hits

slik pakker du til ferien

Reklame

Hei! I samarbeid med Coverbrands skal jeg vise dere hvordan dere pakker til ferie når det kommer til toalettsaker. Jeg skal vise dere hvilke proukter som kan være veldig greie å ha med!

For myke legger: EOS Shave Cream

Et problem mange sliter med er tørr hud etter barbering, og dette inkludert meg selv. Denne kremen dere, den er perfekt for oss! Shave Cream fra EOS er fuktighetsgivende og påføres på leggene før du barberer slik at resultatet blir myke og glødende legger. Forskjellen når jeg bruker denne kremen under barbering og ikke er stooor, så shave cream har blitt et absolutt must for meg!

For et plettfritt smil: SmileLab FLASH

SmileLab er verdens enkleste tannblekning, Når du kjøper dette produktet får du med mange pakker, og disse pakkene består av to strips. Èn til øvre tannrad, og en til nedre. Disse er gjennomsiktige og har et lag av "gelè" på seg som fester seg til tennene dine. Stripsene er veldig behagelige å ha på, og du kan fint gjøre andre ting samtidig som du har de på. SmileLab FLASH trenger kun å være på tennene i 15 minitter, det er med andre ord et perfekt produkt dersom du er ute og reiser. Du kan ha dem på mens du sitter på flyet, på bussen, er ute og går deg en tur eller bare hvis du er hjemme og slapper av. Det er helt uproblematisk å ha stripsene på, jeg pleier ofte å glemme at jeg har dem på, haha! :-) 

Gjerne les et mer utfyllende innlegg jeg har skrevet om SmileLab Flash HER.Beskyttelse for huden: Classic Lotion SPF 15 og Coconut Lotion SPF 8

Det viktigste av alt er selvfølgelig å beskytte huden. Det må vi ikke glemme! Altfor mange går i den fella hvor de ikke gidder å smøre seg fordi de tror de vil bli brunere av det, men fakta er at dersom du dropper solfaktoren så ender du opp med å flasse av all brunfargen. Tro meg, jeg har vært der altfor mange ganger - iiiikke gøy! Jeg skal virkelig passe på å smøre meg GODT i hele sommer, slik at jeg får en dyp og varig brunfarge når jeg er i Florida - og når jeg kommer jeg selvfølgelig. Disse solfaktorene fra Le Tan er helt fantastisk gode, spesielt Coconut Lotion. HerreGUD så godt den lukter! Kan sitte i evigheter og bare sniffe på den, haha. Anbefaler disse to virkelig.

For å sette opp håret: BLAX hårstrikk

Jeg har nettopp blitt introdusert for disse strikkene fra BLAX. Wææ, I love them! De lugger ikke og river heller ikke med seg et eneste hårstrå. I tillegg er de transparente, så de blir gjennomsiktige i håret. Perfekt å ha med seg på tur!For å oppbevare favorittparfymen: Perfect Pink Travalo 

Jeg tipper en del har erfart å ha med seg parfyme på tur og så har det endt opp med at den har knust? Det er ikke så veldig gøy, akkurat. Vel, denne lille saken gjør at du kan dosere hvor mye parfyme du vil ha med deg, og du slipper å stresse med at den skal knuse. Travalo er altså en beholder som du pumper parfymen din inn i, og når den er full har du rundt 50 dusjer. Størrelsen er perfekt, slik at du slipper at den tar unødvendig stor plass i toalettmappa!For perfekte vipper på tur: What's Your Type? Tall, Dark and Handsome

Vi må jo ikke glemme å ha med favorittmascaraen på tur! Jeg pleier aldri å ha sminke på meg når jeg skal reise, men jeg synes det kan være fint med litt mascara på for å føle seg mer våken. Denne mascaraen holder seg kjempefint hele dagen - og den gir deg altså superlange og klumpfri vipper! Jeg elsker What's Your Type-mascaraene, og denne skal jeg sørge for at jeg har nok av slik at jeg ikke går tom i løpet av språkreisen min i Florida. Haha, det hadde vært krise!

Jeg synes det er kjempevanskelig å pakke, for man er liksom sååå redd for å glemme noe skikkelig viktig. Vel, jeg håper dette innlegget hjalp dere! Jeg har fikset en rabattkode til dere, så koden KS1 gir 20% rabatt på alle produktene (+ alle andre Le Tan-produkter!) i innlegget, og der kan bruke den helt frem til 5. juni. 

13 kommentarer

Renate

Smarte tips :-)

Fine tips😃

reklaaame!!

Natty

That coconut lotion must be awesome!

Amalie

Haha, det hadde nok ikke vært krise om du gikk tom, for du hadde nok ganske enkelt fått tak i den! Og enda bedre - kanskje billigere også, jeg trooor jeg mener at den var en smule billigere der. USA i et nøtteskall, vett. Iallefall så får du tak i den på KOHL'S og Ulta, ville bare si det hehe<3 ha en fin dag videre!

Amalie

^ og jeg snakket om mascaraen forresten, haha glemte å si det...

Getter

Kan ikke du begynne og gjøre videoer?

Malene

Kan du skrive litt om de forskjellige solbrillene du har i et innlegg, om størrelse etc. Hadde vært veldig gøy å se alle og få litt tips til noen som er gode nå til sommeren :-)!

Superbra innlegg :-)

Aidana -

herlig innlegg!

Ragna

Hei, jeg lurer på om du kan lage et innlegg med outfits man kan bruke på en muntlig eksamen?

elisabeth

hvor er den pene glittertoppen fra?

Jenny

Fine tips! Men jeg lurer på en ting..

Parfymeflakongen.. kan man bruke en annen parfyme på den?

Jeg kjøpte den nemlig, brukte den, men nå er den parfymen jeg brukte DA tom, men jeg ønsker å bruke en annen parfyme på den nå.

Går det?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no