hits

så godt som ferie

Noen produkter er sponset

For en herlig følelse å komme hjem til denne nydelige saken her:Pappa kom hjem fra Frankrike, og selvfølgelig hadde han med favorittsjokoladen min fra taxfree. ÆH! Er det noe jeg er svak for her i verden så er det sjokolade med melkefyll inni. Takk papi!

Prøvemuntlig kan endelig krysses av lista, og jeg har så godt som ferie! (Med mindre jeg kommer opp i muntlig eksamen siste uka da, men jeg lever i troa om at jeg ikke gjør det jeg) Vi fikk gå når vi var ferdige i dag, så da ble det piknik på meg, Ems og Sivert i parken. Sola tittet til og med frem, så da ble vi liggende på gresset og sole oss. Helt fantastisk deilig. Jeg kom hjem for ikke så altfor lenge siden, så nå skal jeg gjøre litt bloggarbeid tenkte jeg. Senere i dag skal jeg ta meg en tur ned på Spenst for å svette litt (masse), for nå er det ikke noe som helst av skolearbeid som hindrer meg. Så deilig! Blir som alltid skippertak før sommeren, haha. Det slår aldri feil - men jeg er vel ikke alene. Jeg føler meg alltid litt mer komfortabel på stranda om sommeren om jeg får trent litt styrke på kroppen i forkant, så her er det bare å få rumpa i gir!

Bilder fra gårsdagen. Shortsen er fra Runwaydreamz, og toppen er Ems sin ♥

Vi skrives om litt, fine leserne mine! I got some work to doooo, så her skal musikken settes på høyt volum. Livet er så mye gøyere med musikk, haha! Bare tenk så kjip verden hadde vært uten??

Jeg må forresten vise dere to nye plagg fra sheinside.com! Elsker dem. Toppen passer perfekt nå i sommer, og det samme med shortsen. Har lignende shorts i beige faktisk, og den har blitt brukt utrooolig mye den siste tiden, haha. Begge produktene er sponset

Bow Top HER ♥ I love it!!Blondeshorts HER ♥ 

12 kommentarer

HL

fin topp RB <3333333

Sorry, men i det siste syns jeg at bryna dine har begynt å bli litt unaturlige. Man ser liksom at de er veldig påtegnet! :/ Kjempefin topp forresten! <3

Martine

Herregud digger deg! Helt klart favoritt bloggeren min! :))

Elise

Elsker deg så mye herregud, hermer etter antrekkene dine hverdag❤️🙏

Vet det ikke har så mye med detter innlegget å gjøre, men hvor kjøper du de hvite undershortsene:)? Ta en titt på bloggen min? Elsker toppen!!

Kristine Ullebø

HL: ty HL <333333 betyr masse

Bryne dine er dritt støgge! Bra du får i deg litt kaloria, det trenge du ditt skjelett.

^frekt

men allikevel, husk å spise godt etter styrketrening! det er da man oppnår resultater :)

Jeg synes brynene dine er fine jeg!! :D

Barbora

jeg elsker musikk også! høy musikk! nyte ferien

Xx Barbora

may-teresa

h a l l o fregner!!! wear them like a crown for eg e drittjelly :-(

Amalie

Så fin! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no