fungerer? Hvordan man tar det på? Hvordan er kosten på maskaraen? Hvor lenge kan du ha eyelineren på? Forsvinner den på noen timer eller varer den hele dagen?

alice

love the first shots!

Hei😄, eg lurte på om du kunne lage ein video av korleis du tar på sjølv bruning og kor mykkje det må vere?😃

Aslaug

Kjempefine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no